Ahojte po dlhom premyšlani som sa rozhodal vydat na dlhu trsa zo Slovenska do Vladivostoku a naspat. A v ramci toho sa chcem opyta či ma niekto skusenost s touto cestou. Idem na mojom Mini R53 myslim že ho netreba nejak extra upravovat. Takže lan rady by som potreboval. Ale ak by mal niekto chut sa pridat na dalšom aute rad ho primem Cestu planujem tak na 2 mesiace s tym že by som sa vracal cez Iran a turecko. Dakujem
není proč smekat.. určitě to dojede tam i zpátky.. spíš mi přijde divný, že si někdo dobrovolně jede zkurvit auto na ruský silnice/nesilnice.. je to takový sebemrskačský počin.. chápal bych to spíš kdybys řekl - jedu na motorce tam a zpátky.. tohle mi přijde jako hloupost a mrhání penězma..
jo a jestli jsi tímhle směrem nikdy nebyl, napiš mi PM a napíšu ti nějaký vyprávění a rady na cestu..
No auto je na to aby sa použivalo a nie len ho leštit v garaži. A tie cesta nie su až take zle je to taka demagoia ako že su všade bandity. A myslim že u nas su cesty v katastrofalnom stave takže je už auto zvyknute. Putin minuli rok otvoril novu transibirsku magistrálu a pracuje sa tam velkym tempom lebo maju peniaze. Takže je lepšie raz skusit ako sto krat počut a potom budem mudry. A ked to dokazal Putin na Lade asi minik neni horšie na tom.