karosérie, okna, spojlery, zrcátka, světla...
Odeslat odpověď

polep

06. říj 2009 19:17

jo jasny jak vis co a jak dela tak neni nad cim premyslet... ja jsem vo nikom takovym nevedel a tak jsem hledal... je pravdou ze moja by radsi chtela sachovnici ale me se libi vic ta britska vlajka :D ale tak ptal jsem se jestli by mi to nekdy nepredelaly a řikaly ze to neni problem...
nejdulezitejsi je spokojenost...! hned jsem kamarada z brna naverboval s fabkou na bilou strechu k nim a covece dneska mi volaly ze tam u nich mam nejaky provizi takze taky zajimavy...
ale to je tak se vsim mel jsem pasata 2001 a odesla mi prevodovka... chtel jsme to co nejlevneji udelat tak mi to delaly kluci z pocernic cca 3x pak jsem to musel dat do VWservisu... a nakonec jsem se toho auta radsi zbavil protoze voni nekteri lidi umi fakt zaraky.... :? :D

06. říj 2009 19:54

ja mužu jen potvrdit milý přistup k zakazníkum :mrgreen: + bezva dohoda 8) + ještě lepší odvedená prace :banana:

= zase o neco vetsi laska ke svemu minikovi :inlove:

mini

06. říj 2009 20:05

jojo je potreba o ty nase milacky dbat. laka me koupit pristim rokem nejaky starsi kousek... mas s tim nejake zkusenosti? neco z 70-80let...

anglická vlajka na střechu našeho MINI

10. lis 2009 13:29

Ahoj, poradíte mi někdo, kde bych mohla objednat polep na střechu našeho MINI - chtěla bych anglickou vlajku.....
Díky
Lucka

10. lis 2009 13:39

Ahoj,
možná by bylo dobré napsat zda máš starého či nového Miníka.Ale měla by si s tím poradit každá lepší reklamka :wink:

10. lis 2009 13:54

Rozhodně starého.........

10. lis 2009 21:48

čau
súhlasím s Mekkkom a pre presné rozmery a pravidlá UNION JACKu si pozri http://www.jdawiseman.com/papers/union-jack/union-jack.html
Dudo :banana:

11. lis 2009 23:03

Ahoj. Já bych ti tu samolepku dokázal vyrobit z řezané grafiky. Můžu ti to o weekendu spočítat a dám ti vědět. jen si změř jak má bejt veliká. Nevim jestli by bylo vhodný jí dělat až do všech krajů. A nebo naopak jí udělat větší a pak jí přesně oříznout. Budu o tom přemýšlet a dám ti vědět.

12. lis 2009 11:37

Ahoj, kamarad ma firmu, co podobne veci dela, nechci tu delat necestnou reklamu, pokud jsi z Prahy nebo okoli, posli SZ a domluvime se.

17. lis 2009 21:51

našiel som nejake foto. Vlajka na bielej streche. Treba zachovat biely okraj.
Přílohy
DAF105120  ENG vlajka na streche.jpg
Takto by to malo vyzerat na streche bielej farby....
DAF105120 ENG vlajka na streche.jpg (17.44 KiB) Zobrazeno 12837 krát

Šíře pruhu na kapotě

25. led 2010 15:39

Prosím změřte mi někdo jak je širokej bílej pruh na kapotě u miniska r.v. 93 díky moc Kuta

Re: Pruhy na kapotu?

27. led 2010 10:26

Toto je teda z 97, ale pruhy byly stejné: 9 cm široké a 1 cm od kraje kapoty. Hodně zdaru při dokončování!
Přílohy
aIMAGE_418.jpg
aIMAGE_418.jpg (134.6 KiB) Zobrazeno 12983 krát

Re: Pruhy na kapotu?

27. led 2010 20:31

Díky moc todle je uplně super i s obrázkem.

Tip na výrobce samolepící grafiky pro MINíky v UK

01. úno 2010 15:32

Ahoj,

kdo ještě neviděl tyto stránky a moc rád by proměnil "kůži" svého MINI, šup sem!

http://www.mini-graphics.co.uk

Re: Tip na výrobce samolepící grafiky pro MINíky v UK

01. úno 2010 16:48

Už to tu bylo několikrát :-)

http://www.aestheticreations.net/

01. úno 2010 16:59

Je to pekny ale na můj vkus docela drahy.mám s polepama docela hodně zkusenosti tak kdyby někdo chtěl mám možnost to udělat tak za půlku.tet jsem dělal palubovku u old mini v černé matne vysledek je dokonalej a celkove to vyšlo na 130kc a zbyla ještě hromada folie.

01. úno 2010 21:44

2Pitbull: Už se to tu několikrát řešilo, co jak s polepama a myslím že každý šikovnější a chytřejší si dokáže polepy sehnat za parádní ceny. Tyhle stránky beru jako dobrou inspiraci, rozhodně ne na objednáni :bigups:

....protože to je k...a drahý :twisted:

01. úno 2010 22:06

Aha, tak to se omlouvám za opakovaný vtip :). Když jsem se brodila fórem, odkaz na tyhle stránky jsem nikde nepotkala a protože se mi líbí jejich design, chtěla jsem se podělit. Je ale moc dobře, že takové polepy dokážete opatřit levněji, protože ty ceny opravdu malé nejsou.

25. úno 2010 13:04

Nááááhodou ..... my je ještě neviděli a je to paráda.
Je pravda že v UK mají víc věcí než v ČR tak pro inspiraci naprrosto ready ....

01. bře 2010 16:32

bílý pruhy na kapotu, 30Kč Baumax :)
Jarrinn
Odeslat odpověď