karosérie, okna, spojlery, zrcátka, světla...
25. črc 2012 16:54
Caute surne potrebujem vedet ako dam dole klučky z miniho 2012 alebo 2012 Na mojom 2002 som to dal ale na tomto netusim ako. Dik moc.
25. črc 2012 17:05
nedelal jsem to ale na US forech ze je to v principu stejne jako u G1 staci najit sroubky zbytek cvakacky
EDITvideo navod
HERE
25. črc 2012 17:42
v podobných videích mi to nabídlo toto:
http://www.youtube.com/watch?v=9KN21PSC ... re=related mám zkažený den, nechci žít.
25. črc 2012 21:02
Navod na hentom videu je len omačka, to podtym treba dat dole, hentie plasty mi nic nepomozu lebo sa nedostanem ku klucke
uf zajtra to musim dat dole ale co som pozeral nejake navody, ze treba vybrat sklo a cele dvere rozobrat, do toho sa mi az tak nechce
25. črc 2012 21:21
trochu nerozumim.. klicka je prisroubovana 2 max 3 sroubky + vyhaknuti lanka tot vse
ale pokud myslis vnejsi kliku tak to chcelo " napisat a vlozit do stravne sekcie "

Edit
- Přílohy
-

- klicka.jpg (20.27 KiB) Zobrazeno 7983 krát
-

- tapecirung.jpg (47.94 KiB) Zobrazeno 7983 krát
25. črc 2012 21:36
no ja myslim vonkajšiu klučku, ale k nej sa dostaneš az ked das komplet tapacir dole, tak potrebujem poradit ako sa k nej dostat lebo najprv das dole henten plast na videu a potom je tam vela srobov ktore das dole a k nicomu sa nedostanes, v jednom navode daval uplne vsetko z dveri dole, to mini ma najazdene 2 mesiace a nerad by som to rovno odpalil

take sklo hlavne
25. črc 2012 21:48
presunuto a doplnen rozpad dveri
ale myslim ze to bude jako u G1 bez sundani mechanismu zamykani to nepujde ..tzn odstrojit skoro cele dvere + sklo by melo stacit dat nahoru

tvuj cil 2 x sroub / pozice 6 na schematu / stejne jako u G1
Proc to vubec chces sundavat na novem aute ??
- Přílohy
-

- klika-vnejsi.jpg (24.8 KiB) Zobrazeno 7982 krát
25. črc 2012 22:44
no ja mam jedine problem dat dole ten tapacir lebo je to nejak pripevnene ku sklu :/
potrebujem dat dole lučku kvoli folii

zakaznik ma Mini coopra a ideme mu davat foliu (cela karoseria potom sem dam konecnu foto) a ta ide pod klučku, s mojim som sa natrapil ale tapec isiel hned dole ale toto je nejake divne :/ snad to zajtra dam bez poskodenia
25. črc 2012 23:57
Pokud drzi toho vnitrniho tapecu tak jsou v zasade mozne dve moznosti.
1. Bud je kostra lanovody prisroubovana a pujde tez povolit .
2. Kostra s lanovody je soucasti toho tapecu a pak tam budou zaslepky na prostrceni klice v urcite poloze skla
Povoli se sklo a az pak pujde vyndat ten tapec
..s timhle jsem se zatim setkal nazivo u ruznych znacek
Hledej logiku. Mechanik to musi mit dole do 15min
26. črc 2012 08:53
A je to dole. Celkom boj. Vecer dam nejake foto