co kde a kam vede a nevede, co se kam zapojuje a jak to funguje...
Odeslat odpověď

Nekvalitní příjem radiových stanic...

10. říj 2013 21:29

Když jedu s Skem " slušně " ( to však bývá vyjímečně ) , pustím si někdy rádio. Bohužel většina předvolených stanic nehraje čistě, spíše škvrčí. Rádio je originál, anténa na střeše taky. Řešil to už někdo?

Re: Nekvalitní příjem radiových stanic...

10. říj 2013 21:53

Taky mam horsi prijem oproti ostatnim autum co mame... V brzke dobe pujde origo radio z Minika pryc, tak uvidim zda bude prijem lepsi

17. říj 2013 21:33

Už proběhla výměna rádia?

17. říj 2013 21:34

ano a je to uplne stejne na HO*NO

17. říj 2013 21:40

A máš taky origo anténu jako já, nebude to tím? Škoda že se k tématu nevyjádřil někdo další, jak to hraje ostatním...

17. říj 2013 22:39

jo mam, jen prut jsem vymenil za kratsi, ale myslim, ze to nema vliv, zkusim dat zpet puvodni

17. říj 2013 23:08

Já mám anténu v pravým zadním okně a dost závisí na počasí. Ale taky to není žádný šlágr. Proto radši poslouchám mp3 na CD než se nervovat s nějakým signálem ;)

17. říj 2013 23:46

Já nejraději poslouchám roztočený kompresor a bublání výfuku, hlavně když sundám nohu z plynu a auto brzdí motorem :D . Ale občas dojde i na to rádio a z důvodu nekvalitního příjmu nakonec stejně většinou hraje cd. Přemýšlím, zda zkusit koupit nějaký zesilovač signálu, nebo je to slabina miníků a mám to přestat řešit?

18. říj 2013 00:23

To je jasný, jakmile přijde na věc, tak hudba jde stranou a nastupuje kompresor :) Zesilovač by se měl nacházet u pravého zadního reproduktoru, jen si teď nejsem jist, zda to neplatí pouze pro anténu nacházející se v zadním okně jako je to u mě.
Přílohy
radio-zesilovac.jpg
radio-zesilovac.jpg (176.73 KiB) Zobrazeno 6101 krát
Odeslat odpověď