o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Téma uzamknuto

Re: EBAY - všeobecné dotazy a informace + zajimavé nabidky

16. dub 2011 18:16

http://cgi.ebay.com/ELM327-OBDII-OBD2-V1-4-Bluetooth-Diagnostic-Interface-/110631734009#ht_3731wt_1139

mate primo s timhle modelem nekdo nejake zkusenosti ?? melo by to frcet i v Mini ?? V telefonu mam aplikaci Torque, ktera s timhle modelem spolupracuje ... mel jsem mnohem drazsi variantu tady takove srandy, ale ta se jaksi odporoucela do kremikoveho nebe a rakosnik z ebaye mi to nechce vyreklamovat. Tak jaky mate nazor na tenhle ELM327 ?

21. dub 2011 10:21

Tak opet se objevila nabidka na Carbonovou pristrojovku z Holandska.. Ja ji mam od tohoto prodejce a mohu jen doporucit :-)

Odkaz je: http://cgi.ebay.de/carbon-fiber-dashboardset-JCW-mini-cooper-R50-R53-/140537715211?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item20b8b35a0b

Tak kdo se prida ? Cena je hodne prijemna...

21. dub 2011 14:06

Mec pekne. Rad bych se pridal, ale bohuzel je to na predfacelift :( Facelift 1. generace potrebuje 3-dilnou sadu, a tu nikde nemaj ... :twisted:

21. dub 2011 15:40

mam sadu na model after face / 3 dilna / grafitova metaliza pokud by jsi ji chtel na barevne pokusy je na prodej :wink:
Přílohy
dekor.jpg
dekor.jpg (28.01 KiB) Zobrazeno 8576 krát

22. dub 2011 11:05

pampeago píše:mam sadu na model after face / 3 dilna / grafitova metaliza pokud by jsi ji chtel na barevne pokusy je na prodej :wink

Ne e, dik, pokoukavam po tom carbonu :)

09. kvě 2011 15:41

http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Cooper-R55-R56-R57-Carbon-Mirror-Cover-Covers-/290560289729?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a6be2bc1#ht_3392wt_1139

tohle taky nevychazi az tak moc draze .... netusite, jestli by tohle melo pasovat na R50 ? Uz jsem si objednal tu JCW palubku, tak by to chtelo ece nejake dalsi pekne doplnky :)

09. kvě 2011 18:49

No, mas to sice v popisu, ale asi nevis... NE, tyto kryty nejdou napasovat na R50ku..

09. kvě 2011 19:09

Worry píše:No, mas to sice v popisu, ale asi nevis... NE, tyto kryty nejdou napasovat na R50ku..

jj, vim ze je v popisu 55,56 a 57 ... ale prece jen jsem se radeji zeptal ... jistota je kulomet a co kdyby :)

09. kvě 2011 20:39

BlackSheep99 píše:jj, vim ze je v popisu 55,56 a 57 ... ale prece jen jsem se radeji zeptal ... jistota je kulomet a co kdyby :)
...taky mi to nikdy nejde moc do hlavy. Na oko ty kryty vypada u R50 nebo R56 úplně stejně. Ale příjde mi, že kryty na R50 už nikde na eBay moc nejsou. Chtěl jsem chromové a moc jsem neuspěl a pokud ano tak oko 70 Liber což se mi zdálo docela dost z kus plastu... Jedině pak už teda asi Invelt a tam bych to viděl tak na +2500,-.....

Jinak mimochodem dnes jsem si byl na poště pro "Owners Workshop Manual" a je to pecka. Vím, že ho tady Worry prodával a jenom se po něm zaprášilo. Zatím můžu doporučit a aukci jsem ho vyhrál za super peníze i s počtou :-).

A ještě čekám než přijdou "nové" sloupky na palubku co jsou na prostřední konzole. Takže pokud budou ok, budu ty staré prodávat. Jen předesílám kdyby jsme měli někdo zájem :-)))).

09. kvě 2011 22:07

Chrom je kov, ne plast, proto možná ta cena ;-)

10. kvě 2011 00:00

...no to je otazka, skoro bych vic vsazel na pokoveny plast. Ale at nejsme moc OT ;-).

10. kvě 2011 11:59

JanM píše:...no to je otazka, skoro bych vic vsazel na pokoveny plast. Ale at nejsme moc OT ;-).

JJ, je to pokoveny plast :bigups: V praci obcas potrebujeme pokovit nejaky kosticky a nasli jsme jednu firmu, ktera pokoveni nabizi. Neni to moc drahy a myslim, ze by slo pokovit kryty zrcatek bez vetsich problemu.. Jen to chce mit ciste plasty, bez laku.. Ja jedny mam, ale na aute. Potahnul jsem to 3M carbonovou folii, ale odchazi to, jelikoz nejsem profik a neumim to udelat ta, jak se ma.. Ale chromovy mi nesedi do koncepce, spis si to necham potahnout od profika.. Ale 1500 za zrcatka je trochu dost :(

15. kvě 2011 15:58

http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Cooper-Modern-Art-Print-Poster-s592-/110671700205?pt=UK_Art_CanvasGiclee_RL&var=&hash=item5f77607421

nemate nekdo tenhle obrazek v pocitaci (v rozumnem rozliseni) ?? Bohuzel to neposila do CR, tak bych si ho nechal vytisknout tady v CR

15. kvě 2011 18:00

3-15 dní doručení celosvětově, vč. České repuliky.
Klidně si to můžeš koupit.

15. kvě 2011 18:15

Nejlepší je prodejci napsat mail. Většinou to do ČR pošle i v případě, že to není u itemu uvedený. Jenom ti vystaví novou fakturu s vyšší cenou no :-D...

15. kvě 2011 19:04

ikenamini píše:3-15 dní doručení celosvětově, vč. České repuliky.
Klidně si to můžeš koupit.

This seller does not deliver to Czech Republic.

ja ti nevim .. asi koukam spatne :)

15. kvě 2011 19:25

klikni na zalozku postage a payments je tam mimo jine i czech republic ale musis si napsat o cenu :wink:

15. kvě 2011 19:27

pampeago píše:klikni na zalozku postage a payments je tam mimo jine i czech republic ale musis si napsat o cenu :wink:
je

jj je tam i czech rep. ale "EXCLUDES" :) Nicmene tak ci tak jsem mu napsal ....

05. črc 2011 20:55

http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110631734009&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3928wt_1139

v prepoctu za nejakych 320kc .... to je skoro zadarmo .... k tomu aplikaci Torque za 80kc z android marketu.
Muzu jenom doporucit

06. črc 2011 08:29

... asi objednam :idea:

diky za tip
Téma uzamknuto
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php