Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
08. říj 2012 17:04
No v kazdom pripade uvidime... Ja hovorim mechanik predosleho majitela musel byt strasny s prepacenim KKT! zanedbana starostlivost o auto... Chyba mi dokonca susplech pod motor. Smutne, a co sa tyka toho zavitu ani som si to nevsimol... Idem to dnes kuknut a uvidime, co stym
08. říj 2012 17:04
co sa tyka oleja do serva objednal som FEBI 6161, vraj to je to iste akurat pod inym nazvom takze uvidime...
08. říj 2012 17:19
Ale vidis to taky ne? Neni to jen na fotce...
Buh vi, co tam dal za servokapalinu, protoze to je uzavreny system a nema se to s cim smichat...
09. říj 2012 07:44
Paťo dúfam že sa všetko podarí porobiť a autíčko bude opäť fit aby sme mohli dať zas nejaký ten zraz
09. říj 2012 07:46
Ja drzim palce taky. Podle toho co jsi psal je to na stredni opravu. Je tam neco co funguje?
09. říj 2012 08:46
jo aby som nezabudol odisiel mi motorcek naklapania svetiel ale to som opravil hned ako odislo, okna ako zacali tuhnut rana sa tazko stahuju, cize este ma caka rozobranie dveri a namazanie motorcekov. Co funguje?

dobra otazka, klakson

. Co sa tyka sviecok bol som ich pozriet a su nastastie v poriadku... je to zrejme nejaka deformacia fotky. Dnes by som si mal ist po auto, tak hadam uvidime co a ako
09. říj 2012 19:57
takze dnes mi prisiel olej do serva

Vraj to je idealna nahrada za ten co sa dala zohnat, neviem nepoznam. To tvrdili na minimanii.
servo by malo byt zajtra uz hotove, tak uvidime co to vsetko bude stat. V servise mali servo za 20 minut vonku

Uz su osadene nove sviecky

nove kable... Zajtra rano idem do servisu tak som zvedavy... ze co a ako

. Hned ako budem vediet viac napisem sem.
11. říj 2012 20:16
takze auto je doma... motor serva je prdrety, jeden z dovodov je to ze olej v serve bol taky, aky tam nemal byt, takze servo sa zacalo zadierat a teraz uz len doziva. takze najblizsie ma caka vymena serva. vymene sviecky a kable... auto ide o 200 percent lepsie, spotreba klesla o cely liter...
13. lis 2012 23:46
Priatelia mam dotaz. Teraz strasne vela jazdim hore dole... Oar dni dozadu mi zas stupla priemerka z 6,9 na 8,5 a neviem ani za tu *icu ist menej a to jazdim jak dochodca... Opat mam pocit ze mam rovnaky problem ako pred mesiacom ked som menil sviecky. Cez vikend ich skusim vybrat a skontrolovat. Daval som NGK tie najkvalitnejsie co sa mi podarilo zohnat.
Co mna napada ze bud su v pecku valce alebo rozdelovacv pecku... Napada niekoho cim inym by to mohlo byt?
14. lis 2012 13:14
...no a co je divneho na spotrebe 8,5? Mesto/dálnice jezdím vždy tak za 7,8-8,5. Pod 7 litru se s MINI dostanu vzdycky jenom kdyz jezdim okresky mimo mesto. Ale i tak se musim nazit. Navic mas 17" kola a to tomu taky moc neprida.
14. lis 2012 18:25
taky mam 8,5 litru na sto, mestsky provoz. Pokud to dobre startuje, chod je pravidelny, nic nevynechava, tak bych to neresil...
14. lis 2012 18:49
O rozdelovaci jsme preci uz taky mluvili. Zadny tam neni.
14. lis 2012 18:54
Blacky píše:O rozdelovaci jsme preci uz taky mluvili. Zadny tam neni.

To nešlo přehlédnout, ale nechtěl jsem být za šťourala.
Takže příště cívka, jo

.
14. lis 2012 19:49
8,5 může být taky zimou, pokud jsi tam předtím měl méně.
Já tam zrovna teď mám třeba 10,6
14. lis 2012 21:12
prave ze problem je to ze pri rozbiehani mi zacalo auto skapinat

. A nepravidelny chod mal aj pred vymenou sviecok... Teda otacky mi kolisu +- 200-500RMP
14. lis 2012 21:24
hmm tak to je asi vazne "neco shnileho ve státě Dánském". Ted v zime mi to sytic chvilku drzi kolem 1000, po ohrati spadnou nekam k 700, ale nekolisaj vubec. Neni mozny, ze zlobi sytic?
Netusim ale jak to je u MINI delany.
14. lis 2012 21:31
asi urval lanko od sytiča...
hele, škrtáka máš čistého a žiadne chybové kody na diagnostike?
čidlá všetky ok? prebehni lambdy...za tepla už v pho?
viď problémy, co riešil pred rokmi Jirka W...preštuduj to trošku...
14. lis 2012 21:46
Chtělo by to poladit karbec
14. lis 2012 22:13
Zkusil bych jinou jehlu