Prepnout do plneho zobrazeni
úpravy, spotřeba, převodovky, olej...
Odeslat odpověď

Kabel...kam patri???

14. úno 2017 22:01

Pratele, nefunguje mi servo. Kdyz ho ze spodu pripojim, nefunguje a po ujeti cca 40 km se mi rozsviti kontrolka dobijeni (servo bere moc proudu). Zjistil jsem, ze mam utrzeny kabel-dvojlinku...nevim si rady, kam to pripojit. U alternatoru je neskutecne malo mista, kabel je dostatecne dlouhy a byl pripevnen stah. paskou na kabelovym svazku... muzete mi prosim poradit??? Je to R 50, dekuji.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Re: kabel...kam patri???

14. úno 2017 22:05

Nevím který konec myslíš. Fotka by pomohla. Jeden kus vede do hlavní pojistkovky v motorovém prostoru (napojení je ze spodní strany.

14. úno 2017 22:07

ahoj, konec kabelu vede ve svazku smerem k pojistkam, ten je ok. Typek mi menil alternator a zapomel...
fotka je faceboku...

14. úno 2017 22:11

FB nepoužívám takže sorry.

14. úno 2017 22:14

fotka ma 1,3 MB a nejde mi to odeslat:(

14. úno 2017 22:31

Zmenšit na 800x600 :-) Myslím že to tu je někde v pravidlech napsany :-)

14. úno 2017 23:34

Mekkk píše:FB nepoužívám takže sorry.

Ani nemusíš, fotku zobrazíš kliknutím myši na odkaz výše :)

15. úno 2017 22:29

tohle je plus svazek z R50 servo a starter neco z toho ??

svazek.jpg

a nebo resime ten alternator ??

15. úno 2017 22:36

To co máš na fotce bude nejspíše "bludný kabel". Dle mě nějaká dodělávka bohužel nevím k čemu mohla sloužit.

15. úno 2017 22:57

nevidim nic dodelaneho ??

16. úno 2017 00:13

nieje to benzín plyn a kabeláž s tým súvisiaca? tie káble sú určite dorábka a so servom nemajú nič...

16. úno 2017 07:45

pampeago píše:nevidim nic dodelaneho ??

Dodělavkou nebylo myšleno nic k Tvé fotce nýbrž k fotce s alternátorem a růžovým kabelem který tam někdo dodělal.

16. úno 2017 15:01

spandau píše:nieje to benzín plyn a kabeláž s tým súvisiaca? tie káble sú určite dorábka a so servom nemajú nič...

suhlasim s Palom
podla mna su nie su to orgnal kable z vyroby aj farebne su dost na rit :mrgreen:

16. úno 2017 19:57

Dodělavkou nebylo myšleno nic k Tvé fotce nýbrž k fotce s alternátorem a růžovým kabelem který tam někdo dodělal.

ok ja zase reagoval na to servo kdyby ho kontroloval.... :wink:

souhlas origo svazek tohle nema muzu cvaknout foto sveho ...coz takhle byvaly alarm k otevreni kapoty ??
Odeslat odpověď