Prepnout do plneho zobrazeni
o všem co Vás napadne a trápí a co se nehodí nikam jinam...
Odeslat odpověď

Usain Bolt v MINI

01. čer 2011 20:56

Někteří z vás možná vědí, někteří možná ne. Husain Bolt dnes dorazil do Prahy a cestou z letiště do centra jel v koloně MINI :-).

Škoda, že v tom miniprdík neměl prsty. Třeba by se udělal kolona větší :-D.

Nicméně bych se s vámi rád podělil o pár fotek. Doufám, že potěší :bigups: . V Cabriu jsem měl původně jet já, ale nakonec jsem na akci vůbec nebyl tak fota aspoň takhle zprostředkovaně :-))).
Přílohy
mini 7.jpg
mini 7.jpg (109.49 KiB) Zobrazeno 7718 krát
mini 6.jpg
mini 6.jpg (98.6 KiB) Zobrazeno 7718 krát
mini 5.jpg
mini 5.jpg (78.63 KiB) Zobrazeno 7718 krát
mini 3.jpg
mini 3.jpg (76.64 KiB) Zobrazeno 7718 krát
mini 2.jpg
mini 2.jpg (72.56 KiB) Zobrazeno 7718 krát
mini 1.jpg
mini 1.jpg (70.79 KiB) Zobrazeno 7718 krát
Naposledy upravil JanM dne 05. čer 2011 22:20, celkově upraveno 1

Re: Husain Bolt v MINI

01. čer 2011 21:02

:banana: :bigups:

01. čer 2011 21:34

Dostal na památku stříbrný model Mini, ale je zvyklý dostávat auta v měřítku 1:1 :lol: Nejradši má eMkové bavoráky :oha:

Kolona pěkná :thumbup:
Sem nevěděla, že běhá v botech od Baťi :woot:

01. čer 2011 21:53

ikenamini píše:Dostal na památku stříbrný model Mini
jj, Clubmana :-D

:-D taky netuším kde se tam vzal Baťa :-D. Se vší úctou k téhle značce, ale v botách od nich by toho asi moc neuběh :-D. Běhá v Pumách je tak BTW :-).

01. čer 2011 22:03

konecne poradna celebrita v Mini :pohar:

02. čer 2011 00:31

Trochu z jinehou soudku, ale pokud se nepletu tak NMINI ma/mela vlastni i Madonna :-).

02. čer 2011 14:42

dyž na to tak koukám, trochu zklamaně mě napadá, že NM začíná být všude a začíná ho mít kde kdo...Jen u nás v Pardubicích jich jezdí pomalu víc než MHD a mnohem více lidí se rozmýšlí třeba mezi NM a Fiestou, Fábií nebo Polem...Dřív sem měl radost když sem nějaké NM potkal třeba v Praze a kór tady v okolí a teď už se člověk pomalu ani neotočí, nemluvě o případných světelných signálech a výrazem "Proč na mě ten blbec bliká?", nebo ještě lépe o rozhovorech s vlastníky NM o historii a podivném trabantu jakož to o údajném předchůdci, snad i značce MINI?! jejich BMW....
Já sem osobně teda trošku zklamán...

02. čer 2011 15:38

Já teda v HK vidím jen jednou za čas... (a vždycky mám radost). A to většinou jen modely první generace nebo One a Cooper. S, JCW ani Clubmana jsem tu snad ještě neviděl. A v Praze mi to přišlo podobný (v celkovém zastoupení aut nula nula nic).

Vzhledem k barevným variacím a rozdíly mezi modely si myslím, že jich nikdy nebude tolik, aby jich bylo hodně stejných v jedné lokalitě.

A prosímtě, kdo se rozhoduje mezi Fiestou, Fábií a Polem a NM? Vždyť jsou cenově snad úplně jiná liga, ne? Málokdo si NM koupí jako rodinné auto a z mladých málokdo má na něj prachy (obzvlášť na nové). Já bych to zdaleka neviděl tak tragicky :) Btw, jestli jsem se mezi něčím rozhodoval jako alternativou ke Cooperu S, tak to byl jedině Golf GTi.

02. čer 2011 19:29

já to myslel trošku jinak...

02. čer 2011 20:24

Kuboš píše:já to myslel trošku jinak...

"Já vím Kuboši...já vím" .... ale snad se jednou dočkame :wink:

ps. nahodou Lbc musim pochvalit 95% zdraví a ještě se směje :mrgreen:

02. čer 2011 23:16

pampeago píše: 95% zdraví a ještě se směje :mrgreen:
tak to teda nevím jakou mají zkušenost ostatní, ale v poslední době v Praze nic moc. Odhadem zdraví tak 65%. A procento dívek za volantem prcků je ještě o hodně vyšší...jen tak mimochodem.

04. čer 2011 00:01

copak o to, ženy nám nevadí... :)
Odeslat odpověď
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php