úpravy, spotřeba, převodovky, olej...
08. dub 2013 19:30
dik Iko
ale to som pozeral a vyzera to velmi dobre
lepsie ako plynova klapka
nema vobec volu pekne to zatvara ziadna vule
ale na plynovej klapke je vid obr. hore
ja uz neviem co by som mohol este pozriet
vymenil som aj hadicku na tlakovy snimac som myslel ze je prasknuta a nasava falosny vzduch
asi pojdem do bmw na origo diagnostiku
08. dub 2013 20:14
pochopil jsem ze mas na klapce vuli ..mezeru mas ok
jinak vule samotneho mechanismu je cca okolo 1mm ale dle meho kdyz je klapka pod napetim tak se vule vymezi
09. dub 2013 15:37
peppino- Slíbil sem že po výměně čidla tlaku podám zprávu. Po ujetí asi 50km úplně stejná závada. Pokud máte někdo rád minicoopery prodám, já je rád nemám. R.V. 2005 JCW v max. výbavě, Harmankardon, velká navi, dva kulaté přístroje, střecha panorama, přístrojovka imitace dřeva, atd. V zimě nikdy nejeté, opečovávané.
09. dub 2013 17:22
Minijin píše:peppino- Slíbil sem že po výměně čidla tlaku podám zprávu. Po ujetí asi 50km úplně stejná závada. Pokud máte někdo rád minicoopery prodám, já je rád nemám. R.V. 2005 JCW v max. výbavě, Harmankardon, velká navi, dva kulaté přístroje, střecha panorama, přístrojovka imitace dřeva, atd. V zimě nikdy nejeté, opečovávané.
to je skoda..

Byl jsi uz v BMW? Pokud jsi z Prahy, nebo okolo ozvi se a muzu se podivat diagnostikou..
11. dub 2013 09:28
Cukání se stává všem, jen někteří dělají, že to nevidí. Prostě při akceleraci občas cukne. Pravděpodobně se jedná o poměr paliva s nasávaným vzduchem. Dej origo sání, filtr prubni to.
11. dub 2013 20:15
Asi si to ještě nezažil, ale nejedná se o nějaké občasné cuknutí. Už to tady někdo popisoval, auto najednou stratí 90% výkonu, spadnou otáčky a začne to klepat jako na tři válce. Zvuk to má jako diesel. Po vypnutí většinou natočíš a po pár km znovu. Jinak dík za názor. Slyšel sem to od několika majitelů, ale nikdo neřekl jak to odstranil.
11. dub 2013 20:40
tak to co popisujes zni jako rozhozene casovani (ventilu) To bych tipnul spatnej napinak, retezu atd. a rekl bych, ze je to opravdu problem
Naposledy upravil
iko dne 11. dub 2013 20:56, celkově upraveno 1
11. dub 2013 20:50
také mi to dělalo před výměnou rozvodů při nízkých otáčkách (mini II.) nevím jak je to s I.
11. dub 2013 21:27
aviater píše:Cukání se stává všem, jen někteří dělají, že to nevidí. Prostě při akceleraci občas cukne. .
jak sa prejavuje to tvoje občasné cuknutie...
nemám pocit ani na jednom aute od Mini, žeby som musel delat, že nevidím...
minijin, prikláňam sa k tomu, čo písal pramen...
zober to na našteľovanie do overeného servisu a možno sa popri tom objaví aj pravá príčina...
11. dub 2013 22:43
Mě zhruba 2x cuknul (na zlomek vteřiny se splašili koně) v zimě 2010-2011 při větší akceleraci a bylo to buď svíčkama, naturalem 95 nebo studeným motorem. Od té doby běží jak švýcarské hodinky, ťuk ťuk.