Doma v garáži. Dřív to byla tchánova autokarosářská autodílna. Dneska si tam hrajou děti a mají tam vláčky
. Mechanické práce já. Tchán mi vymodeloval z plechu to co jsem tam vyřízl a navařil to CO-čkem. Lakýrník co u něj kdysi dělal mi to pak hodil do laku.
Výhoda je, že jsem si to mohl doma rozdělat po celý garáži a dělat to po víkendech, přes týden na to prostě není čas. Nejšílenější bylo, že jsem to světlo nemohl vyndat, bylo tam snad přilepený po tom co se v tom někdo vrtal přede mnou. Malým otvorem co je na boku v kufru dobrý tak na výměnu žárovek jsem se tam nedostal, asi mám tlustou ruku. Vadil mi tam zesilovač od Harmanu. Abych ho vyndal, tak jsem musel oddělat plastový obložení kufru. To nevyndáš pokud nevyndáš zadní sedačky.Takže abych se tam dostal, tak jsem musel vyndat jak opěradla tak sedák. No a samozřejmě nárazník taky, abych ho omylem neobrousil flexou. Takže jsem rozebral půlku auta
Když už to bylo rozdělaný tak jsem vyndal i druhou stranu, trochu to tam bylo chycený korozí kolem světla kde to není vidět. Takže jsem to taky opravil a nakonec ještě z vnitřní strany vystříkal Resistinem co jsem našel v garáži. Takže doufám, že jsem to jednou pro vždy vyřešil
Lakýrník to lakoval rozstřikem, nelakoval se celý blatník. Takže pak jsem strávil víkend rozleštěním přechodu.
Když pominu vlastní práci tak materiál a práce lakýrníka celkem cca 2000 Kč. K tomu si připočti neocenitelnou výhodu toho, že máš doma všechno vybavení co potřebuješ. Kdybych parkoval na sídlišti, tak se do toho samozřejmě nepustím.