Logo
Právě je 03. říj 2025 01:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BIGGBOSS - COOPER S (R53)
PříspěvekNapsal: 25. zář 2025 02:21 
zkušený minifóra
zkušený minifóra

Neco malo jsem zase udelal o vikendu v garazi. Hlavne komplet predni napravu a Powerflexy. Ramena, cepy atd vse nove. Mam i nove drzaky na AeroCatch zamky kapoty a kufru od 611Motorsport. Porad cekam na ty laminatove dily. Priste se vrhnu na zadni napravu, uz mam taky vse pripravene plus prijdou vsechny naboje a poloosy... at to je komplet. Obmotal jsem svody snad nejlepsi paskou, tak mi to neroztavi tahla prevodovky. Na ty jsem vzal jeste protitepelny obal tak tahla taky obalim. Na svody mam jeste ten sprej. Takze ukol zni jasne do zimy udelat predni a zadni napravu, vyfuk a vrhnu se pomalu na motor. Nevim jestli si troufnu na vymenu vacky, kladek atd... spis ho umyju, mozna dam novy tesneni vany a vika, olej filtr atd... Na Lohen maji krasny srouby na viko, ty uz mam vyhlidnuty....a dam to nekomu, at mi ten motor udela se zarukou. Ted delaji i krasny hlinikovy cnc viko motoru, ale premyslim jestli dat 15k za vec, ktera asi neni nijak funkcni a stejne ji bude skoro celou zakryvat Aitec intercooler... No uvidime. :twisted:

Přílohy:

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]