interiéry, volanty, sedačky, tapecy...
08. říj 2013 12:43
Ahojte,
je tu niekto, kto menil predne sedacky v MCS za ine (aftermarketove)? Rad by som sa spytal na problemy a podobne. Zvazujem vymenu sedadiel za sklapaci model (aby som sa dostal dozadu), povedzme Autostyle ECO alebo Sparco R100. Predpokladam, ze budem potrebovat nove konzoly a tiez pridem o bocne airbagy a budem ich musiet zakazat v ECU alebo dat odpor na kable.
Ak je tu niekto, kto menil, date fotku interieru pre inspiraciu a popisete pripadne problemy? Dakujem!
08. říj 2013 19:45
daval som aftmarket Recaro s bočným airbagom...viac info včetne foto najdeš v mojom profile alebo na fore. stačí hledat.
09. říj 2013 09:47
Ahoj,
dakujem za odpoved - tvoj profil som vcera videl este pred prispevkom, ale ak sa nemylim, ty mas JCW Recaro, ktore su priamo urcene pre mini a vsetky problemy maju asi vyriesene, ze? Kazdopadne krasne, iba pre mna trochu drahe...preto pozeram ci ma niekto este aj nieco ine, ako napr. Sparco atd.
09. říj 2013 20:29
konzoly, zámky pásov prehadzuješ aj na recarach...
na airbag stačí odpor, keď tam nie je tak šahať na ECU je asi zbytočné.
10. říj 2013 14:44
Ja som daval BRIDE do airbagov odpor a montaz nebola taka hrozna ale niesu odklapatelne mal som na nich univerzalne kolajnice a uz som ostatne nejako doladil