Srazy, akce, návrhy na akce, menší srazy...
Odeslat odpověď

Re: II. Malé zimní setkání v Peci

03. pro 2012 19:29

Kdyby se chtel nekdo pridat, tak jedu Ralsko-Mnichovo Hradiste-Jicin atd... Muze se udelat rychlo minivlacek :D

03. pro 2012 19:51

njn, tak to vyzerá, že sa ani tých par severanov nedohodne...
a každý plánuje inú cestu...

pramen, ja nemám problém sa pripojiť - ktoroukoľvek cestou, či už na Jablonec alebo na Turnov...
čas viac menej jedno...

03. pro 2012 20:24

Blacky píše:No my pojedem asi prez Prahu. Je to dal, ale cesta bude asik lepsi a casove to vychazi skoro nastejno. :idea:

"..delší, zato horší cesta" :lol:

03. pro 2012 20:27

speedygon79 píše:njn, tak to vyzerá, že sa ani tých par severanov nedohodne...
a každý plánuje inú cestu...

pramen, ja nemám problém sa pripojiť - ktoroukoľvek cestou, či už na Jablonec alebo na Turnov...
čas viac menej jedno...

..mě je to taky Wurst, možná se připojí kamarád s přítelkou a R53ka
Naposledy upravil pramenn dne 04. pro 2012 18:48, celkově upraveno 1

04. pro 2012 11:48

Info k sobotě: povolení ke vjezdu k MINI Bullbaru zařídíme buď hromadně na místě, ale pokud nebude sníh, lze si povolení koupit na začátku parkoviště u zákazu vjezdu v automatu za 20,-Kč.

04. pro 2012 11:55

Ahoj, potvrzuju účast, pokud nebude ultra hnusně. Buď sólo nebo + dva malí synci.

04. pro 2012 13:03

Jak ultra hnusne? Neexistuje zadny ultra hnusne. I kdyz bude kalamita, tak na zimakach prinejhorsim s retezama tam vzdycky dojedem. A v barru bude prijemno. :bigups:

04. pro 2012 13:08

Na zimákách? Málokdo z nás jezdí na 15" :lol:

04. pro 2012 13:25

No tak já na 15" v zimě jezdím, méněcennost se (tuším) podle toho neměří. Nebo teda asi jak kde a jak kdo. Do loňska to byly 16". A jestli budu muset mít v autě čtyřeltýho a osmiletýho synka, tak v hnusu s nima fakt radši zůstanu doma. To se snad pochopit dá...Tedy asi taky jen někdo.

04. pro 2012 13:41

PetrXJR píše:méněcennost se (tuším) podle toho neměří

To rozhodně ne. Já jen že na nic jiného než 15" zimáky nejdou, takže pokud bude kalamita, tak nás doma asi zůstane víc.

04. pro 2012 13:46

žádná kalamita nebude a i když bude nějaký ten sníh tak i na 17 se v pohodě jezdí na sněhu :D

04. pro 2012 16:03

Porad tomu nerozumim. Chcete rict, ze nemate zimni gumy? To pak jo. Jinak nevidim souvislost se snezenim a cimkoli jinym.

04. pro 2012 16:17

Když jsem byl loni v Peci lyžovat a snažil se tam zaparkovat na přecpaném parkovišti s fabií, tak jsem měl co dělat, abych se tam na tom uježděném sněhu vyhrabal... Zastavit v kopci a rozjet se nebo nedejbože otočit, to je pak mazec. A před dvěma roky jsem při cestě do Pece pro změnu rovnou uváznul v závěji :lol: Ale to byla stará nevýkonná fabie, no. Mini na tom je určitě líp (ale ještě jsem to radši pořádně netestoval, na lyže s ním nejezdím).

04. pro 2012 16:23

Ja uz mam za sebou tri zimy v Minaskovi a uz jsem zazil fakt kalamitu a mega snehu a nikdy jsem nemel zadny problem :-)) takze. Ho ani ted neocekavam,hlavne kdyz tolik zase snezit nema...tak :-))

04. pro 2012 18:47

Tez potvrzuji ucast ... 1 prcka a zenu necham v HK
Proto nejedu se severany..
Musim si rict ze nekdy to neni ani o gumach ani o aute z toho co vidim za experty u nas v Jizerkach..
Siroke gumy nepovazuju na snehu za vyhru a smekam svym 15 a minikovi na snehu jede skvele.

04. pro 2012 18:53

...no jo, já vlastně nemám řetězy! :shock: a v Peci, jsou při sněhu povinné, tedy alespoň jako výbava? :?:

04. pro 2012 19:02

Jen pokud nemas na gumach aspon 4mm vzorek. Ja retezy hodim do kufru a ev ti je pro kontrolu pujcim. :biggrin:

04. pro 2012 19:53

zimní kolečka mám nové, řetězy si však raději brzo pořídím do Jizerek :wink:

04. pro 2012 20:05

Pořád ještě nevím, ale zejtra snad budu chytřejší :roll:

05. pro 2012 14:08

Tak hlásím, že se mnou jede i manželka. :blink: Jinak se nic nemení. Johna C berem. Jen bude sedet vzadu :biggrin:
Odeslat odpověď
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php