o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

Re: Aktualní Lampárna - aneb o čem se klabosí, diskutuje

11. bře 2014 13:38

to Dalid2: není to ten článek.. ten jsem četl před delší dobou a byla to obsáhlejší vize koncernu BMW. Dotyčný pohlavár predikoval u G4 zúžení šíře nabízených modelů na Mini HB 3dv., Mini HB 5dv., Clubman, Countryman.. Cabrio je na hraně postupu, ale vzhledem k tomu, že konkurence v segmentu tyto úzkoprofilové stylovky v nabídce má, tak u Cabria si nemůžou dovolit ho škrtnout.. naopak právě zmíněné modely Paceman (ten dle mého osobního názoru vznikl jen aby mohl nahradit zbytečně velký 5dv. Countryman WRC v rally - želbohu to odpískali dříve než vůbec začali), Coupé a Roadster nejspíše dožijou svůj výrobní cyklus "7letý cyklus" s nejspíše posledním výkřikem slávy v podobě faceliftu a jejich životodárci už nezplodí další potomky..

11. bře 2014 13:41

Ondro - že v G1 vŕzgajú plasty?? :lol:
to si sa asi ešte neviezol v Renaulte :lol: :lol: Oproti môjmu bývalému autu sa mi Mini zdá neskutočne tiché auto, kde nič neklepe a iba sem ta vrzgne.. :lol:

Inak so zvyškom tvojho príspevku 1000% súhlas!

G3 je síce zaujímavé auto, ale s Mini to už nemá nič spoločné.. Toto už ho môžeme porovnávať s DS3/4 radou od Citroenu.. :blink:

12. bře 2014 00:52

Obrázek

da sa nieco ktomu nieco napisat?:))))))

12. bře 2014 07:51

Brembo?

12. bře 2014 09:09

Co to kurv* jééééééé. Asi 5 sekund mi trvalo, než sem pochopil, že to není nějaký specielní kotouč. :blink:

12. bře 2014 12:00

street performance - extra cooling effect :zadek:

13. bře 2014 16:09

To je masakr :lol:

13. bře 2014 19:58

zodrat hentak brzdove disky.. toho cloveka by som chcel stretnut a porospravat sa snim co je to za magora.. ala sak lejem benzin a ide to ne..:)

16. bře 2014 20:35

pampeago píše:je otazkou jestli to udelali kvuli kufru je o 51l vetsi a nebo je to kvuli rozmerum nove platformy a jeji modularite :( ...

ak to je pravda, zredukovali počet platforiem brutalne :bigups: snaď teda ostane viac času na naladenie povozku
http://www.topspeed.sk/bmw-a-mercedes-s ... oriem/6717

02. dub 2014 12:36

zaujímavý článok a keďže nebol zverejnený 1.4. mal by byť pravdivý..
Som zvedavý, kedy sa nietko v našich končinách pokúsi oficiálne prihlasiť Mini dovezené z UK ;)

http://www.autorubik.sk/legislativa/vol ... slovensku/

21. dub 2014 02:14

Obrázek

Obrázek

21. dub 2014 08:09

Tak šťastné a veselé MINIkonoce!
Přílohy
image.jpg

29. dub 2014 16:49

http://www.novinky.cz/auto/334835-nejmene-ztraci-v-britanii-hodnotu-mini-skoda-pred-mercedesem-i-bmw.html

04. kvě 2014 21:04

budem objednavat čiapočky - kovové s plastom - mam ich na R56 už vyše 3rokov - v lete v pho, v zime maju tendenciu korodovat tak ich šetrím na leto.
jednu sadu mi asi pred rokom ukradli z R60, druha drží a proste to vyzera na aute dobre.

dopravu do žitavy budem mať zadara, do LBC za par šušňov, LBC-MB-PRG hodím, ak dopadne ubytko tak možem vziať na prasečinky.

http://www.ebay.de/itm/4x-Ventilkappen- ... 1e8a26482f" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

pokojne dajte vedieť do SZ ak by mal niekto zaujem, sebe berem asi tak 3sady, tak počkam tak cca. do stredy...

edit: dokonca aj do CR posiela zadara, tak to si moze objednať každý rovno domov a bude po starostiach.
ak niekto predsa chce a nema paypal, nech sa ozve...

07. kvě 2014 08:49

Pick-Up je docela povedený:

http://auto.idnes.cz/mini-paceman-adven ... aktual_ada

07. kvě 2014 13:44

libi se mi moc ..na chatu na dřevo a do lesa na houby idealní :mrgreen:

větší galerie HERE

07. kvě 2014 14:53

Ahoj Lidi prosím poradíte mi až na kolik můžu nachipovat diesela ( kolik koní) děkuju. :) a už se pomalu blíží předělávky na sdčko :-P r56 diesel 80kw myslim :)

07. kvě 2014 15:07

no muzes treba 200koni :)

no a ted vazne... ptas se na spatnem miste, to by ti mel rici nekdo, kdo ten chip bude delat.... pripadne nejaka renomovana firma, ktera se tim zabyva...

07. kvě 2014 15:10

No tady jde o to že to budu dávat lidem z mustang clubu :) a jde o to aby mi neřekli a kolik tam chceš :D když už jsou zvyklí na jiné výkony u těch svejch aut :D tak mě to tak zajímalo jakou pružnost má ten motor v sdčku... na netu píše každej něco jinýho a tady na foru jsem koukal že je tu skoro každej druhej machr a umí si to auto udělat sám doma. :) tak mi přišlo, že zeptat se tady je asi to nejlepší :D :)

07. kvě 2014 15:16

A není čistě náhodou Cooper D 1,6 a Cooper SD 2,0? Tedy jiný motor?
Odeslat odpověď