Prepnout do plneho zobrazeni
o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

Kalendar ???

09. úno 2013 11:11

Ahojte priatelia. Uz 2 rok robim pre BMWklub.sk kalendar, rozhodol som sa svoj obzor trosicku rozsirit. Bol by zaujem o kalendar s NEW a OLD MINI z fora/klubu?

edit: dal som prec z nazvu tematu MCK, aby opat nevznikli komplikacie. Ak by admini mali zaujem, kludne pouzijem logo fora
Naposledy upravil Patrik145 dne 09. úno 2013 22:10, celkově upraveno 1

Re: Kalendar minicooperklub.cz ???

09. úno 2013 13:57

Ja by som ho bral ;)
Len neviem, ci by si sa nemal dohodnut aj s Adminmi fora, aby nebol nejaky problem ak by si pouzil niekde logo fora a podobne...

09. úno 2013 15:31

ja som tiez za :D

09. úno 2013 21:23

ja jsem take pro....

09. úno 2013 22:07

nic som zatial nepouzil. predom oznamujem ze kalendar by bol venovany foru a fanusikom MINI

Re: Kalendar ???

10. úno 2013 10:25

Vo Zvolene si fotil do kalendara bmw ne?

10. úno 2013 11:52

I já jsem pro. Super nápad!

10. úno 2013 13:43

celkom fajn
ale trebalo ho skor spravit aby bol od zaciatku roka 2013
a si myslim zeby chcel byt kazdy na stranke kalendara :mrgreen:
tak by mohli byt fota z Mini zrazov
aby nenastali nezhody ze preco tam je on a ja nie :mrgreen:

ale to len moj nazor
ale si myslim ze si s tym mohol prist skor
ale lepsie neskoro ako nikdy

10. úno 2013 14:21

Na tu že je únor dobra myšlenka :lol:
A nač dva :blink: http://classic.minicooperklub.cz/viewto ... f=9&t=5037

10. úno 2013 15:01

Mekkk píše:A nač dva :blink: http://classic.minicooperklub.cz/viewto ... f=9&t=5037

Není už vyprodaný a nejsou tam jen klasici z akcí?

10. úno 2013 15:05

Hlavně je to od lidí co jezdí na všechny srazy a fotí. Takže tam je jednou auto tohodle podruhé někoho jiného. Netuším jak by chtěl dělat člověk co nebyl na jediném sraze Mini, klubový kalendář :shock: A ještě k tomu začínat v únoru :lol:

10. úno 2013 21:10

Myslím, že tento rok Patrik aj na tomto zapracuje. Veď auto kupoval niekedy v minulom lete, ak sa dobre pamätám. :D

11. úno 2013 11:24

No, inak to poviem. Mne nejde o kalendar z MINI akcii. Nafoti sa 12 aut ktore sa nasledne ografikuju a zalomia na kalendar. Tak ako hovori luky, minuly aj predtym rok som riesil BMWklub kalendar, ktory mal celkom uspech. Nejde o to zarobit, ale spravit radost ludom, predsa len nie kazdy moze povedat ze mal som auto v kalendari ;). Kazdy rok auta obmiename, cize nestane sa ze dva roky za sebou bude v kalendari od nas rovnake auto.

Obrázek

11. úno 2013 11:44

Mnoo nápad OK. Na 2014 bych to udelal. Kde jinde, nez na srazech auta nafotit? Do BA je to daleko, tam vetsina znas kvuli fotce nepojede. Pokud si ho udela SK skupina ok. Jelikoz mam prima MINI kalendar primo od BMW, tak si nebudu porizovat jiny, pokud na nem nebude i moje auto. :blush:

11. úno 2013 11:51

Jak psal Mekkk, dokud budou vytvaret kalendare MINI.cz tak nemam potrebu delat neco dalsiho... jinak jak tu bylo jiz psano, kalendar by mel byt prevazne ze srazů... nepredpokladam, ze by si dojel napr. do Prahy, aby si mohl udelat fotku 1 auta a aby mohlo byt v kalendari... takze za me, kalendaru si udelej klidne 20, ale udelej si ho za sebe :-)

MM

11. úno 2013 12:00

no praha nieje az tak daleko. A ak by sa cestou pozbieralo 4 - 5 aut tak by ta cesta aj mala vyznam. Minuly rok sme obehli cele slovensko co bolo kolo 980km na vlastne naklady. Naklady potom pokrije zisk z kalendaru. Preto sa teda pytam ci by bol niekto ochotny dat auto do kalendara? Ak ano, pridajte fotku. Luky s tebou pocitam ak nakoniec kalendar budem robit :)

12. úno 2013 03:41

No fotky mas hezky.
Skoro bych fakt vyhlasil, ze rad udelas kalendar, kdyz se Ti sejde tolik a tolik lidi a verim, ze by se Ti zadarilo.

Ono i nafotit na nejakem srazu par aut by bylo pekne.

Uprimne, nechat si nafotit auto na pamatku neni vubec blby napad!
Zacinam o tom uvazovat... :idea:

13. úno 2013 21:24

za uvahovu to urcite stoji. Kolko krat mate moznost nechat si nafotit auto na profi urovni? A len za cenu kalendaru? Samozrejme kalendar sa oplati robit iba v pripade ak bude vacsi zaujem. Ked uz sa ide fotit tak z fotenia dostane kazdy vsetky fotografie. V pripade ak si objednavatel (majitel auta) zaziada fotografie dostane v obalke s kalendarom DVD s fotografiami v plnom rozliseni

16. pro 2013 20:45

našel jsem odkaz na nový kalendář dua Pech/Uhel a jejich Mini S2000.
http://www.vaclavpech-fanclub.cz/o-asin ... endar-2014

16. pro 2013 20:56

červenec vede... :bigups:
Odeslat odpověď
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php