Prostor pro příznivce Nových MINI s 2. generací (R55, R56, R57, R58, R60)
zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Re: speedygon79 - COOPER S

14. kvě 2012 22:13

sw od evolve došiel v stredu pred Mini United, a to som si už ozaj nexcel nechať testovanie na cestu...
skoro som zrušil večer pred odjazdom ukrajinskú žigu na semafóroch, nejak som neodhadol vzdialenosť...a zastal som 20čísel od nej.... :alien:

ako som písal, auto šlo aj tak viac ako dobre aj bez remapu, takže padla voľba ísť na cestu bez zmien...
krátka štatistika:
- spotreba dlhodobá na 3300km bola rovných 9l/100km(prevažne na mix cca.98okt.),
- priemerná rychlosť rovných 120km
za celý predlžený víkend...

samozrejme po 500km naskočil CEL, kedže som ho ale čakal, tak to nebola žiadna rána na psyché, ako mal chudák worry, ta kontrolka svietila po zbytok cesty, teda až do dnes...

a dnes som dotiahol remap na novú mapu a dal prvý test track asi 40km...auto keď išlo dobre, tak teraz sa za tým plynom fakt trhá...akákoľvek zakruta v meste je schopná vyvolať epileptický záchvat kontrolky esp...

no a piatok skoro končí projekt = dotiahnutie Challenge koncovky a JCW brźd, teda bez kódov, dúfam, že OK Mini bude na prasečinkách alebo na nejakom blízkom zraze aby mi helfol...

ale ako sa vraví, nie je všetkým dňom koniec, mám po Mini United nový náboj-múzu, a volá sa GP12...
samozrejme po tom čo si dáme Gruenne Hoelle na nejakých poloslickoch a porovnám čas, či to stojí za to...

ako sme písali niekedy v zime, že by niekto šiel, stále to platí???
...celkom ma láka nedeľa 17-6 kedy je to celý deň....pridá sa niekto výhľadove?
termíny

18. kvě 2012 23:51

tak dnes dobehli posledné serioznejšie úpravy...

- jcw brzdy...
- mini challenge výfuk...

je čas ísť na brzdu, nicku kde si to bol?

do budúcna možno ešte budem riešiť samosvor, ale najprv skúsim kúpiť road legal semi slicks a potom sa uvidí...
a ostali ešte nejaké kozmetické veci, čo chcem doriešiť ako je polep strechy a chromová lišta na maske do čierna...
Přílohy
IMG_1750res.jpg
IMG_1750res.jpg (175.06 KiB) Zobrazeno 11608 krát
IMG_1748res.jpg
IMG_1748res.jpg (99.56 KiB) Zobrazeno 11608 krát
IMG_1745res.jpg
IMG_1745res.jpg (194.76 KiB) Zobrazeno 11608 krát

19. kvě 2012 01:58

JCW aerokit + černá kola + červené třmeny :bigups: Máš JCW brzdy i vzadu?

Teď je z něj pěkně agresivní prcek :-D

Na bzrdě jsem byl v Auto Jarov v Praze, 2000,- za změření. Mají tam špičkovou válcovou zkušebnu od Maha, zvládne i čtyřkolky. Jak vypadá graf mám ve svém vlákně.

Tady měří taky, nyní za 1200,-, jestli si dobře vzpomínám, tak dřív měli cenu taky dva litry. Jakou mají zkušebnu, netuším.

19. kvě 2012 08:25

dík moc za info nicku...dám to na Jarov...

jo je to JCW aj vzadu, ale stále mi to dojde malé oproti predku a kolu... :roll:

@all
na predaj je všetko z R56 S od filtra, cez turbo, chladič až po výfuk, takže ak niekto nabere odvahu prekopať coopra na cooper S, ma ideálnu šancu dostať všetko čo potrebuje...

Skové brzdy komplet pred-zadok s doskami a diskami sú na predaj tiež...ide hodiť aj na R50&co. potrebuje len in0 hadice, tie som nakoniec nemenil....
Nechcem nech mi to doma zavadzia, takže prvá rozumná ponuka a sú vaše...

prosím SZ, mob. číslo som menil, tak pošlem keď bude vážny záujem...

20. kvě 2012 18:05

Mnoo lanařil jsi mě na Peruci dost, ale asik do toho zatím nepůjdu. Možná, až pořídim manželce coupe, abych mel tohle jen pro sebe. :biggrin: Ale Dsurma byl jak se zdálo při chuti. :lol:

Jinak na živo je tvoje auto fakt hustý. Ten zvuk je prostě úžasnej. Ty sedačky chci. :biggrin: Doma asi nebudou rádi, kolik inspirace si nám ostatním poskytl.

20. kvě 2012 20:07

Blacky píše:Mnoo lanařil jsi mě na Peruci dost, ale asik do toho zatím nepůjdu. Možná, až pořídim manželce coupe, abych mel tohle jen pro sebe. :biggrin: Ale Dsurma byl jak se zdálo při chuti. :lol:

Jinak na živo je tvoje auto fakt hustý. Ten zvuk je prostě úžasnej. Ty sedačky chci. :biggrin: Doma asi nebudou rádi, kolik inspirace si nám ostatním poskytl.

Svata pravda, jeste ze sem se nesvezl, jinak by to se mnou doma bylo k nevydrzeni :)

20. kvě 2012 20:16

kdyby tak šlo na R50 hodit to turbo

20. kvě 2012 20:39

Mrňous píše:kdyby tak šlo na R50 hodit to turbo

no jo no, taky mam podobne myslenky :)

21. kvě 2012 20:13

Speedy, co takhle k modremu modre brzdove hadice? 8)

http://www.ebay.co.uk/itm/HOSE-TECHNIK- ... _923wt_689

21. kvě 2012 20:58

chlape, vzdycky kdyz vidim takhle vymazlene auto, tak proste nemam slov :) Blbecci s nacipovanyma oktavkama a laufem jak do vezenske prdele a nalepkou "NO FEAR" na zadnim skle, tohle asi nepochopi ....
Proste klobouk dolu ... paradni prace.

21. kvě 2012 21:27

ja mám NO FEAR a pod. rád...
akurát, že ho vidím iba chvílku zo zadu a potom oni vidia ešte menšiu chvíľku moj NO BABY ON BRD, MINI MOTORSPORT FAN...

na Le Mans mali super štýlové tričká, že "eats diesel for breakfast"...
vtedy som mal e90 320d a to bol brý motor na nafťák, dnes by som si to tričko asi kúpil a vopred sa ospravdlňujem cooper D a SD...
prdíkov countryman SD mal celkom dobrý šprint nakoniec...kto by ho ešte poladil, dal by nám zabrať...

01. čer 2012 22:38

tak tento týždeň som bol pozrieť slicky do provozu a nebolo už moc z čoho vyberať...hodne spálené a po pár referenciách možno aj lepšie takto...ostávajú mi ako riešenie slicky iba na okruh...

nemá niekto na predaj alebo prístup k R112 za rozumnú cenu
Obrázek
nechce sa mi podložkovať slicky...

01. čer 2012 22:55

speedygon79 píše: "eats diesel for breakfast"...

iróniou osudu už pozerám dizla...
som bol skúsiť F30 320d s 8st.automatom, a toto keby aspoň v tej 318verzii skončilo u Coopra SD, tak verím, že to bude jazdiť pod 4l...

01. čer 2012 23:40

speedygon79 píše:nemá niekto na predaj alebo prístup k R112 za rozumnú cenu

V jaké barvě je chceš? V ČR asi nikdo mít nebude.

Tyhle v černé jsou za velice solidní cenu včetně pneu:
http://www.ebay.de/itm/MINI-Cross-Spoke-R112-schwarz-Einzel-Felge-NEU-Tiefpreis-/150823989071

Stříbrné:
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Mini-R112-Cross-Spoke-Alloys-and-RF-Tyres-BRAND-NEW-/330740825050
http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-MINI-JCW-CROSS-SPOKE-CHALLANGE-R112-NEU-/330740683956

04. čer 2012 18:02

tak to vyzerá, že za nižšiu cenu mám ešte lepšiu sadu ultralegger...

dnes som objednal ešte jednu hračičku...predný spoiler-difúzor challenge série...
Obrázek

a potom som náhodou narazil na toto...
všetky p/n pre challenge veci...
vraj to ide objednať aj cez servis
http://www.totalmini.com/forum/40-2006- ... rices.html

04. čer 2012 19:16

..splitter doda predku ten Race look co ma zadek :bigups:

a snad i nejaky ten pritlak navic :banana:

ps. ten seznam si asi nemel najit :mrgreen:

04. čer 2012 21:42

Hmm moc pekny lizatko. Tam pujdou pokladat panaky, az se nekde pekne nalejem a budem lezet pod autem :lol:

06. čer 2012 15:36

@blacky: chodovar to istí...aj keď už bol nocľah len na piatok, a stanovanie bolo len 3km od chodovaru, tak po rally v sobotu teda pojdeme domov...

btw. prípravy na Mýto vrcholia..včera som prevádzal prašule a dnes trošku doplnil výzbroj...nedopadli ani z Lipy ani z Prahy Toyo a nakoniec som našiel v Hrádku za rozumnú cenu...9b a 9c zmes...viac info najdete napr.tu
Dik Pepinovi a Pampymu za pomoc...

už ostáva len objednat počasičko podobné Peruci...
Přílohy
IMG_1827.JPG
9c a 9b slicks
IMG_1827.JPG (97.31 KiB) Zobrazeno 11154 krát

06. čer 2012 15:39

JJ chodovar rulez. Ja mam zatim ubytko SO-NE v Plane. Cca 3km to dojdu pesky. Prijedu az v sobotu rano. :blink:

Vauu dobry kola. To chci videt na zivo. :biggrin:

06. čer 2012 15:42

Blacky píše:JJ chodovar rulez. Ja mam zatim ubytko SO-NE v Plane. Cca 3km to dojdu pesky. Prijedu az v sobotu rano. :blink:

Vauu dobry kola. To chci videt na zivo. :biggrin:

pošli link do SZ, dame ubytko na sobotu tiež tam, vieš že sa nám nexcelo odchadzať...
Odeslat odpověď