Srazy, akce, návrhy na akce, menší srazy...
Odeslat odpověď

Sraz na Moravě v ČERVNU

21. dub 2013 07:22

HALOOOO HALOOOOOOO :banana: PŘIPRAVOVANÝ SRAZ NA SEVERNÍ MORAVĚ :shock: :shock: :shock:

projela jsem net a nenašla, že by v červnu se něco moc velkého dělo...
takže se ptám:
který termín víc vyhovuje???
7,8,9.6?
nebo 14.15.16.6???

pište pište...
moje představa je: sejít se u mě doma... ÚVALNO, velký barák na samotě v lese... místo na spaní i pro 40 lidí.. grilovačka na terase, pokec, pokec, seznamovačka... :banana: vzájemné obdivování našich mazlíčků... :blink:
a co tak udělat v sobotu přehlídku mazlíků na náměstí??? v Krnově nebo Opavě??? a pak spanilou jízdu okolím???

a ještě mě zajímá, jestli teda od pátku do neděle, nebo pátku do soboty, nebo od soboty do neděle... prostě pište, co komu vyhovuje, a uděláme to podle většiny..

těším se ,že poznám podobně ujeté lidi jako jsem já....... :lol:

Re: SRAZ NA MORAVĚ V ČERVNU

21. dub 2013 17:20

Tak za nás určitě ano.. to je dobrý nápad a chtělo by se to kapku poznat ať víme kdo nás příště míjí v Mini a zdraví..

co se týče termínu, tak vhodnější je ten první z hlediska srazového Mini kalendáře, neb v tom druhém termínu je už naplánovaný Mini sraz v Polsku u Krakowa, kam se asi chystáme, takže kdyby někdo chtěl, bude to profi sraz včetně navigační rally apod.

program setkání? no určitě ne celý víkend.. na to se neznáme ani programem bychom to nevyplnili.. takže buď z pátku na sobotu, nebo čistě jen společnou sobotu od rána do večera, případně ze soboty na neděli.. to by úplně stačilo nějak takhle..

21. dub 2013 18:05

a kedy bude ten zraz v polsku v Krakove nejake info

21. dub 2013 18:14

14.-16.6. MINI sraz v Polsku - "Krakoski" http://classic.minicooperklub.cz/viewto ... 365#p40365

jinak tedy pro ty, kteří nevědí nic o dění na české - československé - středoevropské klubové Mini scéně, tak tady je odkaz na kompletní kalendář a harmonogram akcí, které můžete automaticky i jako majitelé New Mini navštívit. Mini všech ročníků a typů jsou na všech pořádaných akcích vítána.

http://www.minifanclub.cz/classic/

21. dub 2013 20:06

dobře...takže termín ten první... tak co kdybychom se slezli v pátek odpo? seznámili se, pogrilovali... a v sobotu bychom udělali tu přehlídku miňoušů na náměstí??? a rozjeli se k domovům? zjistím, jestli je k tom u potřeba jaké povolení... pavlína

21. dub 2013 22:12

Jasně rád dorazím, buď sám nebo s přítelkyní. Klidně ten první termín. Ale taky bych to viděl na jeden den, max. přes noc :-) Srazy flákám už dva roky tak bych zase chtěl někam přicooperovat:-)

22. dub 2013 11:23

já jsem taky pro ten první termín :)

miníci na severní moravě

18. kvě 2013 21:32

haloooo halooooo, jestli tu jsou ještě stále zájemci o setkání se mnou, termín je 7.6. až 8.6. ...
sraz v pátek odpoledne... po práci... u nás doma v lese... www.nemcovi.cz ...
nocleh: u nás... vlastní spacák, prosím... máme 30 postelí...
jídlo: zajistím maso na grilování a zeleninu a snídani... a v sobotu po snídani huráááá domůůů..
pití: dovezte si, co pijete...
hlaste se emailem na nemcovapavlina@seznam.cz
Budu ráda, když pošlete 200 Kč/osobu předem na účet 665333133/0800, abych mohla nakoupit jídlo...
Když se to podaří, můžeme to udělat příště ve větším... a i s tou jízdou po okolí... 8)

Re: miníci na severní moravě

21. kvě 2013 13:36

všici na mě prdí??????????????

21. kvě 2013 18:06

My nejspíše dorazíme. Jen ještě ladíme detaily, jak teď konec května mám hodně hektický, tak i celý začátek června. 7. i 8. něco mám, ale tak nějak očekávám, že by se čas na výlet našel. Potvrdím či nepotvrdím jakmile budu vědět víc. :)

21. kvě 2013 20:48

Jo taky bych přijel, jak to vypadá tak asi sám. Ale jen do večera, případně noci. I tak bude dost času pokecat:-) Na přespávací akce moc nejsem :blush:

22. kvě 2013 07:56

jasně....všechno je to free..podle vlastních zájmů a potřeb.... přespat-nepřespat... přijet-nepřijet...

Re: Sraz na Moravě v ČERVNU

24. kvě 2013 18:58

Ať dělám, co dělám, nějak se do termínu nemohu vejt. Je mi to líto, musí tam být krásně, po prostudování Vašich stránek jsme si s manželkou řekli, že by stálo za to se přijet podívat i mimo oficiální termín srazu. Možno?

25. kvě 2013 10:07

Víkendový výlet na Moravu chytaám, ale asi o 1-2 týdny pozdeji. 7-8 jedu 24 h závod koleběžek.

28. kvě 2013 19:53

psaroslav: možno :-)

04. čer 2013 12:04

Tak jak to vypadá? Mě by možná vyšlo stavit se tak maximálně na otočku a ještě sám :-/
Takže kolik je dohromady aut? Nebo se hledá jiný termín? Děkuji :blush:

05. čer 2013 06:29

AKCE ZRUŠENA ... pro nedostatek zájmu a mnoho mých pracovních povinností....

05. čer 2013 09:52

Pavlíno tahle setkání asi nemá smysl pořádat v průběhu Mini sezóny (konec dubna - září), protože to je cca co 14dní někde nějaký velký sraz a kdo má opravdu "Mini srdce", tak se na nejednu víkendovou akci vypraví.. v tom případě dělat něco malého sólo je nesmysl. Ten formát srazit se a pokecat, pogrilovat a případně někde přespat je fajn mimo sezónu, kdy nás začnou svrbět ruce a začne se stýskat po stejně postižených lidech.. takže neklesej na mysli.. po sezóně něco vymyslíme a dotáhneme do konce..

06. čer 2013 01:38

A ja si myslim to same akorat uz si to napsal tak hezky a citlive prede mnou. Aktivita je to vsiutku skvela, ale ted toho je hodne. A to pisu i presto, ze jsem uz opravdu dlouho nikde nebyl, ale zase az prijedu, tak budete moct rict, ze. Mam nejaky novinky na aute;-)
Pavlino, neztracej elan a chut a odpal to ke konci sezony! Ja to mam sice z ruky vsude, ale zajem mam vzdy, realizace horsi:-/

18. čer 2013 12:08

My se taky rádi přidáme a do Úvalna z Opavy dojedem:-D
Odeslat odpověď