Prepnout do plneho zobrazeni
co kde a kam vede a nevede, co se kam zapojuje a jak to funguje...
Odeslat odpověď

Vymontování rádia - servisní manuál

05. led 2011 14:23

Chci do svého mini namontovart HF sadu Parrot a potřebuji se dostat ke konektoru autorádia, mám už nový model, kde je autorádio částečně integrované v rychloměru.
Nemáte někdo návod jak na to? Popřípadě odkaz na servisní manuál někde na netu?

Díky

Re: Vymontování rádia - servisní manuál

06. led 2011 10:22

Já bych měl mít nějaký návod v časopise, co odebírám. budu to ale muset sehnat, půjčil jsem to jinému MINI bláznovi. Je tam myslím komplet výměna repra + kabeláže + zesilovačů a myslím, že by tam mohlo být i jak vyndat to staré.. Budu shánět, vydrž..

06. led 2011 11:14

super, pripojuji se k prosbe. Mam sice prvni generaci, ale behem roku se chystam koupit HF (take Parrot, jsem s nim v jinem aute nadmiru spokojen), takze kazda rada dobra :)

06. led 2011 11:56

vlr píše:super, pripojuji se k prosbe. Mam sice prvni generaci, ale behem roku se chystam koupit HF (take Parrot, jsem s nim v jinem aute nadmiru spokojen), takze kazda rada dobra :)

Ja taky jednu zakoupil a chystam se na instalaci, ale az bude trosku lepsi pocasko - takze pokud mas prvni verzi, tak mohu poskytnout rady, co a jak.. Uz jsem to mel vymontovany nekolikrat - mam i obrazky :bigups: U nas je to hodne jednoduchy, ta II. generace je trochu "z vesmiru" :biggrin:

10. led 2011 11:29

Díky moc za návod, jen ještě dotázeček, nevíte někdo jestli to originální rádio má stejný konektor jako BMW, jde mi o to jakou koupit redukci pro tu HF?

11. led 2011 16:18

našel jsem i návod na webu :
1. část http://www.youtube.com/watch?v=bc0NZXTJDFk&feature=player_embedded
2.část http://www.youtube.com/watch?v=GNPtvYA4Q7k&feature=player_embedded

06. črc 2012 13:54

banda potrebujem manual na zapojenie autoradia. MINI ONE R50 2003 rocnik :)

06. črc 2012 14:34

Patrik145 píše:banda potrebujem manual na zapojenie autoradia. MINI ONE R50 2003 rocnik :)

yiadny manual ti netreba co tam chces zapajat podla manualu???

06. črc 2012 16:58

Tak ja to teda skusim von vybrat. Majitel predomnou tam mal ine autoradio a mne dal to povodne naspat a nevedel to napojit tak preto sa pytam :))

06. črc 2012 18:49

Patrik145 píše:Tak ja to teda skusim von vybrat. Majitel predomnou tam mal ine autoradio a mne dal to povodne naspat a nevedel to napojit tak preto sa pytam :))

ak ho budes napajat napis mi poradim ti yo vsetkym ak chces

06. črc 2012 18:57

Vyndat radio je jednoduche, staci odendat plast pod volantem - drzi na dvou mistech, celkem pevne na cvakackach. Pak staci vysroubovat dva srouby z kazde downtubes a vyklopit do strany. Samotne radio je na 4 sroubech. Pokud tam mel aftermarket radio, tak na kabelovem svazku k radiu bude ISO redukce, tak tu vyndat. Jestem tam asi bude redukce na napajeni anteny, origo radio si antenu napaji samo.

07. črc 2012 01:34

no problem je to ze ja tam mam iso koncovku takze radio origos nenapojim. da sa zohnat redukcia na to povodne radio?

07. črc 2012 13:46

Mam to tedy chapat, ze nekdo odstrihl original kable, dal tam ISO konektory na aftermarket radio a Ty ted to potrebujes zpet?

Tak to potrebujes neco podobneho jako toto:
http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro ... konektorem

Otazkou je zda mas na origo radiu kulate ci hranate piny...

07. črc 2012 16:42

Obrázek

ja to mam taketo. Idealne by bolo keby som si taku redukciu vyrobil, to je to najmenej, akurat neviem ktore piny na co su, takze si to asi tazko spravim :(

07. črc 2012 21:25

To co mas na obrazku ma byt na originalnim radiu...

07. črc 2012 21:47

Tento konektor mají rádia Boost a Business. Druhou variantu s "kulatými" konektory mělo rádio Wave.

08. črc 2012 18:44

OKCZ myslis ze toto moze byt to co potrebujem? http://www.elcar.cz/iso-konektory-reduk ... rover.html

08. črc 2012 21:45

Tenhle kabel je redukce z originálu na ISO, takže to by v tvém případě nepomohlo pokud jsem dobře pochopil tvoji situaci. Takže to co napsal peppino by mělo fungovat.

08. črc 2012 23:25

ano to co je na obrazku je na radiu, ja potrebujem do toho ten protikus

08. črc 2012 23:29

Ten protikus je Fakra konektor a urcite v tom aute uz byl :) dival jsi se opravdu dukladne na ten svazek do radia zda tam neni redukce? Nejak se mi nepozdava, ze by to nekdo strihal a letoval tam natvrdo ISO konektory...
Odeslat odpověď