Logo
Právě je 28. kvě 2024 23:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 23. pro 2019 20:37 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 01. pro 2019 20:56
Příspěvky: 4
Bydliště: Karlovy Vary
Ahoj

Potřebuju radu kde vychytat chybu elektra, kdy i po krátkém běhu motoru, po jeho vypnutí a zamčení auta, ventilátor chlazení běží cca 10 minut.

Jsem na elektriku debil, ale tipuju vadný čidlo teploty nebo spouštěcí relé ventilátoru.

Máte někdo zkušenosti?

Předem díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 25. pro 2019 20:40 
Offline
pokročilý minifóra
pokročilý minifóra
Uživatelský avatar

Registrován: 28. bře 2017 13:59
Příspěvky: 55
Bydliště: JM
Ahoj, zkontroluj prvne hladinu chladici kapaliny, jestli Ti nekde nemizi. Ja sem mel podobne symptomy, kdyz me poustela vodni pumpa, taky to blbe topilo. Pokud Ti to nekde viditelne netece, tak to budes muset nechat napichnout a podivat se na hodnoty, muze to mit vic pricin.

_________________
R55 CLUBMAN COOPER S


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 31. říj 2021 09:20 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra
Uživatelský avatar

Registrován: 03. led 2021 07:56
Příspěvky: 2
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Čauko,
ak máš diesel (ako ja MINI ONE D), tak to robí vtedy, ak sa pri jazde nestihol vypáliť filter pevných častíc.... Mne to robí.
Vtedy sa na to buď vykašlem a nechám tak, alebo znova naštartujem, nechám bežať asi 10 min a väčšinou to vypne. Niekedy urobím ešte krátku jazdu a je to :-)
Poznáš to aj podľa toho, že z výfuku ide žeravý vzduch.

PS: asi odpovedám neskoro, ale nikdy nie je neskoro :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01. lis 2021 16:53 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 22. říj 2008 17:12
Příspěvky: 21
Bydliště: Vyškov
Taky nám to dělalo. Máme 1.6 88kw . Stačilo napíchnout a vymazat chybu. Potom už to nikdy neudělalo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 03. kvě 2023 15:31 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 30. bře 2023 10:53
Příspěvky: 20
Bydliště: Jindřichov 30
Ahoj. Je normální ze v pojistkovnici skříňce v motorove části minchybi relé na druhou rychlost ventilátoru chladiče? Mám auto cca dva měsíce a ještě jsem neslyšel hučení ventilátor. Možná ani nejde jak to otestovat? Hledám na netu ale moc jsem nenašel. Auto nevari a jezdí normálně kapalina taky Ok teplota snad vypada taky Ok. Prikladam fotku. Mám r56 muni One 1,4 benzin70kw 2008


Přílohy:
IMG_9013.jpeg
IMG_9013.jpeg [ 31.07 KiB | Zobrazeno 2620 krát ]
IMG_9011.jpeg
IMG_9011.jpeg [ 27 KiB | Zobrazeno 2620 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz