Logo
Právě je 27. čer 2019 13:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Soft JCW do Countrymana (R60)
PříspěvekNapsal: 25. úno 2019 11:09 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 31. led 2019 15:18
Příspěvky: 10
Bydliště: Říčany
Ahoj,

chtěl bych nahrát soft JCW do R60, dělá to někdo? Ondra se neozývá...

Díky.

J.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Soft JCW
PříspěvekNapsal: 25. úno 2019 14:47 
Offline
weban minifóra
weban minifóra
Uživatelský avatar

Registrován: 10. led 2005 09:35
Příspěvky: 651
Bydliště: Plzeň/Praha
Do R60 nic takoveho co se nahrava do R56 neexistuje.... takze pokud chces vetsi vykon, tak zkusit nekde nachipovat....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Soft JCW do Countrymana (R60)
PříspěvekNapsal: 25. úno 2019 15:08 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 31. led 2019 15:18
Příspěvky: 10
Bydliště: Říčany
Díky za info, moc se v tom nevyznám :) Kouknu tedy po chipování.

J.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Soft JCW do Countrymana (R60)
PříspěvekNapsal: 25. úno 2019 20:47 
Offline
zkušený minifóra
zkušený minifóra
Uživatelský avatar

Registrován: 04. zář 2011 11:05
Příspěvky: 122
Bydliště: Čáslav
Ahoj,

do Pacemanu S (R61) jde nahrát JCW software z Paceman JCW - netuším proč by to nešlo do Countrymana.

S OKCZ jsme to již řešili

_________________
Pocket Rocket Racing Team

Mini Paceman "Buzz"


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Soft JCW do Countrymana (R60)
PříspěvekNapsal: 26. úno 2019 10:03 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 31. led 2019 15:18
Příspěvky: 10
Bydliště: Říčany
No tak to by bylo fajn. Já bych rád s OKCZ řešil, nicméně není k zastižení :)

Díky.

J.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Soft JCW
PříspěvekNapsal: 01. dub 2019 13:17 
Offline
nováček minifóra
nováček minifóra

Registrován: 31. led 2019 15:18
Příspěvky: 10
Bydliště: Říčany
MiniMike píše:
Do R60 nic takoveho co se nahrava do R56 neexistuje.... takze pokud chces vetsi vykon, tak zkusit nekde nachipovat....


Ahoj, tak vyřešeno s OKCZ. Jde to v pohodě. :)

J.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz