interiéry, volanty, sedačky, tapecy...
27. úno 2011 14:06
Zdravim vsechny....Chci se zeptat zda nekdo nevite co vsechno je zapotrebi pozmenit pokud chci do meho GP model r53 namontovat sedadla JCW z modelu R56 viz foto
PS-stare sedacky Recaro budou na prodej(stav jako nove-bez poskozeni,bocni airbag,vyhrev)
- Přílohy
-

- sedadla JCW
- images.jpg (9.51 KiB) Zobrazeno 10703 krát
27. úno 2011 18:00
nekde na Mini2.com se resila zastavba klasickych sedacek z R56 do R50 a jestli si pamatuju tak bez problemu ...
kdyz to vezmu selskym rozumem tak jedine dva problemy by mohli nastat u konektoru airbagu a lyzin. Z toho konektor vidim jako nepravdepodobny protoze tyhle sedacky se davaji i do dalsich modelu BMW a nejen do nich./Mercedes, VW group ..atd Predpokladam bud stejny konektor a nebo moznost dokoupeni redukce a to same u lyzin
ps.
TADY jsou na prodej i s adaptery tzn ze to jde
LOHEN je ma i s prislusenstvim
27. úno 2011 18:09
Ja to vidim taky tak...nekdy davno jsem videl kompletni prestavbu na netu,ale ted kdyz potrebuji nemuzu najit-klasika
Rekl bych,ze konektory budou oka.Spis si myslim,ze spodek bude trosku jiny! No uvidime az se do toho pustim nebo rovnou zajedu do BMW a tam snad budou vedet...
27. úno 2011 18:43
psal jsem dodatek u lohena je maji aj s pojezdy
ps. na googlu je toho spousta nekde zminuji problem s rozteci jinde jsem nasel ze roztec sedackovych lizin 1. a 2. generace je stejna kozel se v tom vyznej .
chtelo by to metr a merit

a nebo jak pises hura do BMW a porovnavat pokud budou povolni
27. úno 2011 21:11
Takhle jsem googlil take a vysledek stejny.No asi to poresim v BMW a budu spolehat na jejich ochotu!!!
27. úno 2011 21:16

jj
ps. ty sedacky jsou asi nejhezsi co je na trhu k dostani ... recaro proste umi
27. úno 2011 21:19
musim souhlasit.Stoji sice nekrestanske penize,ale ja je proste chtel!!
ps: mel by jsi zajem o ty stare?
27. bře 2011 03:49
kolko by bola cena???
27. bře 2011 08:13
mas sz
10. zář 2011 11:44
montáž dopadla dobre?
potreboval si nové konektory alebo adaptéry na lyžiny?
tie tvoje staré máš ešte na predaj?
dik za info.
p
10. zář 2011 12:12
ahoj sedacky uz krasne sedi v minasovi-)...kolejnice se nakonec delaly na miru...airbagy mam zapojene a vse funguje.jen jeste nemam vyresen vyhrev sedacek.Ten me moc netrapi stejne minas jezdi jen v lete
ps .stare sedacky jsou naprodej. pokud je zajem muzu udelat krasnou cenu
10. zář 2011 12:45
taky mi ji pisni
10. zář 2011 12:52
mas sz