interiéry, volanty, sedačky, tapecy...
Odeslat odpověď

Gumené koberce

20. lis 2010 13:56

Ahoj, neviete kde by som mohol zohnať nejaké pekné gumené koberce? najlepšie by bolo keby boli origo mini, no do BMW sa mi nechce ísť, keď si predstavím tí cenu :-/ ... z ameriky sa to neoplatí, s clom a dph + doprava to vychádza tieź dosť. takže vás prosím o radu.
Ďakujem

Re: Gumené koberce

20. lis 2010 14:22

Já jsem si pořídila tyhle http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuni ... tokoberce/
kvůli dětem nutnost Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

20. lis 2010 14:26

ahoj

ja som si to tiez myslel ze z BMW to bude riadna palka,ale co som si prehodnotil ze tovar + postovne tak ta to vyjde priblizne rovnako

ja som kupoval na svoj R53 predne origo rohoze ma stali 1200sk a zadne 600sk takze si myslim ze je to priatelna cena za fungel nove :bigups:

a su presne na mieru ako maju byt :biggrin:

alebo chod na burzy a vyhraj nejaku ale mas ich pouzivane a kto vie v akom stave :?

20. lis 2010 14:30

To ikeamini: tieto su u mna vo finale ale skusam najst este nieco krajsie, ked nenajdem tak zoberiem tieto, dakujem za tip :)

To Pumik9: to si kupoval z BMW? lebo to je dobrá cena, kamarát mi hovoril ze cez 110 eur zaplatim aj za predok aj za zadok...ale poteši si ma tou cenou.. a na tu burzu, co ja viem...to by som tam asi nebral... toho sa bojim :/

20. lis 2010 14:36

oVeraLL píše:To ikeamini: tieto su u mna vo finale ale skusam najst este nieco krajsie, ked nenajdem tak zoberiem tieto, dakujem za tip :)

To Pumik9: to si kupoval z BMW? lebo to je dobrá cena, kamarát mi hovoril ze cez 110 eur zaplatim aj za predok aj za zadok...ale poteši si ma tou cenou.. a na tu burzu, co ja viem...to by som tam asi nebral... toho sa bojim :/

tak ja by som ti odporucil jednozncne origo :bigups:
cena je fajn a klavita tiez super
tie co pomuka ikeamini,nic v zlom ikeamini :blush: nevies ci ti bedu presne sediet ci nahodov nebude z nich orazat a tak
Přílohy
Foto1652.jpg
Foto1652.jpg (140.9 KiB) Zobrazeno 10431 krát

20. lis 2010 14:38

To Ikenamini:To je dobrá cena.Mám letní velurové s obšívkou a logem, ale na zimu to nejde Někdy gumový koberce z druhovýroby nesnesitelně čínsky smrděj a vydrží jim to dost dlouho, kdysi jsem něco takového v jiném autě měl a nedalo se to :shock: .
Jak je to s těmahle? Krom toho, že seděj, nepáchnou?Dík za test :idea:

20. lis 2010 15:10

PetrXJR píše:To Ikenamini:To je dobrá cena.Mám letní velurové s obšívkou a logem, ale na zimu to nejde Někdy gumový koberce z druhovýroby nesnesitelně čínsky smrděj a vydrží jim to dost dlouho, kdysi jsem něco takového v jiném autě měl a nedalo se to :shock: .
Jak je to s těmahle? Krom toho, že seděj, nepáchnou?Dík za test :idea:

Já jsem je objednala hned první týden, jak jsem psala kvůli dětem, grrr. Sedí přesně, nesmrdí, vypadají v reálu podstatně lépe než na obrázku...a bordel zachytí spolehlivě (vzorek je hodně hluboký).

20. lis 2010 15:19

Bezva, jdu je objednat.Díky!

20. lis 2010 15:27

tak tu som nasiel este jedne a vyzeraju schopne

http://aukro.cz/item1319163159_mini_coo ... ne_ss.html

:biggrin:

20. lis 2010 15:31

Pumik9 píše:tak tu som nasiel este jedne a vyzeraju schopne

Já myslím, že to jsou jedny a ty samé, na spoilercentru mají ilustrační obrázky.

20. lis 2010 15:34

ikenamini píše:
Pumik9 píše:tak tu som nasiel este jedne a vyzeraju schopne

Já myslím, že to jsou jedny a ty samé, na spoilercentru mají ilustrační obrázky.

tak potom su fajn :bigups:

22. lis 2010 11:18

Taky můžu origo BMW gumové doporučit. Dal jsem za ně okolo 1000,- což mi nepřijde tak hrozné. A vypadají opravdu dobře.

Jinak teda jezdil jsem s nimi i přes léto. Líp se čistí :-D

22. lis 2010 20:44

Máme taky origo, teda jen přední, vzadu nikdo nejezdí, tak tam jsou origo textilní koberce. Cena ušla, akurát nechápu, proč dávají u řidiče kousek textilu :blink: Když jsem je myl, musel jsem z něho 5minut vytláčet vodu :mad:
Nasral jsem se a koberec urval :banana: teď už je vše v pořádku.

22. lis 2010 21:02

M.Z. píše:Máme taky origo, teda jen přední, vzadu nikdo nejezdí, tak tam jsou origo textilní koberce. Cena ušla, akurát nechápu, proč dávají u řidiče kousek textilu :blink: Když jsem je myl, musel jsem z něho 5minut vytláčet vodu :mad:
Nasral jsem se a koberec urval :banana: teď už je vše v pořádku.

ten koberc je tam proti smiku, na gume sa ti pri slapani pedalov mokra obuv smikne ale na kobercu nie :bigups:
aspon mne sa to zda ze to tak je a je to aj dobre aj z bezpecnosti :bigups:
v BMW vedia co robia :blush:

22. lis 2010 22:33

Žádný problém se smykem :D Na kovových pedálech to teprve klouže, nějakou snahu o bezpečnost bych v tom neviděl.
Každopádně se v tom teď nedrží voda.
Odeslat odpověď