úpravy, spotřeba, převodovky, olej...
25. dub 2012 08:59
Koupil jsem
TOTO Stalo to par korun a umi to precist vsechny chybove kody a dalsi veci + to umi vymazat chyby.. Genialni vecicka
25. dub 2012 14:33
Worry píše:Koupil jsem
TOTO Stalo to par korun a umi to precist vsechny chybove kody a dalsi veci + to umi vymazat chyby.. Genialni vecicka

To je dobra vec - asi taky poridim...
Nemate nekdo zkusenost s OBDII-USB kabelem? Jaky software pouzivate?
25. dub 2012 15:26
Kdyby to nekdo objednaval taky bych si jeden vzal, tak se slozime na dopravne
26. dub 2012 08:05
Kami píše:Kdyby to nekdo objednaval taky bych si jeden vzal, tak se slozime na dopravne

Tak sem chvilku hledal a nasel sem primo z Hong Kongu za 20 dolacu a hlavne free shipping
http://www.ebay.com/itm/U480-CAN-OBDII- ... 2a1aac882e
26. dub 2012 08:09
Budes to objednavat? Poslal bych Ti koruny, at to vememe najednou..
26. dub 2012 08:10
Kami píše:Budes to objednavat? Poslal bych Ti koruny, at to vememe najednou..
jo, budu - klidne objednam vic, ale vyplati se to pak posilat postou? Nebo si pro to prijedes do Kostelce?
26. dub 2012 08:31
Hola. pokud to dostanu i na R56, tak bych do toho taky sel.
26. dub 2012 08:41
Mysim, ze by to melo pasovat. Objednam 3 (ja, Kami a Blacky) - pokud si je nevezmete - myslim ze nebude problem je udat jinde...
26. dub 2012 09:04
Dopravu po cechach pak vyresime

pokud chces poslat penize posli mi po sz jen cislo uctu a castku, poslu Ti to..
26. dub 2012 09:07
Jne pozor pri objednani vice kusu - pokud to jde z honkongu a hodnota baliku presahne tusim 20 euro, tak budete platit clo+dan a hlavne dloouho cekat, nez balik projde uredni masinerii... Zvlast, pokud je postovne zdarma, tak by melo byt jistejsi to objednat zvlast...
26. dub 2012 09:28
vlr píše:Jne pozor pri objednani vice kusu - pokud to jde z honkongu a hodnota baliku presahne tusim 20 euro, tak budete platit clo+dan a hlavne dloouho cekat, nez balik projde uredni masinerii... Zvlast, pokud je postovne zdarma, tak by melo byt jistejsi to objednat zvlast...
Mam dobrou zkusenost s Hong Kongem - kupoval sem zbozi za 100 eur a zadne clo ani dan sem resit nemusel - oni vedi jak to poslat

Jinak je to uz objednane a zaplacene... tak uvidime - penize poresime az to prijde - celkova cena za 3 kusy me vysla na 1.226 CZK
26. dub 2012 09:37
Nezáleží, odkud to přijde, je to mimo EU a když budeš mít smůlu, tak ti to zadrží na celnici a připlatíš si DPH+zastupování poštou (pokud to nevyřídíš osobně v Praze), clo je až od 150 €.
Mě se od zavedení toho 22 € limitu ještě nestalo, že by to prošlo bez zadržení na celnici...
26. dub 2012 09:54
Nick píše:Nezáleží, odkud to přijde, je to mimo EU a když budeš mít smůlu, tak ti to zadrží na celnici a připlatíš si DPH+zastupování poštou (pokud to nevyřídíš osobně v Praze), clo je až od 150 €.
Mě se od zavedení toho 22 € limitu ještě nestalo, že by to prošlo bez zadržení na celnici...
Uvidim - pak napisu jak to dopadlo, me zatim vsechno proslo bez problemu a to uz bylo veci - asi mam stesti

- I kdyby se to o neco prodrazilo - porad je to za super cenu...
12. kvě 2012 10:09
Cena za kus vychazi na 410,-
12. kvě 2012 12:34
Take mi dorazila. Od stejneho prodejce bez manualu a jen v bublinkach... Nicmene uz jsem si s tim smazal na Vectre jednu chybu
12. kvě 2012 14:27
Chtěl jsem se zeptat,jde s tímto přístrojem U 480 dělat i reset servisních intervalů a oleje?
12. kvě 2012 15:00
Miňas píše:Chtěl jsem se zeptat,jde s tímto přístrojem U 480 dělat i reset servisních intervalů a oleje?

To jde i bez toho snad ne? aspoň mne to po údržbě šlo.
12. kvě 2012 17:47
Ano určitě to jde bez toho. Už se to tady někde řešilo. Trocha mačkání tlačíte a pootáčení klíčkem v zapalování

.
Jinak tak diagnostika vypadá skvěle. Za ty peníze. Jdu to ní

. Ten
chytrej wifi transmitter do OBD se kterym uměj spolupracovat iPhone apps je sice super, ale přijde mi docela drahej.
12. kvě 2012 18:34
JanM píše:Jinak tak diagnostika vypadá skvěle. Za ty peníze. Jdu to ní

. Ten
chytrej wifi transmitter do OBD se kterym uměj spolupracovat iPhone apps je sice super, ale přijde mi docela drahej.
Drahý to sice je, ale zase to je chytřejší, přijde mi super to grafický prostředí a ovládání, má to i záznam dat z jízdy. Samozřejmě je otázka, jestli to někdo využije
Dražších diagnostik do pc nebo ntb je na trhu plno