Rady a tipy při pořízení New Mini - motory / stav / na co si dát pozor...
20. pro 2010 13:24
Tak rychle nejake fotky, at ho taky vidime

!
A velka gratulace, at slouzi!
20. pro 2010 13:48
Mockrat diky

Fotky zatim svoje nemam, tak sem nahraji jednu, kterou fotila puvodni majitelka.
- Přílohy
-

- DSCF2978.jpg (101.3 KiB) Zobrazeno 12082 krát
20. pro 2010 14:29
krasavec, vypadá líp než v těch inzerátech
20. pro 2010 14:36
No v tech inzeratech skutecne nic moc, tak jsme jeli asi 300 km se na nej podivat a pak jsme se pro nej po 5 dnech vratili. Jsem strasne rada, protoze puvodne to vypadalo, ze to budem muset koupit pres bazar (od tech jsou ty inzeraty), ale podarilo se nam diky minicooperklubu kontaktovat prime majitele a s temi bylo radost komunikovat. Prala bych to kazdemu, kdo kupuje auto. Puvodne jsem chtela jine auto, ale meli ho jen v auto Esa a to jsou takovy ...*..., ze to se neda ani napsat. Proste podvodnici.
Ted uz mam MMM (cti malej modrej minik) a ten je nejlepsi!
20. pro 2010 14:47
ladymichaela píše:Ted uz mam MMM (cti malej modrej minik) a ten je nejlepsi!
Gratulace !!!
jj, 3M je nejlepší
23. pro 2010 20:02
Gratulujem bracho moj - segro
nech len sluzi a roby radost
Mini je naj!!!!!!
26. pro 2010 14:22
Pumiku, ty mas ale pekne auticko a ta barva

Letosni Vanoce jsou uplne super, dostala jsem MINI tricko, MINI mysku k notebooku s malym Minikem, ktere plave uvnitr, takze toho asi v praci moc neudelam a jeste MINI hrnecek. Pritel je do meho Minika uplne zamilovany, takze mi kupuje takove super veci

Ja sama jsem si na Minika 24.12. dala cervenou rozetu a dala si ho jako darecek, akorat se mi presto, ze je tak maly, nevesel pod jedlicku
MINI rules!
Vesele Vanoce vsem!
19. led 2011 14:36
zdravím všechny, jsem tu nový.
Chtěl bych si pořídit momentálně Mini cooper S r.v. 2003.. Má někdo tadyzkušenosti s tímto typem? předpokládám že určitě, předem děkuji za odpovědi...
19. led 2011 15:17
pročti si sekci nákup mini
viewforum.php?f=57
19. led 2011 18:32
Ahoj,
co by jsi rád věděl? Máme 2003 v garáži.. A pravda, že spousta už toho tady bylo řečeno..
19. led 2011 19:11
Např. jak jste na tom se spotřebou? já s tím budu lítat jen po městě, tak z toho mám trošku obavy... mýslýš, že kdybych ti poslal na mail odkaz na to auto, mohli byste na to mrknout? já už si chi Miniho koupit hrozně dlouho, tak bych nerad hned se svým prvním měl problémy.... díky kdyžtak napiš mail hodim´, ti tam odkaz...
19. led 2011 19:47
Cooper "Sdriver" nemůže řešit spotřebu po městě.

13 litrů není problém. Jedinci co to zvládnou za 8, nemůžou mít MINI srdce
19. led 2011 19:49
jj, rozumim
19. led 2011 20:22
Co říkate na tohle myslíte že je to dobré Mini za tu ce a tak....
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... er/8438582 . Díky předem za rady a názory
19. led 2011 21:10
Nenech se rozhodit spotřebou, když se chce, jde jet po městě za 13l i s 1,6 atmo, my máme dlouhodobý průměr 9-10l.
mini z odkazu vypadá slušně, otázkou je věrohodnost najetých km.
Pokud by ale byl v pohodě, kup ho. Tento modelový rok netrpí žádnými zásadními problémy, nám šlape v pohodě, 85tkm a zatím jen lijeme olej a benzín.
19. led 2011 21:18
No..já s Skem jezdila kombinovanou (Pardubice - HK + po městě) taky 9-11l a to ho neštřím..
Teď jsem si koupila ještě 85kw a spotřebu mám 9,5l, takže stejná hrůza a mnohem míň zážitků
Než jsme koupili to naše, tak jsme objeli snad celou republiku..jediné co musím říct je, že bych něvěřila tomu nájezdu (62 000km) pokud nemá servisku.. ale to je na tvém zvážení.. prodává ho bazar, takže ti neřekne, co se s tím autem dělo apod.
my jsme si nakonec mini S koupili od člověka, který nám jej skoro nechtěl prodat, jak ho měl rád..a o tom to podle mě je..to auto musíte milovat, aby s ním bylo i tak zacházeno..z barazu to nezjistíš
19. led 2011 21:44
Alickaaa píše:No..já s Skem jezdila kombinovanou (Pardubice - HK + po městě) taky 9-11l a to ho neštřím..
my jsme si nakonec mini S koupili od člověka, který nám jej skoro nechtěl prodat, jak ho měl rád..a o tom to podle mě je..to auto musíte milovat, aby s ním bylo i tak zacházeno..z barazu to nezjistíš

Takže změnil názor až při pohledu do ústí odjištěného dámského revolveru?
19. led 2011 21:59
Pán neměl na vybranou..nevlezli by se mu do Ska 2 děti a manželka

když jsme se na něj přijeli podívat poprvé, byla v něm dětská sedačka a paní byla v 9tém měsíci
19. led 2011 22:11
Mám dotaz.. byli jste se někdo podívat na tomhle kousku?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... er/8116740je tam víc jak rok a postupně jdou s cenou dolů z 220tis teď už na 198tis. což mi přijde absolutně neadekvátní za Mini cooper S...