úpravy, spotřeba, převodovky, olej...
10. črc 2016 20:13
Vypadla mi hadice k chladiči a vytekla voda. Hadici jsem nasadil, správně utáhl svorku, otevřel odvzdušňovací šrouby, nalil destilku a antifreeze, zavřel odvzdušnění, dolil smě do vyrovnávací nádržky. Jel jsem do sámošky asi 3 km, pohoda. Jel jsem zpátky a když jsem přijel domu, vypnul klíček, tak slyším bublání. Otevřu kapotu a vidím, jak se ve vyrovnávací nádržce voda vaří. Co s tím????
10. črc 2016 20:19
malo dotazeny vicko od expanzky, spatny vicko od expanzky, pojistka sahary, cidlo..... zacal bych timto "levnejsim" zkousenim....
10. črc 2016 22:40
napadlo mě těsnění pod víkem, kde se nalejvá voda
22. lis 2016 19:43
Zdravim lidičky, mam mini r53 jcw rok 2005 a auto mi vari tim zpusobem ze voda gejzirem tryska z expanzky a vubec netopi..asi po 10min nastartovani. Postup hledani zavady: byla vyměna hlava za uplne novou, blok jsem sehnal jinej od jednoho kluciny tady z fora(vratil jsem ho s tim ze neni v poradku, ptz auto varilo porad) tak jsem puvodni blok dal na srovnani a zaroven vybrus valcu kde vlozili novou vlozku a udelali generalku bloku. Blok byl totiz prasklej v jednom valci. Dale vymenen termostat, vodni pumpa, chladic, dokonce i vymenena expanzky vcetne vicka, a auto porad vari stejnym zpusobem. Z obou vypustaku jde uz jen voda tkz by melo byt poradne odvzdusneno. Sahara se spousti(snad tak jak ma) a vetrak se toci. Zkouseli jsme i odpojit topeni aby se vyloucil chladic co je u ridice. Uz jsem uplne na mizine a napada me co by to mohlo byt. Byl bych strasne moc rad kdyby se nasel nekdo kdo mi neco poradi nebo poradi nekoho kdo se v tehle autech vyzna, aby to uz konecne fungovalo tak jak ma. Jinak auto jsme neprojizdeli nevim jestli by to melo na tohle vliv. Delame na tom uz od cervna a porad dokola to same...uz jsem bez mocnej...moc děkuju vsem
09. pro 2016 10:46
Chlapy je možné, že celej můj problém je v kompresoru. Ptz ten pohani vodni pumpu co je na druhe strane, jestli to tak chapu dobre. A me se vubec netoci a neco tam trosku lita....muze to byt tim nebo pletu?
09. pro 2016 11:59
Tak to asi bude tim
09. pro 2016 12:20
Pokud jo tak na jednu stranu jsem rád, že provlém by se vyřešil....na tu druhou stranu bych byl radši kdyby to bylo něco levnějšího

Po tom všem..a nevíte někdo kdo umý repasovat kompresory?
09. pro 2016 12:46
Treba
TADY?Uz se to na foru resilo..
Stacilo zadat repase kompresoru a hned vyskocilo i
TOHLE
09. pro 2016 15:52
To snad nemyslíš vážně

To jsi někomu vrátil blok a nezkontroloval základní věc jako je vodní pumpa?
09. pro 2016 21:44
Tak vodní pumpa se kupovala nova a sorry ze jsem nevedel ze se roztaci pres kompresor to auto jsem v zivote nemel...a ani zadne s kompresorem. Nikde jsem to tady ani nenasel ze to tak je...mel jsem to u dvou mechaniku a ani jeden to nevedel. A jinak dekuju za odkaz zkusim tam zavolat. Jinak mám ohlodané ty kola ze strany jak je ta kladka.
09. pro 2016 22:00
Neomlouvej se spíš se omluv tomu koho jsi tak sprostě nařknul. Tohle opravdu nepochopím. Od čeho by tak mohla být ta pumpa poháněna když je namontována na kompresuru a nevedou k ní žádné řemeny ani kabely

Ale koukám, že platí staré pořekadlo a to za blbost se platí. Jen ta nová hlava a výbrus musel být pěkný ranec
09. pro 2016 23:25
Ano to mas pravdu taky me to stve a dotycny vi sam jak jsem se zachoval. Bohuzel jsem spolihal na mechaniky. P
15. pro 2016 18:43
Ledy píše:Ano to mas pravdu taky me to stve a dotycny vi sam jak jsem se zachoval. Bohuzel jsem spolihal na mechaniky. P
No-asi takhle-všichni nejsme automechanici že?