úpravy, spotřeba, převodovky, olej...
16. dub 2014 09:16
Ahoj, hledal hledal ale nenašel , tak nevím jestli to tu je.. Občas jsem ve tmě pozoroval že při pohybu volantem jakoby probliknou světla , jako kdyby nestíhal altík... Včera jsem dal ze zimních 15" letní 17" a při parkování když jsem točil na místě volantem normálně zhasli budíky a vypl posilovač, motor zůstal běžel, po vteřině zas naskočili a servo po chvíli taky... můžete mi prosím poradit co to ?
Předpokládám servo, dá se to nějak poléčit? jinak žádný divný zvuky ze serva nejdou, jen tento problém.
něco jako toto
https://www.youtube.com/watch?v=_VIkUe2AI5MDík Milda
16. dub 2014 10:33
servo ma velky odber... na 99% baterka slaba...a ak nepomoze vymena baterky.. servo ko...
16. dub 2014 10:36
Je na podzim dávaná nová , to blikání světel už sleduju asi rok i s původní baterkou
16. dub 2014 10:43
tak to muze byt i altik... idealne vzit merak a zjistit kolik dava altik, kolik je nabita baterka, kolik je odber pri zataceni atd atd.... takhle od pocitace to jednoznacne rici nejde...
16. dub 2014 13:54
Tak jsem sedl do auta , už to nedělá. Teplý, studený, všechno ok. Ale to asi zas přijde...
18. dub 2014 08:41
v tom pripade to je altik. Ja mam zas taky problem ze obcas mi auto piska ked pridam plyn ako keby som mal kompressor

. Pravdepodobne je na odchode alternator...