Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Re: Goddzilla's - ONE

23. dub 2014 08:49

Na kolečka :-)

23. dub 2014 11:52

Proboha kolik tech kol mas ? :-D

12. srp 2014 17:14

Tak víš jak, blbě totnalepim a budu naštvanej

Rozbila se mi sedačka řidiče a nejde zaaretovat
Sem bezradnej, na vrakáči nemaj a na netu sem našeĺ jen hnusny a bez výhřevu
Autem se dá jet tak 50km pak už to nedávaj záda ani ruce
Poradí někdo pls?

13. srp 2014 06:05

co takhle koupit jakokoliv ale funkcni a prestrojit tvuj potah a vyhrivani ? :wink:

13. srp 2014 12:39

To lze? Nechtělo se mi to rozebírat úplně do šroubku. Četl jsem fóra i GB a dost lidí to vyřešilo hrubou silou, popravdě tam snad nepíše nikdo, komu by rána zády problém nevyřešila. Takže to ještě prubnu touto cestou, horší to už asi nebude. Zvládnu to přestrojení sám, nebo to mam dát nějaké firmě? Sedadla stojej dost peněz a při představě, že se to stane zas je to asi zbytečná investice. Muj ma nalítano 100000 težko seženu mladší sedačku. Leda z gb spolujezdce :-(

13. srp 2014 16:43

Je to stavebnice jako cele auto. Potah se da vcelku jednoduse stahnout.
Zkousel jsi dat sedacku do maxim poloh.?
Obcas mi zazlobi ale po chvilce cviceni to zacne chodit.

14. srp 2014 15:45

Dělal sem s ní úplně všecko :-D :-D nic nezabírá, ale ještě tomu jednu hodinu obětuji :-D

18. srp 2014 19:42

Tak sedadlo se nedá sehnat. Dnes sem pro jednu jel do berouna a na místě jsem zjistil, že má uplně stejnej problém jako ta má :-( kdyby někdo nějakou měl, beru jí :-/ vrakoviště jsou prázdná :-D nikdo nebouráte :-D

18. srp 2014 20:56

Goddzilla píše:nikdo nebouráte :-D
Sorry, sedačku síce nemám, ale píšem lebo tou tvojou správou si ma úplne rozsekal až som sa skoro smiechol zadusil :lol:

Ale skús mrknúť na http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... ini+cooper

18. srp 2014 21:40

Tak byl sem na dvou vrakacich a maj tam torza :-D treba střechu :-D a objednat to z polska se bojim prijde to nefunkcni a co pak :-D

19. srp 2014 13:00

Máš tam sz.

24. srp 2014 19:19

Tak sedadlo opraveno
Minik vyjel z lakovny ( nacouvala do me pipina)
Toho sem využil a chromové lišty mam teď černé zbyvaj zrcatka kliky a chrom na světlech a tím z mého miníka zmizí chrom, který si ostatní tak opečováváte :-D já byl vždycky rebel :-D
Musím říct že electric blue a lesklá černá k sobě parádně jdou. V plánu mam černý kola nejaky 5 paprsky 16' odřený ( pujdou do barvy) asi někdo nemate za rozumnej peníz? :-)
Taky mam udělanou spojku ( 110000 nalítáno)
A koncovku výfucku Ulter sport.
Mám z Miníka radost :-)

24. srp 2014 21:36

Krása, daj sem nejaké video ako si prdí ta koncovka. Teda pochopil som to tak, že si menil posledný diel výfuku.

25. srp 2014 10:12

Pochopil si to správně, určitě video vyrobim :-)

29. srp 2014 20:33

Tak je opraven :)
maska černá lišty taky černé, zbýva dodelat pruhy na kapotu (az vyschne lak) a s tim i chrom kolem svetel, zrcatka a kliky na černo ;o)
Přílohy
DSC_06364web.jpg

19. zář 2014 21:07

Tak výměna oleje, miler, 5w40, předchozí 5w30 mizel jak benzín, tak uvidíme, nakoupil jsem si světýlka - celý integqier nyní osvětlen bílo modrými diodami :-) poziční světla též do modra a diky tomu mi předtím modře vypadajíci světlomety přijdou zase žlute, ptž na diodu nic nema, řešil někdo osvětlení SPZ?? Teď to je jak na wartburgu zluté :-D a sulfidky mi tam svítej i na zamklem autě :-D
Dale bude aktivní subaček, jen ho tam dát a pak se pustím do barevného oživení interieru :-D
Hawg

20. zář 2014 19:44

jasne ja som dal diodove studene biele do SPZ. a daval som 5w30 teraz Shell AVL... tak som zvedavy ci bude miznut..mam 0,5l na doliatie..

22. zář 2014 10:27

A jaké máš konkretně ty diody? Me svitily porad, i když nebyl klíček v zapalování :-D

22. zář 2014 18:20

http://www.ebay.com/itm/10X-39mm-Dome-1 ... 2a181f2a0f presne tieto..

25. zář 2014 20:15

dík :)
Odeslat odpověď