karosérie, okna, spojlery, zrcátka, světla...
Odeslat odpověď

Blikající zadní brzdové světlo

15. bře 2013 20:08

Zjistil jsem, že mi při brždění, 3 brzdové světlo na dveřích od kufru přerušově problikává (mihotá)
Předpokládám, že bude asi problém v kontaktu než ve světle samotném, jak se zadní světlo dá demontovat?

Díky

Re: Blikající zadní brzdové světlo

15. bře 2013 20:36

Máš zadní křídlo? Pokud ano tak musí dolů jinak toto světlo nevyndáš.

15. bře 2013 20:44

Předpokládám, že nemám viz foto:

DSC08955.JPG
DSC08955.JPG (174.29 KiB) Zobrazeno 12569 krát

15. bře 2013 20:47

Kdyz jsem koupil Minika tak mi svetlo nesvitilo vubec. Totalni oxidace plosneho spoje a vadne odpory mezi ledkama. Plosnak se ocistil, odpory kolega vymenil a pohoda.

Svetlo je tusim na 3 sroubech a ikdyz mam kridlo, problem s tim nebyl zadny...

15. bře 2013 20:49

Křídlo nemáš takže jen tři šrouby. Ty máš eSkové křídlo tam problém není narozdíl od Coopráckého.

15. bře 2013 20:51

Myslel jsem si to :)

17. bře 2013 18:38

Tak jsem světlo demontoval a zjistil, že tištění spoj s ledkama co je uvnitř světla je u konektoru pěkně zoxidovaný
Problém asi způsobila aplikace šachovnicové fólie co nechal předchozí majitel udělat, předpokládám že montéři světlo nesundali a fólii nožíkem okolo světla odřízli tak dobře až porušili těsnění světla...
Takže jdu shánět nové zadné světlo, konektor co jde ze dveří se zdá být ok

17. bře 2013 18:54

Světlo mám v inzerci na prodej.

17. bře 2013 19:06

jj koukal jsem, za kolik by bylo?

30. bře 2013 13:04

Tak jsem vyměnil 3 brzdové světlo a vyskytl se problém, světlo svítí, nebliká, ale když jsem to v garáži na stojáka zkoušel, tak po nastartování v klidu jsem šlápl na brzdu, všechny 3 světla se rozsvítili, dal jsem nohu z brzdy a po chvilce zkusil znova a nerozsvítilo se ani jedno ať jsem mačkal pedál o 106... tak jsem vypnul auto, znovu vše opakoval a stále to stejné, světlo se rozsvítí poprvé a když mám nahu na brzdě, tak drží a svítí, ale podruhé už ne... :roll:

05. dub 2013 08:10

Tak blikání vyřešeno, bylo špatné čidlo pod brzdovým pedálem, nové stálo 630 Kč a teď vše svítí o 106 :banana:

02. zář 2014 00:31

Ahojte. Ako sa da dať dole kridlo na coopri? Pretože mi nesvieti svetlo, potrebujem ho vybrať no neviem ci kridlo je lepene alebo sroubovane. Nestudoval som to..

Ďakujem

02. zář 2014 00:39

Neviem aké tam máš krídlo no ak originál tak ho dole dávať netreba.. 3. brzdové svetlo vymontuješ aj bez toho..
no a original krídlo je aj šrobované a aj podlepené.

02. zář 2014 01:55

Samozrejme originál. Ale hore je písané ze je s tym problém.

02. zář 2014 07:30

Ak máš krídlo ako mám ja, tak je aj lepené a 3. brzdové svetlo bez jeho odlepenia nevymeníš.. :(
Přílohy
4li.jpg

02. zář 2014 12:20

presne taketo kridlo mam aj ja a dal som von brzdove svetlo bez demontaze kridla ale porod.. mega...bolo pouzit treba silu.. nechcel som odlepit kridlo..a svetlo som opravil.. vymenene 3ks lediek.. a 60eur vo vacku..:)
Odeslat odpověď