o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Téma uzamknuto

Re: EBAY - všeobecné dotazy a informace + zajimavé nabidky

15. črc 2011 13:24

tady je karbonova palubky pro novejsi mini ... taky za hodne slusnou cenu

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-MINI-COOPER-S-R53-DASHBOARD-CARBON-CF-COVER-LHD-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1e64ac5ca8QQitemZ130538036392QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_3298wt_939

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Cooper-R56-Carbon-fiber-Dash-Panel-L-R-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZModelQ3aCooperQQhashZitem3368ec568dQQitemZ220803651213QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1160wt_939

17. srp 2011 14:08

Pokud někdo z nových hledá / afterface / 07-

Zde je zajímavá nabídka na zadní spoiler :wink:

17. srp 2011 16:16

BlackSheep99 píše:http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110631734009&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3928wt_1139

v prepoctu za nejakych 320kc .... to je skoro zadarmo .... k tomu aplikaci Torque za 80kc z android marketu.
Muzu jenom doporucit

Už si to koupil? A to co jsi měl předtim bylo to Kiwi OBD II? Co všechno to umí (u toho Kiwi píšou daleko víc věcí), jaký jsou mezi nima rozdíly (je to taky pro Android) a co ti na tom Kiwi odešlo?
Do toho bych asi taky šel, kdyby to chtěl někdo třeba taky objednávat. :)

18. srp 2011 09:47

Mám tu EML132 a v androidu aplikaci Torque

a jsem ve fázi testování ....parametry a napr sledování trasy uz jsem vyzkousel ale nacita i chybové kody ale nemel jsem moznost je smazat / zadne nemam :D /

za ty prasule spokojenost

Jeste kolega objevil na netu soft pro NTB krery umi dekodovat chychove kody tak uvidíme jak to bude behat

18. srp 2011 10:05

Něco pro ovci s ajfounem ? Neni ? :blink:

18. srp 2011 10:08

tu aplikaci Torque jsem myslim videl i na jabko zkus pohledat na shopu :wink:

18. srp 2011 11:19

pampeago píše:Mám tu EML132 a v androidu aplikaci Torque

a jsem ve fázi testování ....parametry a napr sledování trasy uz jsem vyzkousel ale nacita i chybové kody ale nemel jsem moznost je smazat / zadne nemam :D /

za ty prasule spokojenost

Jeste kolega objevil na netu soft pro NTB krery umi dekodovat chychove kody tak uvidíme jak to bude behat

EML132 nebo ELM327 z odkazu? Pripadne kde jsi to kupoval?
Jaky teda parametry to ukazuje a co vsechno ohledne sledovani tam je?

18. srp 2011 11:40

http://www.dealextreme.com/p/obdii-bluetooth-car-diagnostic-cable-black-blue-orange-dc-12v-42825

18. srp 2011 13:28

oprava upsal jsem se je to ta ELM327 :bigups:

kupoval jsem na ebay z honkongu za 4 dny doma :mrgreen:

23. srp 2011 13:23

Ahoj , doplňky na MINI doporučuji kupovat jen z anglického nebo z německého Ebay. Nedávno jsem koupil na americkém Ebay doplňek , poslal jsem US , balík přišel o.k. , ale Česká pošta mi k tomu nasrala DPH a CLO .Přitom mi to šlo na soukromou adresu. Mazééééééééééc.

23. srp 2011 13:35

mira píše:Ahoj , doplňky na MINI doporučuji kupovat jen z anglického nebo z německého Ebay. Nedávno jsem koupil na americkém Ebay doplňek , poslal jsem US , balík přišel o.k. , ale Česká pošta mi k tomu nasrala DPH a CLO .Přitom mi to šlo na soukromou adresu. Mazééééééééééc.

Jasne, pokud to prislo z mimo EU, musis platit CLO a DPH, pokud cena prevysi nejakych tusim 20e :( Obcas je zajimave, podle ceho posuzuji cenu baliku, nicmene pokud je tam pribalen treba danovy doklad, je to jasne.

23. srp 2011 15:59

JJ jeto tak, ted sem to resil u tabletu. Pokud je cena nad 22 EUR, tak se dopočíta DPH a pokud je nad 150 EUr tak i clo. Je to cena za balicek. I kdyby v nel bylo vic kusu za 1EURo. :!:

23. srp 2011 17:43

ked poprosite sellera aby to poslal ako gift, tak vam ziadne clo ani nic neprirataju:)

23. srp 2011 18:54

oSiSko píše:ked poprosite sellera aby to poslal ako gift, tak vam ziadne clo ani nic neprirataju:)

Na tohle už dávno nikdo nehledí... DPH a clo je prostě nutnost, kdo objednává mimo EU s tím musí počítat, proto se to často vůbec nevyplatí.

23. srp 2011 19:32

Přesně tak z Ameriky už nikdy více , když je tam doklad tak to jde z něho , pokud není tak si to sami vyhedají , a prásknou tam co se jim hodí .

23. srp 2011 20:30

Ty prachy tam napočítávají čeští úředníci, američani i ty ostatní ti vyjdou vstříc. A ještě to čeští celníci vypočítávají z celkové ceny včetně dopravy. Všechno sečtou a z toho spočítají DPH. Keci o volném trhu a svobodě podnikání. Na druhou stranu se stává i to že přijde balík a je bez ohledu na cenu nebo druh zboží označen českým razítkem bez cla.

23. srp 2011 21:20

To víš , že Češi , bába na poště mi řekla , že to tak už přišlo z Prahy , kde se to všechno třídí a každou zásilku otevřou , nacení to , zalepí celní páskou a vystaví fakturu a celé to odešlou na danou poštu ve vnitru.

30. srp 2011 09:04

tak tohle je opravdu bomba :banana: :bomb:

http://aukro.cz/jezdete-levneji-magnetizery-expanderod-1-3-do-2-3l-i1793666261.html

Abych si honem koupil a namontoval 4 magnetizery (snad se jeho ucinky budou scitat) :D

30. srp 2011 09:30

BlackSheep99 píše:Abych si honem koupil a namontoval 4 magnetizery (snad se jeho ucinky budou scitat) :D

Taky si je musim koupit, je to jako z pohadky - urcite se to bude scitat :bigups:

30. srp 2011 09:43

Co to kuwa je?

Snad na to polákovi neskočíte ? :roll:
Téma uzamknuto