o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

07. úno 2005 16:52

Sice nemam ani new mini ani klasicke mini, tak jako (doufam, ale jednou ho mit budu :) ) budouci majitel jednoho klasickeho vic zajima (a bude) to klasictejsi, ale na nove se stejne jako na to zminovane metro taky rad podivam.. Videl sem opravdu uzasne mini cooper S (nove..) a myslim, ze na srazy mini urcite patri jak nove tak (ja to slovo "stare" nemam rad :wink: ) klasicke mini.. To je jako rict, ze mini s dvoulitrem z hondy neni mini..

07. úno 2005 19:10

To Roman: Přesně moje řeč, děkuju.

07. úno 2005 22:43

jo jo
Naposledy upravil O.T. dne 29. bře 2006 20:56, celkově upraveno 1

07. úno 2005 22:47

a kde by si to chtel usporadat? :-))) na poli nebo na namesti? :-)))
ja se klidne pripojim :-) jestli nekde najdu ty pedaly :-D

NEW MINI

08. úno 2005 10:50

Souhlasím, staré a nové Mini je opravdu velký rozdíl, nejen velikostně. Issigonis chtěl auto pro masy, což se mu tehdy v Anglii povedlo, ale new Mini, tedy i moje je opravdu úplně jinde. Je fakt, že BMW se zhostilo ůkolu dobře, ale udělali z Mini špatně dostupnou drahou hračku. Rád pokecám se všemi majiteli Miníků, ať klasiky, nebo new. Já osobně tou značkou žiju. :)

new mini

08. úno 2005 12:04

To O.T. díky za pozvání, rád přijedu, chystám se stejně na jaře do Brna, mám tam příbuzný. Není problém se na new Mini podívat a projet. Motor s kompresorem co mám je opravdu pila, akorát trochu pije :D
Naposledy upravil Jerry dne 09. úno 2005 16:29, celkově upraveno 1

08. úno 2005 13:33

to Jerry: rad bych te pozval 2.dubna na nas planovany sraz :-)
vice info ve Srazech & Akcí :-)

08. úno 2005 23:33

Zdravím tě Jerry.konečně se našel někdo s New Mini už mi tady bylo smutno. :) Píšeš že ti esko dost pije můžeš prozradit kolik,docela by mě to zajímalo pro porovnání.

Re: NEW MINI

09. úno 2005 02:04

Jerry Pražský píše:Souhlasím, staré a nové Mini je opravdu velký rozdíl, nejen velikostně. Issigonis chtěl auto pro masy, což se mu tehdy v Anglii povedlo, ale new Mini, tedy i moje je opravdu úplně jinde. Je fakt, že BMW se zhostilo ůkolu dobře, ale udělali z Mini špatně dostupnou drahou hračku. Rád pokecám se všemi majiteli Miníků, ať klasiky, nebo new. Já osobně tou značkou žiju. :)

presne pre takych ludi to je tych ktory s mini ziju :D
ps: od noveho mini k staremu daleko nie je, kamarat s newmini sa uz pozera po starom :)

New Mini

09. úno 2005 16:02

To Mekkk: Taky zdravím a jsem rád, že nejsem pouze já s new Mini. No co se spotřeby týče stále 10,5 litru, jsem zvědav jestli ještě klesne nebo ne. To ještě vyžaduje 98, ale co bych by nedopřál. :D Je pravda, že jsem s tím počítal, ale otrochu míň by to mohlo být. :D No upřímně, když jedu pohodu, tak 8 a když pilu tak 13 litrů, ale stojí to za to. Byl jsem s Minim na brzdě a 132 kw, to holt musí žrát. :D

09. úno 2005 20:25

Jak je to možný 132kw?? :lol: Když výrobce udává 125kw.To tam máš nějakou úpravu??Já mu taky dávám Shell V-power.

09. úno 2005 22:32

Já tomu svýmu taky dopřávám vysoko-oktanový koktejly, ale 132kw z toho nedostanu i kdybych to připojil na kompresor pro zbíjěčky.
Bude špica zgómnót tvůj žebřiňák až dorajzuješ k nám do štatlu. :lol:

new Mini

10. úno 2005 09:58

To Mekkk: U BMW mi řekli, že udávaný výkon v tabulkách je minimální co to auto musí mít, ale za ideálních podmínek a s kvalitním benzínem to může být více. Ano mám mít 125 kw, ale brzda nelže, tedy snad. Žádné ůpravy nemám, nejsem tuningář a hlavně tohle auto to nepotřebuje! :) Podívej se do Auto Tipu, kde testovali Mini Cooper, který má mít 85 kw a naměřili 92.5 kw. Prostě motory máme super. :D

10. úno 2005 18:59

Když jsme u těch úprav tak jsem viděl a anglickým e-shopu čip na esko a psali tam výkon 250hp-to bude asi pěkný letadlo :P .Potřeboval bych poradit chystám výměnu kol za 17".A tak bych chtěl znát tvůj názor na gumy na kterých jezdíš (jízdní vlastnosti) nejspíš 205/45/R17.Máš Pirelli Eufori (runflat) nebo ty Dunlopy??? Dík za odpověd

11. úno 2005 00:38

Ta uprava je na www.minisport.com mam o tom doma recenzi v GOMINI a je to docela pila.. Ta uprava se da delat i pomaleji, takze kdyz nemas dost penez na 250koniku tak muzes mit mensi stado pod kapotou..

11. úno 2005 09:45

Nazdar, no je pravda, že výkonu není nikdy dost, ale do žádného tuningu motoru jít nechci, jsem "normální" :D člověk a moje auto mi dostatečně vyhovuje. Jediný co za to stojí je John Cooper Works, ale upřímně dát za to 210.000 Kč je bláznovství, hlavně když mi doma zůstanou ty originální díly. Jsem pro častější výměny oleje a filtrů, to ano, ale úpravy nechci. Ano mám na autě 17" s Pirelli Eufori@ a myslím, že jsou vpohodě. Jen pozor, auto je fakt tvrdý jak prkno. Je pravda, že mám ten podvozek Sport Plus, který to ještě umocňuje. Ale zase 17" vypadají skvěle. Takže mohu doporučit. :D Myslím Mekkku, že ty máš 15"? To je obrovskej rozdíl, kamarádka má Coopera jako ty na 15" a v každé zatáčce pískají a Minik prostě nesedí, na těch 17" dáš tu zatáčku o 20 km rychleji. :D Jel jsi někdy v "S" ku? Já zkoušel Coopera mojí kamarádky a musím říci, že jede fakt skvěle, jenom se musí více točit. :D
Naposledy upravil Jerry dne 11. úno 2005 13:11, celkově upraveno 2

11. úno 2005 11:50

Tady se to hemzi samejma chudejma studentama a ja ctu: "Já jezdím oběma a musím říci, že oboje verze jsou super." Klobouk dolu.. To urcite neni jen tak to uzivit a poridit. Urcite prijed na sraz i kdyz to ted vypada, ze spis nez Mini prijedu Maluchem (FIAT 126) :( ale aspon at je co obdivovat..

11. úno 2005 12:19

To Beniik: To je vpohodě, mám jen 1 auto, jak jsem psal, ten 2 je kamarádky a občas se s ním svezu. Byl už problém pořídit toho jednoho. Chtěl jsem Mekkkovi říci, že verze Cooper jede taky skvěle.

11. úno 2005 12:23

Mno, taky bych bral eSko.. ale abych mel aspon na toho malucha. Jenom pockejte, az ja budu ten mocny podnikatel co si jen tak z lasky koupi licenci a zacne znovu vyrabet klasicky mini s trochu silnejsimi motory, ale zadny posilovac rizeni, palubni pocitac ci takove.. to by si to koupilo moc lidi a uz by to nebylo ono :) .

11. úno 2005 18:55

Čau Benniku tak až budeš vyrábět ty klasicky Minaky tak si jedno dopředu rezervuju(samozřejmě že s nejsilnějším motorem).Nezapomeň na mě. :)
Odeslat odpověď