o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

Re: MINI a pozdrav?

01. kvě 2014 18:16

Dnes jsem míjel GP2 v Hradci směrem na Třebechovice, škoda, že jsem se nedostal odpovědi jako druhý GP2. Někdo z fóra?

02. kvě 2014 11:23

Včera jsem kolem 18 hodiny jel z Kopřivnice a na benzince u restaurace Jehlan právě asi parkovalo naleštěné modré Mini, bílé pruhy na kapotě :wink: . Kdo to byl???

23. kvě 2014 11:38

Ve stredu jsem s Minim najel pres 250km a ani jednoho jsem nepotkal abych pozdravil....ted jdu 200 metru pesky a jeii kolem me dva :D

23. kvě 2014 12:09

Já včera po Praze do MINI baru ve Zlutejch lázních a cestou 3x a 3x pozdravení. Paráda. :bigups:

26. kvě 2014 13:16

Tak jak tak koukám, tak je asi chbya ve mně, protože mně 50% MINÍKŮ na pozdrav neodpoví. Asi si začnu trénovat výraz před zrcadlem :biggrin: :biggrin: :lol:

26. kvě 2014 16:16

Dadejka píše:Tak jak tak koukám, tak je asi chbya ve mně, protože mně 50% MINÍKŮ na pozdrav neodpoví. Asi si začnu trénovat výraz před zrcadlem :biggrin: :biggrin: :lol:

Asi sa malo usmievas :D

04. črc 2014 12:51

Asi ano, trénuji to a moc mi to nepomáhá :lol: Hlavně většina lidí ani nevnímá ostatní auta, takže většina MINI řidičů se ani neohlídne :roll:

05. úno 2015 19:26

Tak dnes se zadařilo :banana: V 11 jsem prohodil pár slov v Rychnově na Benzině s Blondýnou tady z fóra, kolem 15 hodiny viděl jet červené NM - bílé pruhy v Rychnově kolem Billy kde jsem stál a do třetice vzájemná blikačka s NM na výjezdu z Ústí směr Třebová :rock:

05. úno 2015 21:00

Dobrý večer :-)

Já dnes potkal na cestě do Phy z Mladé Boleslavi (R10) dva minase :-) jednoho cerveného a jednoho asi bílého :blush:

Přiznám se, že už nemávám a nezdravím. Stydím se od doby kdy jsem pokynul na jednoho řidiče a on to vůbec nepobral. Společně jsme zastavili na světlech, on nepochopil, že jsem mávnul kvuli MINI. Zíral mi do auta a se spolujezdcem se mi šklebili. Asi si mysleli, že jsem si je s někým spletl :D

05. úno 2015 23:38

No a co? Oni jsou pitomci, ne ty. :blink:

06. úno 2015 15:25

Já mám strategii jasnou:

- Classic MINI = těm jsem (protože jedu prakticky v BMW) úplně jedno, takže se kouknu a nevzrušuju se...
- Paceman, Countryman... prostě ty "MAXI" verze = vždy řídí ženská, nikdy se ani nepodívá a tím pádem ani nezdraví (taková je moje osobní statistika za 2014), takže se kouknu a nevzrušuju se...
- New MINI = vždy vzrušeně vyhledávám oční kontakt s rukou připravenou ke startu.
a) Pokud oční kontakt nenastane, ze stavu vzrušení přejdu nenásilně do stavu "nevzrušen" a jedu dál... to je asi v 50% případů.
b) Pokud oční kontakt nastane, vždy pozdravím (levou rukou - jako bych chtěl něco otřít z předního skla) a vždy dostanu odpověď. Nikdy si nepřipadám jako debil a vždy mě udělá radost že jsem se nevzrušil zbytečně ;).

p.s.: jsem duševně připraven i na variantu, že bych mávnul a nedostal odpověď = otřít přední sklo jen tak si snad ještě můžu, ne :D.

06. úno 2015 17:16

Tak to je dobrá strategie :-D :bigups:

06. úno 2015 19:08

Přesne jako Cartman. :)

07. úno 2015 00:29

Cartmane, ty jsi mě pobavil :-)
Přesně taky nemám rád pocit trapnosti a ty jsi na to vymyslel parádní workaround...
Máš u mě 1*

07. úno 2015 01:26

:) , Cartman řešení mě taky dostalo, beru jako návod. Připomnělo mi to úvahu koho zdravit na kole (závěr cca: silničkáře, evidentní nadšence od pohledu, jinak spíš dle druhé části pravidla - odpovědět na pozdrav je nutnost).

07. úno 2015 12:03

Trochu moc to řešíte. Na pozdravení není nic špatného a když to někomu nedojde, tak to je jeho problém :wink:

07. úno 2015 21:49

Mě loni pozdravila kočka v červeném Mini s bílými pruhy ve Frenštátě ...samo jsem zablikal taky (žluťák s černými pruhy). :banana:
Jinak asi nic ... :blink:
Tom, RpR.

07. úno 2015 23:09

Jsem proti házení Countrymanů a Pacemanů do jednoho pytle. Můj benzínovej ALL4 S žena nikdy neřídí a ještě ke všemu kdykoliv si všimnu, tak zdravim. Naposled jsem zdravil pár v zeleném R53 na Strakonické v Praze.

08. úno 2015 12:16

Přesně jak bylo řečeno výše.. moc to řešíte.. pozdrav k Mini patří úplně stejně, jako chuť se družit na srazu. Takže, zdravím a rád pokecám s jakýmkoli majitelem Mini od roku 1959-2014, pokud to auto nemá jen jako "chlubítko" a Mini filozofií žije.. pokud neodpoví, nebo je mu putna, že někdo další má Mini, tak je mi to jedno protože je to jeho boj.. a třeba mu to jednou dojde, až si koupí nějaké další auto značky šedého průměru, že ho nikdo nezdraví.. že na něj nikdo z chodců nekouká a neusmívá se na něj

08. úno 2015 21:15

bliknem svetlami do protismeru, alebo blikačkami ak to je na dialnici v mojom smere a keď tak nič...
hlavu si z toho nerobim, ak dojde odpoveď tak sa poteším.
Odeslat odpověď