Logo
Právě je 19. čer 2025 00:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

[ Příspěvků: 561 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Další
Autor Zpráva
Napsal: 29. črc 2014 11:46 
pokročilý minifóra
pokročilý minifóra

co si myslíte o tomhle Sku? Škoda tý barvy a vyhřívaných sedaček..ale jinak s menší slevou cca 384tis.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mi ... 000&noec=1

Napsal: 29. črc 2014 13:32 
machr minifóra
machr minifóra

Moje MINI je z Auto Rudná. Potvrzuji Worryho slova. Už nikdy... Navíc ten kouzelný fórek, že kupujete "lehce bouraný vůz" mimo jiné znamená, že záruka je velmi nejasná, spíš není. U mého auta byl například nefunkční posilovač. Po odřenině boku kapoty a křápnutí nárazníku se to stane opravdu asi těžko :D A znám ještě horší příběh nebožáků, kteří si tam výhodně koupili lehonce bourané Volvo C30. Jenže tam se pak podělal i motor. Spousta divných náhod.A pohádek... Jelikož jsem byl natěšený jelito na MINI, tak jsem toho týpka nechal převyprávět pohádku o tom, že to nic není. A že v tom posilovači asi bude chybět jen kapalina :lol: No dobře, i tak jsem si auto vzal. A to nebylo vše...Každopádně jsem po zakoupení pak paltil a platil a protože jsem pintlich, tak raději nechal udělat celý předek, nejen tedy nárazník a kapotu, ale i řízení, nápravu, poloosy... atd. A pohádky je konec. Drahej :blink:

Napsal: 29. črc 2014 17:38 
zkušený minifóra
zkušený minifóra

filek87 píše:
co si myslíte o tomhle Sku? Škoda tý barvy a vyhřívaných sedaček..ale jinak s menší slevou cca 384tis.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mi ... 000&noec=1" onclick="window.open(this.href);return false;

To Ti prodám svýho, tam budeš mít i výhřev sedaček, skoro o půlku méně najeto, JCW paket a tak podobně... A český původ...

Napsal: 30. črc 2014 08:33 
nováček minifóra
nováček minifóra

Ahoj,

chtěl bych se Vás zeptat, zda-li neznáte někdo tyto dvě auta, případně co si o nich myslíte? :) :)

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mini/ ... oFrom=list

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mini/ ... oFrom=list

Děkuji za jakékoli informace 8)

Napsal: 30. črc 2014 09:00 
weban minifóra
weban minifóra

Co si myslet... obe auta sou cerstvy dovozy... jedno je nabouranej Works a druhy je obyc eSko a obe auta jsou facelift.... chce to videt v realu, fotky vzdycky klamou....

Napsal: 30. črc 2014 09:52 
nováček minifóra
nováček minifóra

Je fakt, že ten Works byl nabořenej takhle z boku, což by mohlo mít fatální následky :evil: :evil: nebyl by někdo z Prahy, kdo by se na toho pražského jel se mnou podívat? :P :lol: :lol: :biggrin:

Napsal: 31. črc 2014 10:46 
pokročilý minifóra
pokročilý minifóra

Martas78 píše:
filek87 píše:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mi ... 000&noec=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

To Ti prodám svýho, tam budeš mít i výhřev sedaček, skoro o půlku méně najeto, JCW paket a tak podobně... A český původ...

Díky za nabídku, ale mám o Miníkovi jinou představu. Rád bych aby to byl už modelový rok 2011.

Napsal: 24. říj 2014 11:39 
zkušený minifóra
zkušený minifóra

keby niekto chcel kúpiť :) :D Handler polepil búračku aby to nevyzeralo tak strašne ako to bolo no zabudol pridať video tak to spravím ja :D :twisted:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mini-john-cooper-works-mini-john-cooper-works-hanau/200963111.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=17500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1

a video....

https://www.youtube.com/watch?v=38CacmvFvvM

Napsal: 24. říj 2014 12:02 
bůh minifóra
bůh minifóra

a zavodnik ze smycky... :mrgreen:

bohuzel tohle polepovani a vylepsovani zacina byt standart ... a jeste horsi jsou "tahana" auta /rozumej vylepsena na stolici/ :evil:

Napsal: 21. pro 2014 22:15 
nováček minifóra
nováček minifóra

Ahoj, neznáte někdo tenhle kousek?
http://www.sbazar.cz/Tomassss/detail/88 ... s-obsah-16

Díky
Jenda

Napsal: 23. led 2015 13:54 
guru minifóra
guru minifóra

Jaký jsou vaše zkušenosti z autama dovezenýma z Itálie? MINI je tam evidentně hodně oblíbený, velká většina dovozů v bazarech je právě z Itálie. Koupil si někdo z vás "italský" auto? V jakým bylo stavu? Přijde mi , že Italové nebudou zrovna vzorní co se týká servisu svých aut. Vidím to na těch neúplných serviskách. Když bylo auto na servise jednou za dva roky tak to bylo na jejich poměry často....
Líbí se mi tenhle:
http://www.sportovnivozy.cz/60873-mini-cooper-s-s-turbo
Nebyl jste se na něj někdo podívat?
Co mě trochu nesedí, řekl bych že má málo najeto na to, že to je 11 let starý auto. V zahraničí přece jen lidi víc jezdí než u nás. Když někdo píse v inzerátu "nehavarovaný" tak to zavání průserem. Jak to může vědet? Copak zná celou historii vozidla když ho dovezl?
No a kromě toho jsem našel tohle:
http://www.reference-autobazaru.cz/1_203_1.html

Neexistuje racionální důvod si koupit MINI, tak jsem si ho koupil :-)

Napsal: 23. led 2015 14:21 
weban minifóra
weban minifóra

ach jo :-(

co chces slyset.... staci si vzit kalkulacku a pocitat... za kolik to auto mohli koupit, aby se jim zaplatila cesta a jeste na nem vydelali? Pote se muzes podivat na autoscout24.it a kouknout kolik stoji ty auta... takze opet zjistis, ze to jsou jedny z nejlevnejsich aut co se vubec prodavaji... proc se prodavaji ty auta tak levne? Noo bud se toho chce nekdo rychle zbavit, protoze potrebuje penize na neco jineho, nebo hrozi vysoka investice a nebo auto bylo nabourany, po ceste opraveny a tady se prodava....

Najezd si myslim, ze bude ok, hlavne bych ho uplne neresil, Mini neni uplnej polikac kilometru... a ohledne havarovany / nehavarovany... ty by sis koupil auto, kdyby tam melo napsano havarovano? Jestli bylo auto lakovany se da poznat celkem snadno, tak slovicka havarovano bych si ani nevsimal...

A historii z dovozcu nezna vubec nikdo, proto je to tak levny... kdyby historii znaly a byly ta by takova "neprustrelna" nemusela by byt cena tak nizka...

Jinak na aute z Italie neni nic spatnyho, stejne jako muze byt spatny auto z nemecka, rakouska, svycarka, tak muze byt i dobry auto z cech, italie, polska....

A naposledy, nebylo by snazsi se na to auto jet podivat ? Ale vim, ono do 130tisic moc na vyber neni no :-)

Napsal: 23. led 2015 15:00 
guru minifóra
guru minifóra

Jo jasne, uz jsem tu nekde cetl, ze koupis-li auto za 140 pocitej ze do nej dalsich 50 tisic vrazis. Takze je lepsi koupit nejaky kus za 200 tis, kde je vetsi sance ze sednes a budes jezdit. Mas naprostou pravdu, nejlepsi je se na nej dojet podivat. Už jsem se na několik aut dojel podívat a zatím nic moc. Tenhle kus mám trochu z ruky, tak přemýslím, jestli tam má smasl vůbec jet. Aut z bazaru už jsem kupoval několik takže zkušenosti mám. Už jsem dokonce přemýšlel že sepíšu "Desatero bazaroveho podvodnika" :-)

Napsal: 23. led 2015 15:46 
machr minifóra
machr minifóra

Ani to, že kúpiš auto za 200 000Kč ti nedáva žiadnu záruku.. :(
Ja mám auto dovezené z IT - pri kúpe bol so mnou člen fora čo sa do MINI vyzná (ešte raz vďaka Pali) a presne čo povedal, že je zlé, potvrdil neskôr doma aj môj mechanik. V podstate sa okamžite menili brzdové kotúče + platničky a samozrejme všetky náplne. Bolo to moje rozhodnutie: konkrétne auto v konkrétnom stave za dané peniaze zobrať, či nezobrať. Ale Park Lane často v inzerátoch nie je. :banana: :inlove:
Auto si od vtedy žije svojím životom, každý deň leto-zima sa s ním jazdí... Po roku a pol od kúpy umrelo servočerpadlo, ale to umrie skôr či neskôr na každej R50, takže to neberiem ako dôsledok toho že auto je z IT.

Napsal: 23. led 2015 15:53 
weban minifóra
weban minifóra

presne jak pise dalid2, ani u auta za 200 tisic neni zadna zaruka...

Italie je proste zeme jako kazda jina, pokud mas stesti, ze bylo auto na jihu, tak nebude zespoda rezate od "mokre" soli... a to ze jsou Italove prasata je na tech autech videt, sem tam odrenina a servis asi jen lokalni...

Idealni auto co kupovat je bud si naprimo dovest sam... a nebo od nekoho kdo s autem uz jezdil u nas a neni to cerstvej dovoz...

A stav bude vzdycky odpovidat cene a puvodu....

Napsal: 23. led 2015 21:16 
guru minifóra
guru minifóra

Samozrejme, jistotu nemáš nikdy. Můžes se pokusit jen omezit riziko :-) Znám případ člověka co nechtěl ojetý auto přesně z techto důvodů. Tak si koupil nové auto vyhlášené značky a stejně s ním byl pořád v servisu.

Předmět příspěvku: Cooper S 1.6T - "jedinečný kus"
Napsal: 13. úno 2015 22:47 
guru minifóra
guru minifóra

Tenhle inzerát mě zaujal.
http://www.tipcars.com/mini-cooper/mini ... 34706.html
Speciálně fotka číslo 16 (motor). Co to je tam u 4. válce ?

Předmět příspěvku: Re: Cooper S 1.6T - "jedinečný kus"
Napsal: 13. úno 2015 23:21 
zkušený minifóra
zkušený minifóra

že jedinečný kus... :D keby to nemalo digi klímu tak by to nemalo žiadnu výbavu... no a olej menený každých 30.tis km tiež neni bohviečo.. talianske auto tiež neni bohvie čo... jediná je dobrá cena..

Napsal: 13. úno 2015 23:30 
machr minifóra
machr minifóra

Spaleny plast u mazani turba.

coMpocore

Napsal: 13. úno 2015 23:53 
guru minifóra
guru minifóra

Takže další ze sériových závad?
Ještě mi vysvětlete, Cooper S má otvor sání na kapotě. U 1.gen je v tom místě v motoru filtr vzduchu a u druhý generace tady nic takovýho nevidím. To je ta díra na kapotě už jenom fake? :-)

[ Příspěvků: 561 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]