Včera jsem byl v Brněnském Renocaru na jarní servisní prohlídce se svým Skem a během čekání na auto jsem důkladně prošmejdil komplet areál BMW auto, moto a MINI. A jelikož jsem byl ve správný čas na správném místě, měl jsem možnost usednout za volant nového, ještě maskovaného Ska 2014, které ve 13 hodin právě dorazilo na prodejnu. O půl čtvrté jsem podepsal pár nutných formalit, dostal doklady a klíče od vozu a téměř na hodinu vyrazil do terénu. Bohužel nejsem Brňák, takže neznalost okolí a hlavně dopravní špička byla trochu nevýhodou a na důkladné seznámení s autem bylo toho času málo, ale i tak jsem si to vážně užil

. 3 přepínatelné jízdní styly jsem zkusil na dálnici a rozdíl mezi SPORT a GREEN je hodně znát hlavně na tuhosti podvozku a dravosti motoru, nastavitelné sedáky pěkně drží tělo i při ostrém průjezdu zatáček ( vyzkoušeno u letiště ), audio nemá chybu ( poskakování v koloně na odbočení ), no prostě proti mé spartanské 1.G tak trochu jiná liga

. Hlavně interiér, jeho zpracování a utlumení. Jen mám z toho pocit, že to nové MINI už se řídí skoro samo a není takové živočišné jako moje staré Sko a to mi docela vadilo

. Však jsem si to cestou domů vynahradil a po zaparkování v garáži si znovu uvědomil, že jsem spokojen s tím co mám a neměnil bych

.