interiéry, volanty, sedačky, tapecy...
Odeslat odpověď

kontrolka pneu?

04. pro 2011 13:18

mám dotaz, dceři měnili pneumatiky na miníku a pak se jí rozsvítila kontrolka nějaká žlutá, vypadá to jako podhuštěné pneu nebo tak nějak, je to v pravé straně budíku, nějak jsme nikde nevyčetli co to může být, svítí to staále- poradíte někdo co s tím nebo od čeho to je? díky robin :blink:

Re: kontrolka pneu?

04. pro 2011 13:30

Sviti ji tam kontrola tlaku v pneu, po vymenene pneu celkem bezna vec. Je potreba vyresetovat nasteveni - k tomu slouzi tlacitko na stredovem panelu vedle rucni brzdy se stejnym symbolem jako svitici kontrolka. Melo by stacit pri otocenem klicku par vterin podrzet, kontrolka by pak mela zhasnout. Nekde tady na foru je to asi lepe popsane...

04. pro 2011 14:39

díky, zítra přijede tak to zkusím, děkuji :blink:

04. pro 2011 18:18

Diskutovali jsme to TADY viewtopic.php?f=78&t=4459 , ale je to 2 GEN a tak je to jinak. :blink: Jde ale urcite o rekalibraci te kontroly. Melo by se to udelat vzdy po vymene kol.

05. pro 2011 13:36

dík, za chvíli přijede tak to zkusím nějak :blink:má myslím rok 03

05. pro 2011 13:46

Ahoj,

je to normalni pri vymene pneu (nebo pri poklesu tlaku).

Musi se znovu nakalibrovat.

Jsem si jisty, ze to na tom aute funguje :wink:

05. pro 2011 15:13

děkuji všem, dcera přijela, dle rad jsem zapnul zapalování, zmáčknul na chvíli čudlík pod ruční brzdou, nastartoval, popojel, zhasnul auto, pak jsme nastartovali znovu a kontrolka zhasla, paráda, děkuji moc, kéž by takové opravy byli vždy :banana: :banana: :banana:

05. pro 2011 15:14

:bigups: jsem rad, ze to funguje..
Odeslat odpověď