úpravy, spotřeba, převodovky, olej...
15. led 2012 10:40
Pumik9 píše:speedygon79 píše:mám kamoša v Brne z byvalej práce, kde prince motor zopár x rozoberal, takže myslím, že aj na tento by sa v pohode cítil.
ak zmeníš názor a budeš do toho chcieť znovu ísť tak daj vedieť na SZ alebo tak...
no ked to este z Mini nerobil tak ja mu Minicko nezverim, je tam ku..a dost prace co som pozeral vsade po nete
vyzera to jednoducho ale treba sa tym poriadne natrapit a hlavne ponastavovat
ale dakujem pekne
mozno ze casom zmenim nazor

prince engineokrem iného(pár x krachnutý motor) robil celý remapping, kedže pri testoch turba sme potrebovali niekedy trošku iné ako std.mapy...takže si myslím, že co to zvládne...
možem sa ho opýtať, či ako bokovku nerobil aj R50 a či by vobec mal chuť a čas...
ak máš niekde spísané, čo by si po ňom vlastne chcel pošli mi to...kľudne do SZ...
btw. si z MI alebo už len povodom?
07. kvě 2012 18:44
neviete o niekom fakt dobrom chalanovy alebo servis, ktory by vedel vymenit hlavy???
myslim ktory robil upgrade na jcw alebo ma s tym skusenosti
dajte vediet
dakujem
27. črc 2013 16:03
Nazdarek Mini ludkovia
neviete o niekom co by sa dal na vymenu hlavy na mojom mini????
mam som nieco zajednane v prahe ale na poslednu chvilu to zrusil
ideme na Cechy a potom na zraz fora tak nam to pasovalo ze za 2dni to vymeni ale no
ak by niekto vedel o niekom sikovnom a najlepsie kto to uz robil nech mi napise dakujem pekne
27. črc 2013 20:14
napíš mi do SZ od kedy do kedy bude možné na aute pracovať a ak si niekde naštudoval, na čo je potrebné pri upgrade z Coopra na JCW pamatať tak daj vedieť...
mám dvoch kandidátov, jeden na Morave, druhý moj dvorný mechanik v LBC...
všetko ale bude asi o tom ako budú mať čas.
28. črc 2013 20:50
ma JCW hlava rovnaké časovanie ventilov? robí sa to rovnakým nástrojom ako u Cooper S?
dik za skusenosti, postrehy a rady, predsa v R50-3 kovaný už nie som, tak nech niečo s pumíkom nepodceníme
28. črc 2013 23:05
speedygon79 píše:ma JCW hlava rovnaké časovanie ventilov? robí sa to rovnakým nástrojom ako u Cooper S?
dik za skusenosti, postrehy a rady, predsa v R50-3 kovaný už nie som, tak nech niečo s pumíkom nepodceníme

si ma zaskocil to fakt netusim
viem ze rozdiel medzi coopers a jcw je len v otvoroch na hlave-vyfukove otvory z hlavy
no este aj vackova hriadel je ina asi
29. črc 2013 12:06
co mam vycteno tak JCW hlava ma jak pise pumik vetsi kanaly + nizsi tesneni
..mimochodem krasna ukazka dokonaleho marketingu

) / ziskat levne prodat draho /
ale dal. nemyslim si ze vrsek / ventily a vacka / je jiny..pumik ma celou hlavu Works takze to nemusite ani resit tzn ze casovani dela ozubene kolo vacky a pokud ma stejny pocet zubu jako normal R53 musi to byt stejne.
Toz muj logicky usudek
04. srp 2013 16:07
dik pampe...sedí vec.
ma pls niekto nástroj na nastavenia časovania?
už keď to bude mať pumík rozobrané, nech to je potom nastavené správne...
http://www.ebay.de/itm/BMW-Mini-Cooper- ... 232df8a434
30. črc 2014 18:19
chcem Vas poprosit
ak by mal niekto nejaky manual na vymenu hlavy (o chvilku by mala prist konecne vymena)
budem vdacny za ake kolvek rady alebo odkazy na nete
nieco mam ale viac je lepsie
diky
15. srp 2014 13:12
tak prisel nekdo na to v cem je hlava jcw jina nez na esku ?jednu doma mam,je prebrousena a otlakovana, puvodne je od mekkka.