interiéry, volanty, sedačky, tapecy...
Odeslat odpověď

pomoc s airbagmi

14. led 2013 20:38

Potreboval by som poradit mini 1gen.do 2004 airbag spolujazdca vystreluje cez ten plast v predu a po 2004 vystreluje hore pristrojovka tie suciastky su rovnake ci nie?ci sa to da z toho starsieho modelu namontovat aj do toho po facelifte od 2004 dakujem za akekolvek rady

Re: pomoc s airbagmi

14. led 2013 22:13

porovnaj si podľa VIN na realoem alebo pozri part fittment...
nie som si istý, že viem kt. presne sučiastky máš na mysli...

14. led 2013 22:15

no su airbagy co maju 5 tych plastov diel v predu na pristrojovke a vystrely ti ten predok a su take co maju len 3 tie plasty v predu a vystreli ti pristrojovka hore...airbagy su ine ale ci sa to neda prerobit...konstrukcia pristrojovky by mala byt rovnaka ne?

14. led 2013 22:33

takto vyzera ked vystreli jeden a ked vystreli druhy ja potrebujem vediet ci sa do toho co vystreli hore neda zalozit airbag ten co vystreluje z toho krytu plastoveho
Přílohy
airbag2.jpg
airbag2.jpg (75.22 KiB) Zobrazeno 7711 krát
airbag1.jpg
airbag1.jpg (40.74 KiB) Zobrazeno 7711 krát

14. led 2013 22:40

predpokladám, že tvar bagu bude iný, tým že sa zmenila jeho relatívna poloha vs.tvár spolujazdca...tym pádom bude dosť pravdepodobne zmenéná frekvenicia-rychlosť, jak rýchlo sa bag plní a vypúšťa....

to riziko, že keď bude najhoršie, kvoli tomu niekto neprežije, by som mať firmu co spravuje autá asi zbytočne nepodstupoval...

15. led 2013 00:40

airbag je iný a aj vrchný diel palubovky.

15. led 2013 09:07

takze sa to neda prerobit hm?

15. led 2013 19:08

Proboha.. Myslis tu otazku vazne ???

15. led 2013 19:11

no myslim preco?

15. led 2013 19:44

jako kluci ..jsem pro kazdou spatnost ale tohle skatulata s "pytlema" bych opravdu neriskoval...

i kdyby nakrasne pasovaly - rozumej sly zamontovat tak kazdy je urcen pro jiny smer vystrelu jedne do podelne osy X a druhy vzhuru do Z....a to nemluvim o smeru skladani samotneho bagu a spatnem casovani jak zminil Speedy...atd

zvaz sam jestli se to vyplati to risknout za nejake 3-4T Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

15. led 2013 19:49

tak nic potom... lebo mam kupca na airbagy z miniho len jemu vystreluje pristrojovka a chcel zistit ci si to z mojho miniho co rozpredavam nebude pasovat na jeho ak to vsetko poprehadzuje
Odeslat odpověď