karosérie, okna, spojlery, zrcátka, světla...
Odeslat odpověď

Re: PRUHY, POLEPY instalace,tipy a vubec vse okolo

28. bře 2012 22:53

Ked sme pracovali pre Adidas Originals :)
Přílohy
fotka.JPG
fotka.JPG (75.36 KiB) Zobrazeno 11939 krát
11.jpg
11.jpg (166.8 KiB) Zobrazeno 11939 krát

29. bře 2012 08:20

Neuraz se ale je to pekna opicarna. Chapu ale, ze ucel byl jasny a tomu to odpovidalo. :roll:

29. bře 2012 11:40

Co člověk to poheld a názor.Ty fotky už jsem tady před pár lety viděl. Já bych se za takové provedení reklamy rozhodně nestyděl.Naopak.Mnohdy grafické manuály velkých firem nedovolují lokálním spolupracovníkům jakoukoli kreativitu, která by respektovala polepovaný vůz. Tady se to fakt povedlo. Dle mého. Než mít suše logo na dveřích a na přední kapotě místo dvou tři pruhy :D
:thumbup: Dost dobrá práce :bigups:

29. bře 2012 18:59

Me to teda prijde docela zajimavy. Zejmena i to ze to je to logo lotOsovyho kvetu ke kterymu se tusim zase vratili, coz je v podstate taky retro... A i tam je ten sklonenej trojpruh co pouzivaji. Prijde mi to stastnejsi a pekny reseni, ne tam prat tri pruhy pres auto atd. Navic to takhle vypada trochu jak na bote.

Jinak - na fotce sem u jednoho lakyrnika videl mimoradne zdarilej polep i itace karbonu. Dela se to nejak pod vodou a delaji s tim letadla. Pak se to zalakuje. Vypadalo to velmi dobre. Cena mi prisla dost nizka. Finalne se to nejak strikne lakem. Zkusim seznat foto, ale verim, ze nekdo s tim zkusenost mate. Barev bylo habadej. Myslel sem na interier;-)

29. bře 2012 19:09

yan: to co myslis se jmenuje Water Transfer Printing, udelaji ti to treba tady :-) http://www.wt-design.cz/

31. bře 2012 19:53

JanM píše:Narazil jsem na to před pár dny. Co nevidět prcek dostane zadní křídlo, který určitě nějakou chvíli budu chtít mít bílý, každopádně vcelku se mi to zamlouvá :banana: .

http://www.ebay.com/itm/MINI-COOPER-CHE ... 040wt_1314

pekná antena, kde sa taká dá splašiŤ :?:

31. bře 2012 20:14

Pokud myslíš přesně tu na fotkách, tak to netuším. Nicméně nedávno jsem kupovat tuhle

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Rover-Min ... 632wt_1413

A spokojenost. Rádio hraje pořád stejně. Ta standardní je hrozná, je jako od dálkového ovládání :?

Dá se sehnat i stříbrná...
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Rover-Min ... 632wt_1413

Cena je super a kvalita taky.

31. bře 2012 20:33

no a ešte zvažujem TOTO

04. říj 2012 10:08

Ahoj, na jaře chystám střechu, pruhy na zadek, asi aj ten odznáček :-) a ztmavit zadni skla. Tady mám asi jasnou představu co a jak, ale chtěl bych ještě nějakej polep na bok auta (asi nějakej pru, nebo motiv), nemáte někdo nějaký odkaz kde bych se mohl inspirovat? Nebo co jste si vy nechali dělat na bok? Díky za odpověď :pray:

04. říj 2012 11:01

V tomto vlaku bylo nekolik odkazu, tak si prosim davejte tu praci a trochu hledejte...

Pritel Google TADY

04. říj 2012 11:56

Paces píše:Ahoj, na jaře chystám střechu, pruhy na zadek, asi aj ten odznáček :-) a ztmavit zadni skla. Tady mám asi jasnou představu co a jak, ale chtěl bych ještě nějakej polep na bok auta (asi nějakej pru, nebo motiv), nemáte někdo nějaký odkaz kde bych se mohl inspirovat? Nebo co jste si vy nechali dělat na bok? Díky za odpověď :pray:

ja sem koupil tyhle na ebay zde
moje auto zde

04. říj 2012 13:49

Worry píše:V tomto vlaku bylo nekolik odkazu, tak si prosim davejte tu praci a trochu hledejte...

Pritel Google TADY

Jestli se tě to nějak dotklo tak promiň, že vůbec píšu, celý vlákno jsem si projel, ale jedná se tu hlavně o kapotu, a střechu, o pelepu boku tu byl všehovšudy asi jeden odkaz ...
Na googlu jsem si to taky projel, ale mě spíš šlo o to, jestli někdo neví něčem zajimavym pro inspiraci krom toho co už tu bylo!
Proto pokud o ničem takovým nevíš, nemusíš na to snad reagovat a hned osočovat tím, že je někdo linej si projet celý vlákno. :-)

04. říj 2012 13:57

Trochu inspiracie: http://www.mini-graphics.co.uk/mini-gra ... oof-decals Mam v plane si odtail objednat. Mate s nimi nejake skusenosti? Vdaka!

04. říj 2012 14:09

Nebo jako já http://new.minicooperklub.cz/viewtopic.php?f=29&t=4021 si vyber vzor jaký se ti líbí,skoč do reklamky a oni ti ho byrobí na zakázku.

04. říj 2012 14:12

Díky to je paráda, už se inspiruju :-D až se do inspiruju tak už jen vybrat dobrou reklamku :)

06. pro 2012 16:08

Dobrý deň prajem. Neviete o nejakej českej alebo slovenskej stránke, kde sa dá objednať anténa na Mini One R50??? Ďakujem :)

06. pro 2012 21:30

Ahojte :)

Myslite ze by sa hodili na strieborne Mini z ciernou strechou pruhy? Biele cierne?

chcem to dako skombinovat, sachovnica sa mi paci,ale uz je ich dost..

Rozmyslal som sachovnicove zrkadla, biele pruhy na kapotu,cierna strecha,biele disky a na spatnom zrkadle vo vnutri anglicka vlajka

06. pro 2012 21:39

Tak to uz bude slusna splacanina. Dal bych cerny pruhy a cerny kola :)

06. pro 2012 21:42

Popravde mas pravdu. Ale ciernych kolies sa bojim ze sa zmensi opticky to koleso. Hm ?

napada ma este jedna vec,ho spravit naozaj bez pruh, len dvojfarebne. folie tmave tym bude vlastne cele cierny vrch auta..

Ked ta strieborna nie je az taka pekna na Mini.. :( ... Ale auto sa nekupuje podla farby :)

06. pro 2012 21:43

Kdyz das kola co budou mit paprsky do kraju tak urcite nebudou v cerne opticky vypadat mensi - nebal bych se toho.
Odeslat odpověď