Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Re: Dejvuv "stribrnacek" - COOPER

17. bře 2013 09:53

dsurma píše:Tak dnes jsem se dostal k male kosmeticke uprave. Strikl sem si vnitrky svetel na cerno. Prace tak na 2 hodinky i se schnutim barvy. Cena - 100,- za sprej (cerna leskla) Tady je par fotek...

hele dotaz.. jak se ti podařilo sundat ty plastový plexi aby se neponičily a nepraskly?

17. bře 2013 10:41

Ondra píše:
dsurma píše:Tak dnes jsem se dostal k male kosmeticke uprave. Strikl sem si vnitrky svetel na cerno. Prace tak na 2 hodinky i se schnutim barvy. Cena - 100,- za sprej (cerna leskla) Tady je par fotek...

hele dotaz.. jak se ti podařilo sundat ty plastový plexi aby se neponičily a nepraskly?

je to zalepeno "jakoby" tmelem, takze sem to nahral fenem - tmel pak povolil a opatrne sem to sundal, ale drzelo to hodne tak se musi pomalu a nedivocit

24. dub 2013 21:10

s pruhama mi to urcite pojede lip :biggrin:
Přílohy
DSC07205+.jpg
DSC07205+.jpg (155.63 KiB) Zobrazeno 14215 krát

24. dub 2013 21:49

dobre to mastíš.

co ďalšie v pláne? disky do čierneho matu?

24. dub 2013 21:50

speedygon79 píše:dobre to mastíš.

co ďalšie v pláne? disky do čierneho matu?

vzdycky je co vylepsovat, ale neni to spatny napad Speedy :bigups:

29. zář 2013 18:01

Tak tento vikend jsem si s minikem uzil na sraze a take jsme zazili mensi dobrodruzo. Z niceho nic mi prestal startovat. Ze zacatku nastartoval z cca 20 pokusu, pak se doba prodluzovala tak sme absolvovali rallye + slalom na jeden zatah bez vypinani motoru :) A dnes rano sme to zkouseli snad hodinu a nakonec diky nejakemu osobnimu kouzlu Speedyho ktery sel kolem minik nastartoval. Na je den zatah sme dojeli domu. A ted pointa: problem byl v klicku, zkusil sem nahradni klic a minik nastartoval na poprve, kdyz jsem pouzil predchozi - tak se nic nedelo. Hadam ze se v klicku rozbilo neco co odblokuje imobilizer. A z toho plyne pouceni - berte si sebou radsi nahradni klice :)

29. zář 2013 19:15

S tim klickem Ti na 99% pomuze Ondra (OKCZ), tohle uz take umi :D

PS: moc diky za teplomet, asi bych tam v noci zdechnul :mrgreen:

29. zář 2013 19:21

Hii jj závada napikaču. Ještě, že to dobře dopadlo.

Já za teplomet nedějuku já jsem mrznul :biggrin:

29. zář 2013 19:35

tak upravuji pouceni: "Vozte s sebou nahradni klice a teplomet" :mrgreen:

29. zář 2013 19:38

njn keď ste si s " Viktorom" nechali celý večer pre seba tak sa nečudujem, že bola kosa...
my sme si dávali ohrev vonkajší a po piatkovej skúsenosti aj vnútorný...dik dejvovi za burčák a ondrovi za vodku z mexickým džúsom...recept by sa hodil, aspoň by sme nenosili šál.... :blush:

@Dejv> je doležite, že Ťa malý nenechal v štichu...došiel si po vlastnej osi a že je to len kľuč...
snaď...to by bol ten lepší prípad...každopádne daj vedieť jak to dopadne...

my sme dali ešte obchodzku strážnice, sklípky v petrove...D1 v pho...grilko steakov a prvá 2l burčáku skoro padla :onfire:

30. zář 2013 10:25

speedygon79 píše:my sme si dávali ohrev vonkajší a po piatkovej skúsenosti aj vnútorný...dik dejvovi za burčák a ondrovi za vodku z mexickým džúsom...recept by sa hodil, aspoň by sme nenosili šál.... :blush:

no Speedy recept je jednoduchý.. kvalitní vodka.. a mexický opunciový juice z Mexického týdne v Lidlu.. poměr cca 1:3 až 2-5 podle pokročilosti noční doby a nižší teplotě.. pak jsem ztratil přehled, jestli se ten šálek teda podařilo odstranit, nebo ne.. :banana: ale docela jsem se v tu noc nachodil do chatky, abych pro přátelé, kteří měli chuť se družit a neposlali mně s nabídnutou lahví do "pr....", namíchal v tuto chvíli již legendární drinky.. "Mrož" "Gumoví medvídci" a "Kaktus".. :banana:

01. dub 2014 15:23

Dlouho sem přemyšlel jestli to udělat a nakonec jsem do toho šel, uskutečnil jsem svůj sen a pořídil jsem misto coopra tohoto krasavce - u stříbrné jsme samozřejmě zůstal.
Tady je můj nový mazlík: link

01. dub 2014 15:43

dsurma píše:Dlouho sem přemyšlel jestli to udělat a nakonec jsem do toho šel, uskutečnil jsem svůj sen a pořídil jsem misto coopra tohoto krasavce - u stříbrné jsme samozřejmě zůstal.
Tady je můj nový mazlík: link

Som rád že toto rozhodnutie padlo zrovna na 1. Apríla. Skvelá voľba! :lol: :banana:

01. dub 2014 17:28

Davide! To si děláš PRDEL?!? :mrgreen:

jinak samo super volba... exot za exota :alien:

01. dub 2014 19:24

Gratulace. Na srazu v Peruci ti na tom poladim elektroniku. Jde to kladivem a velkym šroubovakem. :banana:

11. dub 2014 19:44

dnes sem nasadil zrenovovana kola...
Přílohy
1.jpg

11. dub 2014 19:45

...
Přílohy
2.jpg

11. dub 2014 19:45

...
Přílohy
3.jpg

04. kvě 2014 21:03

Hmmm potrebujes jeste neco cervenyho. Takhle je to divny. Mozna strechu a zrcatka, aby tobylo vyvazeny.

04. kvě 2014 21:17

ta červena disk vs. brzdič je ta istá len fotka klame alebo je vidno veľky rozdiel?
Odeslat odpověď