Par dovolenych za mnou a je na case zas neco delat. K Vanocum jsem si koupil volant z Italie a ten karbon drzak lentilek z Novy Zelandu. Definitivne jsem se rozhodl vse vyhazet a max odlehcit a jit cestou Ecu Master Black. Volantovou tyc jsem dlouho resil, ale nejjednodussi reseni bylo ponechat original jen ji trochu serezat a vykuchat. Takze blinkry, zamek, klicek atd... Vsechno budu resit Ecu Mastrem. Konecne mam GTT vecicky, do kompresoru, na napinak a ty ruzny nadrzky. Kvalita super, jen ty samolepky to trochu kazi, mohlo to byt aspon navareny nebo vyrazeny ty loga za ty penize. Nasel jsem krasnou fiberglass palubku v UK, takze ted me ceka nainstalovat full klec, nalakovat cely interier a natahnout brzdove vedeni. Po premysleni jsem zvolil odstranit abs a dat jen predek a zadek, ktery si muzu volit jak moc to bude brzdit. Je na to kit z UK. Jeste me ceka par drobnosti v hodnote bazar eSka

ale uz to nejak dokoncim. Poctive odlehcuju co se da. Chtel bych se dostat kolem 1000kg a 280hp... tak uvidime. Nejvetsi limit je kompresor, vim... Turbo me nejak nelaka i kdyz jsem mohl mit super kit, kompresor je proste laska