Konecne mam komplet laminaty. Ty dvere byly porod dostat z Anglie. V EU je nikdo nevyrabi a kdyz jo, tak za ne chce nesmysl. Ta kapota a viko kufru z Nemecka, ktery trvalo rok, kvalita nic moc, ale stejne tu kapotu vyrezu na vydechy atd. Pokud chcete nekdo orientacni ceny, kapota cca 8k, viko kufru 6k a dvere od CCF fiberglass vysly na 10k, ale musely se poslat pres Skotsko, Nizozemi do CR na palete za 7k a clo 5k. Ridicova strana je 1-2cm napraskla neni to zkrz, je to videt i na ty fotce u otevirani dveri jak je ram na okno, jsem to zabrousil a stejne na tom bude lexanovy okno, takze to nebude vubec videt. Jsem strasne rad, ze jsem ty dvere domluvil tak rychle. Tyden vyroba a 10dni doprava. Mel jsem vzit i tu kapotu a viko kufru od CCF, chtel jsem usetrit na clu a doprave, ale kvalita by byla o dost jina a stejne jsem nakonec platil paletu

Tak priste vim. Oem dvere vazi 54kg se sklem, tyhle dvere maji 4,5kg a 2kg ma lexan. Takze 41kg usetrenych. Kapota se svetlama ma 19kg, tahle lamino ma 7kg. Zadni viko kufru ma 18kg, sklo 6kg, sterac atd 2kg to je 26kg a lamino ma 3kg a lexan 1kg... Takze zhruba 60-70kg vahy dole. Interier je taky vykuchany, to mi dava zhruba 80-90kg oproti serii plus ale 40kg klec jen pro predstavu. Zadni lehci ramena hlinikovy, lehci vyfuk, hodne lehky kola. Chtel bych se dostat na 1000kg. Nevim jak je to realne s laminatem, ale s karbonem by to bylo snazsi, ale 3x drazsi... Zadni okna kazde ma 5kg s tmelem a lexan ma 1,5kg, takze zadni okna uspora 7kg. Cely topeni vazilo 12kg komplet pryc a vyhodil jsem i klimu, kompresor 6kg zbytek radiator trubky atd 10kg. Takze dalsich 28kg minus... Snad se teziste presunulo hodne dolu. Premyslim jeste o strese, uspora by byla cca 10kg. No uvidime... Nejak mi z toho vychazi, ze kazde usetrene 1kg =1000Kc a kazdy 1hp navic =1500Kc . Ecumaster do toho nepocitam, to je kapitola sama o sobe a to az priste