Prepnout do plneho zobrazeni
o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

Slovensko - tragická nehoda

21. led 2015 19:56

http://www.tvnoviny.sk/domace/1783536_tragedia-michaela-32-uz-skusku-v-skole-nestihla
Viem ze sa stava kopa nehod, no s Mini ich je malo, dúfam že nikto z fora. RIP

Jazdim tiez rýchlo, ale pri tomto mi beha mraz po chrbte..opatrne treba :cry:

Re: Slovensko - tragická nehoda

21. led 2015 21:09

No kdyz se podivam na tu kastli a vim jak je minik tvrdy tak to musela byt velka rana :cry:

22. led 2015 11:09

Škoda života..
Žiaľ asi slečna/pani bola rýchlejšia ako bol jej anjel strážny, voči kamiónu sú šance minimálne... :( :( :(

22. led 2015 12:27

No čo vraveli v televíznych vbehla pod rozbehnutý kamión tam by ani vo veľkom aute nemala moc šancu.

22. led 2015 13:37

kokos, riadne ho rozflakal ten kamion :/...

30. led 2015 11:08

Ak to tu ešte nebolo, tak video k tej nehode (od cca 4tej minúty)
http://krimi.joj.sk/krimi-archiv/2015-01-29-krimi.html

Tak takto sa, milé deti, jazdiť nemá. Mini je super, ale paket "physical-laws-breaker" sa, zatiaľ, do neho nedodáva.

EDIT: ak link nefunguje, tak https://www.youtube.com/watch?v=_okhaceTBDQ
Naposledy upravil Yperit dne 27. dub 2022 16:26, celkově upraveno 1

30. led 2015 11:58

Včera som to videl v správach. Vyzerá to, ako by sa zľakla 1. kamiónu a mykla volantom ku krajnici. To ju potom rozhodilo do šmyku a žiaľ do nasledujúceho zeleného kamiónu... Vlastne do neho vrazil spolujazdcovou stranou, strašná šupa... :(

30. led 2015 12:29

Fuj to mi naskočila husí kůže. Brrrr.
Myslím, že jsi to idenfikoval poměrně přesně. Jak se dostala na krajnici, tak cukla volantem jeste jednou na druhou stranu aby tam nespadla a už to bylo, přitom stačilo málo - zpomalit na mokré vozovce a nehonit se. Bohužel zkušenost zaplacená cenou nejvyšší...

30. led 2015 12:38

Něco takového nechci nikdy vidět v reálu Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

30. led 2015 12:40

vyzerá to tak že sa dala viac na pravú stranu ked zbadala prvý kamion, naslene vbehla do vyjazdenej stopy v ktorej bola voda, dostala aquaplaning-šmyk na vode, rozhodilo ju to a skončila pod druhým kamionom.. no toto je vec ktorá sa môže stať každému vodičovi, stačí na pár sec. podceniť stav vozovky a neštastie je na svete.. každý sa občas ponáhlame a možno si v tom zhone neuvedomíme čo všetko sa može stať.. :( nech odpočíva v pokoji...

30. led 2015 13:28

Tvl... ta zatáčka nevypadá ani nějak klopená nebo že by jela výrazně nad 100 km/h...
Na Slováči už všeci vozíte zapnuté kamery?

30. led 2015 22:09

smutne :(
par krat sme sa stretly na ceste :?
ja si tiez myslim ze sa zlakla,trhnutie volantom a este aj aqua spravila svoje(alebo strk na krajnici)

30. led 2015 23:01

to je strasne... toto som videl prvy krat,vidiet to nazivo idem asi peso domov...

podla mna v zakrute dupla na brzdu ked isla ku krajnici od stredu, ju ESP chcelo vyrovnat to znamena ze auto brzdilo na kriz ona do toho kus opacny volant a v tom momente auto na klzkom povrchu v rychlosti proste otocilo ..

To auto doslova buchlo ako bomba.. :cry: :cry: :cry:

Cooper je dobre auto, ale niekedy to ESP nie je vyhra pretoze uz vela krat som siel v zakrute s nim bokom, ked pustite plyn pri nedotacavosti, a ked ho vypnem tak ma bokom nehodi, a skorej ho vyrovnam. To neznamena ze ESP ma vela krat nezachranilo napr na snehu.. Zalezi ako kto v tom zareaguje. A vadia mu nehorazne kaluze vody,to auto strhne dost na stranu kaluze...

01. úno 2015 14:34

ufff, a to ma človek pocit, že Mini ma hodne pevnú karoseriu.

pekná cesta lesom, dobre sa tam ide, mám to tam celkom rád.
ani v najhoršom sne by ma nenapadlo, co sa tam v zlomku sekundy može stať.
chúďa ta tam žiaľ mala už nulový priestor čokoľvek korigovať.

neviem neviem, či by tomu nejak pomohli airbagy a platforma UKL v F56, obávam sa že by to dopadlo asi dosť podobne.

+++ RIP +++
Odeslat odpověď
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php