Prepnout do plneho zobrazeni
co kde a kam vede a nevede, co se kam zapojuje a jak to funguje...
Odeslat odpověď

Autoradio

15. úno 2012 16:34

Zdravím , chcel by som sa spítať mám mini one 2004 ale mám problém z rádiom, dám tam cd napálené ale rádio mi ho nechce ako keby načítať neviete čo stým môže byť? dakujem

Re: Autoradio

15. úno 2012 16:40

Nepálené CD to čte ?

15. úno 2012 17:19

No práveže ani tie to nebere, ani original ako sem tam načíta originálne cd ale po chvíli to ako keby sekne a napíše erorr

15. úno 2012 17:49

tak s tim asi uz nic moc neudelas :( nebo tomu ted v tech mrazech prdlo v palici ...

15. úno 2012 17:53

Já vím co s tím je... Je to rozbitý :bigups:

Pokud to nebere ani origo CD, tak je chyba někde v jednotce a to může být cokoliv. Můžeš to rozebrat a třeba pomůže jen vyčištění... jinak mě nic nenapadá..

15. úno 2012 18:02

Ako ono funguje aj rádio aj všetko len keď tam dám tie cd tak ono ako keby ho tak tažko načítáva takže neviem :/

15. úno 2012 19:14

Může být rozbitý laser nebo jeho ovládání. V kdysi dávno se mi podobně chovalo několik hifi věží/rádií a nic s tím už dělat nešlo.

Můžeš to zkusit vyčistit a uvidíš. Prodávají/-li se i čistící cédéčka (ale mě nikdy nepomohly).

15. úno 2012 20:10

súhlas s nickom, ani mne nie...neviem či meniť hlavu stojí za to keď kúpiš za podobnú cenu jazdené celé rádio

15. úno 2012 20:18

no nechci byt skaredy, ale pokud se ti to nepodari zprovoznit, tak bych od tebe to radio za nejakou rozumnou cenu odkoupil. Uz delsi dobu shanim nefunkcni radio do Mini ;)

15. úno 2012 21:00

BlackSheep99 píše:no nechci byt skaredy, ale pokud se ti to nepodari zprovoznit, tak bych od tebe to radio za nejakou rozumnou cenu odkoupil. Uz delsi dobu shanim nefunkcni radio do Mini ;)

LOL
:twisted:

tzv.dve muchy jednou ranou....zab.je nás oboch
Odeslat odpověď