o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

12. úno 2005 20:52

To Jerry:V esku jsem bohužel nikdy nejel.Teď jsem dostal výhodnou nabídku na koupi eska (šel bych do toho strašně rád) ale v garáži stojí Cooper takže to nejde :cry: Jó ted´ mám 15" originální kola a připadají mi strašně mini na autě a proto chystám tu změnu.Chtěl bych S Spoky ale ty asi neseženu tak budu muset sehnat jiný disky.Taky jsem koukal na John Cooper Works ten kit na esko je dokonalej 210hp supr.Mají tam taky výfuk na Coopra který má supr zvuk , ale ta cena je neuvěřitelná :roll:

12. úno 2005 21:19

to lide co maji new mini: kdyby nemel admin nic proti, tak byste mohli uverejnit take fotografie vasich milacku na minicooper.wz.cz. aspon ja bych se na ne rad podival..

12. úno 2005 22:12

To Beniik:už je do všechno domluvený.Vázne to jenom na lepším počasí ,abych mohl vyjet někam na focení.A potom by to mělo být v sekci Vaše Mini.Určitě se dočkáš :wink:

new mini

14. úno 2005 10:06

To Mekkk: ahoj, no to chápu, ale vím kolik peněz to obnáší :( , takže tomu plně rozumím. Na ty S spoky se ti můžu zeptat, mám spoustu kamarádů v BMW a v německu. No máš pravdu, že Works je úžasnej, ale nic z těch věcí se nedá koupit zvlášť. Je to pouze ten KIT vcelku za těch cca 210000 Kč. Ale musím uznat, že BMW naladilo výfuk u "S" taky skvěle, když pustíš plyn, tak to zapráská do výfuku pekelně :D . Ve Works jsem jel a je to znát opravdu hodně, ale už je moc hlučnej, jet s ním na dovolenou někam daleko je pak o uši, ale jede hrozně. :D Mohli bychom až bude lépe, někde udělat sraz. Odkud jsi? Jezdím občas do Pardubic a Chrudimi, mám tam přátelé.

14. úno 2005 17:02

To Jerry:Čau srázek bychom mohli udělat já bydlím kousek od Pardubic.Tak něco naplánuj :) To by jsi byl moc hodnej kdyby jsi se mi zeptal na ty S-Spoky (pokut možno tak za rozumný peníze).Já takový kontakty bohužel nemám :cry:

16. úno 2005 09:51

To Mekkk: Ahoj, no asi tě moc nepotěším, ale obvolal jsem své kamarády v BMW a S-Spoky i s Pirelli Eufori@ prodávají za 64.500 Kč s DPH, mě to dají za 53.500 Kč. Koukal jsem na ty pneu a ona ta Pirellka stojí asi 8200 Kč samotná, takže jen gumy 32.800 Kč + ty ráfky za 20.700, to znamená ráfek za cca 5200 Kč. Je to sice hodně, ale cena je reálná, spíše nižší. Tak uvidíš. Sraz ano, ale až bude pěkně, moje Mini je v garáži a čeká na jaro, holt nejezdím. Klidně přijedu do Pardubic, není problém, to je hodina cesty. Nějak se pak domluvíme.

16. úno 2005 18:13

To Jerry:tak to jsi mě moc nepotěšil.Já seženu Eufori@ pod 200euro/kus.To je docela rozdíl.Já jsem myslel že se poptáš jenom po diskách a můžou být i jetý.Já stejně nepočítám že budu jezdit na runfletech (já věřím klasice).To je jasný že ten sraz musí být za sqelého počasí.Já ted taky nejezdím to by byl hřích. :)

18. úno 2005 09:12

To Mekkk: Ahoj, no tak to se omlouvám, myslel jsem, že chceš nové, tak zkus nějaký internet shop, možná ebay, v tomhle sloužit nemohu. Bude to asi trochu problém je sehnat, protože hodně lidí je chce. A Eufiri@ pod 200 Eur, ty to je super cena, těch 8200 je z e-pneu a nejlevnější pneu.cz, normální cena je tak 9500 Kč. Tak to se na Tebe někdy obrátím, až ty svoje ojedu. Počasí opravdu hrůza, už aby ten sníh slezl, už jsem nejel v Mini asi 2 měsíce :x . Tak se snad dočkáme :D

18. úno 2005 11:30

omlouvam se, ze se Vam vmesuju do rozhovoru, ale moh bych vam z ebaye nabidnout ty eufori v rozmeru 205/45 R 17 84 V se vzorkem 90-95% v cene 22ooo,-

a pak jeste jedny, ale u nich bohuzel nevim vzorek, ale mam foto, a cenu zatim odhadnout nemuzu, ale odhadoval bych to tak na 15ooo,-
Naposledy upravil MiniMike dne 21. dub 2005 21:32, celkově upraveno 1

18. úno 2005 19:30

To MiniMike:Dík za nabídku.Gumy si dokážu sehnat sám.Horší je to ale s těma s-spokama.

18. úno 2005 20:37

to Mekkk: nemas zac :-) a S-Spoky sem bohuzel na ebayi nenasel :-(

19. úno 2005 22:05

Tak jsem dneska hledal na německým ebay a našel jsem tam tři sady S-spoků. :D Dva začínají na 1euru a aukce bude probíhat asi 3 dny(jak jsem z toho vydedukoval).Německy umím pár slov tak jsem z toho moc nepochopil.MiniMiku porad mi prosím co s tím.Mockrát dík za odpověď.

20. úno 2005 09:12

to Mekkk: kontaktuj me pres email nebo icq :-) posli mi nazev aukce, a ja ti to vysvetlim :-)

20. úno 2005 12:46

Ať je to jak je, tohle jsou krásný fotečky:-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

new mini

21. úno 2005 09:27

Ahoj, to máš pravdu, super fotky, ale až se sejdeme, uděláme lepší :D a hlavně s našima autama!! :D
To Mekkk: volali mi kamarádi z německa a máš pravdu na Ebay pár S- Spoků je, ale ceny neví. Ale možná, že něco seženu. :) Počasí stále hrůza, už aby se dalo vyjet. :D

24. úno 2005 02:36

HA!
a mozno dotiahnem aj ja minkara2 od nas

24. úno 2005 07:50

koukam, ze se nas tam sejde docela dost :-D

24. úno 2005 16:32

Čím víc tím líp :lol:

25. úno 2005 10:02

Ahoj lidi, já i můj Miní se moc těšíme na shledání, ještě výměna oleje a počasí a můžeme vyrazit. :D

27. úno 2005 00:08

To už máš Jerry najeto 15 tisíc km že vyměnuješ olej?Nebo si ho rozmazluješ :)
Odeslat odpověď