Prepnout do plneho zobrazeni
Rady a tipy při pořízení New Mini - motory / stav / na co si dát pozor...
Odeslat odpověď

Pozná niekto tohto Clubmana? na co si dat pozor?

12. úno 2016 08:07

Ahojte.
Tak po dlhej dobe sa mozno opat vratime so zenou k mini, no chcel by som sa spytat, ci niekto nepozna toto auto:
http://mini-clubman.autobazar.eu/ii-16- ... 72393.html

nepotrebujem nejaku specialnu vybavu a ani vykon, ide skor o funkcnost pre manzelku s kocarom :) No a preto som sa rozhodol pozret po tomto clubmanikovi, len neviem ci sa mi zda tych 40k km.Bol to niekto pozriet niekedy? resp ked tam pojdem na co by som si mal dat pozor? Je tu niekto kto vie pozret to VIn cislo?
WMWZE31040T125619

este teoreticky pozeram aj na toto, ako je na tom automat v tychto mdoeloch? http://mini-clubman.autobazar.eu/ii-16- ... 68220.html

dakujem za rady a dufam ze sa coskoro uvidime niekde (zasa s niektorymi), uz na dlhej krabicke :banana:

Re: Pozná niekto tohto Clubmana? na co si dat pozor?

12. úno 2016 10:02

Auto nepoznam ale viem ze bazar peter auto z nitry predava same vraky.robil mi tam kamarat

12. úno 2016 10:47

Ja som na Peter Auto tiez pocul len same zle referencie. Radi sa tam presuvaju nalestene vraky.

Kazdopadne, ak by aj malo pravdive km, je dost mozne, ze olej bol meneny podla servisneho intervalu (cize v tomto pripade nanajvys raz). A neviem, ci pri One robili nejaku upravu, ale vyssie vykonove motorizacie prave na toto trpia.

Zaroven pisu, ze je 5 miestne, co nemusi byt. Takze ak ti na tomto zalezi, treba pozriet, co je v TP (my napriklad mame aj stredne pasy, ale v TP su len 4 miesta). Hoci sediet v zadu v strede je skor utrpenie :)

12. úno 2016 10:51

No ja ti neviem, u mna stoji S-ko za 11.tis vo vyvave so samosvornym diferakom a ty pozeras taketo zajacniky :)
Nejde mi o to predat lebo clubika som si oblubil radsej by som popredal tie ostatne no keby som sa ja rozhodoval urcite kupim S... Cenovy rozdiel 1000-1500€ no zazitkovy 100% :D

12. úno 2016 10:59

Ten automat je 5-ti místný. Je to vidět podle fotky zadních sedaček a opěrek hlavy.

12. úno 2016 12:49

Opitaj sa v BMW tam by nemaly mat problem zo zistenim historie aspon po dobu zaruky to auto chodilo na servis do autrizovaneho servisu.

12. úno 2016 14:29

Pali, ja viem ze ty mas krasne auto, len vies, chcem to pre zenu ked o par mesiacov skonci na materskej, tak auto vytiahne sem tam, mozno raz dva krat do tyzdna na nakup do Billy :) Musi to byt nieco kam da kocik a dieta, a sam uznas ze mat pod kapotou 120+kw a plnu vybavu je fakt luxus na takyto ucel. Pacia sa mi tie clubmany, no sam neviem co mam spravit :?

Ale vidim ze ste ma celkom odhovorili od toho v NR :)

a tie automaty? je to spolahlive? odchadza na tom nieco?
Odeslat odpověď