Prostor pro příznivce Nových MINI s 1. generací (R50. R52, R53)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

:)

21. zář 2008 21:11

Ja vlastne vubec nevim kdo z vas je z Ostravy. Bejvam tam tak 4× do mesice pracovne, tak se priste ozvu. Poslete mi prosim vase phone cisla do eszetka. Diky a uvidime se
Rozhodne to nebyla zabava a nesel jim ani net, takze jsem byl uplne odrizlej od śveta.. :(

21. zář 2008 23:48

Hoši jak to děláte? Všichni jste tam pracovně a pěkně chlastáte :?:

to je logika

22. zář 2008 07:58

To je preci logicky ne, udelas praci a misto toho abys sel domu (kde chlastas a nikomu to nerikas) jdes do stodolni kde chlastas a priznas se k tomu, protoze stejne by te nekdo nachytal. Ja zas na druhou stranu moc nepiju..takze slovo chlastani je nadsazeny. Ale jako vysvetleni dobry ne? :)
Proste po praci legraci...tak asi

24. zář 2008 09:45

kua z Ovy a blízkého okolí je lidí a ty nedáš vědět :shock: :D jinak mini krásný, ta ještěrka je mocgut, konečně pořádný newmini :wink:

Sraz

30. zář 2008 01:20

Hej, vy všichni Ostraváci, až bude nějaká další Mini akce, taky bych se rád připojil, když mi dá někdo vědět! ;-) Měl jsem v plánu jet na víkend na NarozeMini, ale bohužel práce nepřeje tak, abych do ní o víkendu nešel :x

Coopera od Martina R50 jsem viděl na sbazaru a vím, že ho někdo chtěl vyměnit za Imprezu a veeelmi se mi na něm zamlouvala JEŠTĚRKA, ale blbec jsem si nestáhnul fotky, a když jsem si koupil vlastního Coopera a chtěl ještěrku zkopírovat, tak už jsem měl smůlu :!: Sice jsem pak našel i firmu co to dělá, ale nevím, jestli by mi taková ještěrka nelezla na nervy na panoramě, ale vypadá to parádně!

No tohle...

18. lis 2008 22:03

Pozdě, ale přece!! Tak tohle je nádhera !!! Máš tedy opravdového krasavce.. Hlavně ty kolečka, to je 17" či 18" ? Sem si řikal že to nové mini nepotřebuje moc úpravy ale když jsem viděl tohle, už začínám přemejšlet.. :roll:

Re: No tohle...

19. lis 2008 12:06

Worry píše:Pozdě, ale přece!! Tak tohle je nádhera !!! Máš tedy opravdového krasavce.. Hlavně ty kolečka, to je 17" či 18" ? Sem si řikal že to nové mini nepotřebuje moc úpravy ale když jsem viděl tohle, už začínám přemejšlet.. :roll:

Jsou to 18palce a dokonce jsou na prodej pokud se ti líbí. http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/18-kola- ... 89736.html

Hmm..

19. lis 2008 16:42

Díky za info - a podle obrázků se prodává i MINI... :cry:

mini cooper

01. pro 2008 16:31

Tak toho mojeho krasavce jsem uz prodal.Ale uz se koukam po necem novem a hlavne to musi byt model S.Jinak preji krasne vanoce a nekdy ahoj
Odeslat odpověď