karosérie, okna, spojlery, zrcátka, světla...
25. lis 2013 16:41

- Fotografie0081.jpg (197.62 KiB) Zobrazeno 7338 krát
Zdravím vás.
Dnes při absolvování STK jsem narazil na věc, které jsem nikdy nevěnoval pozornost. Auto v pohodě, ale neprošel jsem jen díky zadním směrovkám, kryt je totiž červený, tudíž mám blinkr "po americku", jak mi sdělil technik. Takže-musím vyměnit světla? Je zajímavé, že při silniční kontrole nebyl problém, při přihlášení v ČR také ne.
Přikládám fotku, jsou ta světla originál?
Děkuji za rady.
Jana a Petr R.
25. lis 2013 16:47
Bohuzel je to tak, v CR musi byt blinkr oranzovej (blikat oranzove)... ty mas origo US zadni svetla (blinkr cervenej).
Proto se vsechny americky dovozy slozite predelavaj, aby blinkr byl oranzovej.
25. lis 2013 16:53
Myslim ze mas nejakeho EX-amika

Nejen svetla, ale i jiny plast pod zadnim naraznikem, to jsem tady tedy jeste nevidel.. Bohuzel Ti asi nezbyde nic jineho nez:
1) zkusit jinou STK, ktera si toho nevsimne..
2) Vymenit za svetla homologovana pro evropsky trh (v sekci bazar je jich dost)
Tohle opravdu neni typ pro evropu..
25. lis 2013 17:04
Díky-lepší bude je koupit, jestli je někdo máte, nabídněte, díky.
25. lis 2013 18:21
na slovensku sa niektorym americkym vozom da udelit vynimka
25. lis 2013 18:58
cervene smerovky jsou oblibeny cil techniku /rozumej cvicene oko

/ na STK a pres legislativu vlak nejede i kdyz je v ten zakon uz od revoluce naprosto mimo realitu bohuzel
V kazdem pripade trosku Zajimaci kousek ...nejaka extra vybava je ??
Pozicky dle realoem by tam taky mely byt ale ty uz nekdo prestrojil na EU plasty zrejme kvuli prihlaseni.
25. lis 2013 19:45
kamos mel USA Sciona a do zadnich svetel narval nejake brutal oranzove zarovky a blikalo to oranzove na STK zadny problem
25. lis 2013 19:53
Výbava normál-má vyhřívaná sedadla, kůži...nevím, co by bylo typicky US
25. lis 2013 23:57
STK umna 5 rokov vybavena.. umna by si presiel technik by povedal ze policajty ak su mudry tak si o vsimnu inac je to natebe.. easy..