Prepnout do plneho zobrazeni
o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

Expedicia

09. led 2013 12:37

Ahojte po dlhom premyšlani som sa rozhodal vydat na dlhu trsa zo Slovenska do Vladivostoku a naspat. A v ramci toho sa chcem opyta či ma niekto skusenost s touto cestou. Idem na mojom Mini R53 myslim že ho netreba nejak extra upravovat. Takže lan rady by som potreboval. Ale ak by mal niekto chut sa pridat na dalšom aute rad ho primem :-) Cestu planujem tak na 2 mesiace s tym že by som sa vracal cez Iran a turecko. Dakujem

Re: Expedicia

09. led 2013 13:18

mas muj obdiv teda ale tam bych nikdy nejel :D

09. led 2013 14:15

Chápu to dobře, to je tady tenhle ten Vladivostok? :blink:

https://maps.google.cz/maps?q=Vladivost ... +Rusko&z=9

Docela mi spadla brada. S mym stestim bych si s sebou musel vzit tak 3 náhradní přebodovky :D .

Smekám!!!

09. led 2013 19:13

není proč smekat.. určitě to dojede tam i zpátky.. spíš mi přijde divný, že si někdo dobrovolně jede zkurvit auto na ruský silnice/nesilnice.. je to takový sebemrskačský počin.. chápal bych to spíš kdybys řekl - jedu na motorce tam a zpátky.. tohle mi přijde jako hloupost a mrhání penězma..

jo a jestli jsi tímhle směrem nikdy nebyl, napiš mi PM a napíšu ti nějaký vyprávění a rady na cestu.. ;)

09. led 2013 19:32

koukni sem taky absolvoval cestu pres Rusko
http://www.miniworldchallenge2008.com/
PS.myslim,ze si nedokazes predstavit jaky je stav silnic v rusku
Přílohy
8 Mini Run - Vlad to Ulan Ude 007.JPG
8 Mini Run - Vlad to Ulan Ude 007.JPG (103.74 KiB) Zobrazeno 7180 krát

09. led 2013 19:46

ano, je to přesně o stavu silnic v Rusku..
toto je jedna z těch lepších.. ;)

Obrázek

09. led 2013 19:51

a taky můžeš narazit na takovýhle.. POZOR - není legrace, sám jsem několikrát něco podobnýho zažil..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

09. led 2013 20:43

len do toho...bude to iste pecka a kopec zážitkov...
a snaď to nebude one way ticket... :bigups:

09. led 2013 21:21

No auto je na to aby sa použivalo a nie len ho leštit v garaži. A tie cesta nie su až take zle je to taka demagoia ako že su všade bandity. A myslim že u nas su cesty v katastrofalnom stave takže je už auto zvyknute. Putin minuli rok otvoril novu transibirsku magistrálu a pracuje sa tam velkym tempom lebo maju peniaze. Takže je lepšie raz skusit ako sto krat počut a potom budem mudry. A ked to dokazal Putin na Lade asi minik neni horšie na tom.

http://www.youtube.com/watch?v=L3XS3KAb6hg

09. led 2013 21:38

jasan...
hlavne nalaď itinerár a poriadneho navigátora...
tu je jeden vhodnýkandidát

10. led 2013 13:57

Ach mať možnosť idem s tebou :D No držím palce dúfam že denník a fotografie budú na fóre a budem si môcť aspoň prečítať zážitky z cesty.

11. led 2013 02:19

No možnost ma každý :banana:
Odeslat odpověď
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php