Srazy, akce, návrhy na akce, menší srazy...
Odeslat odpověď

Re: II. Malé zimní setkání v Peci

05. pro 2012 14:27

:lol: :lol:

05. pro 2012 14:31

chudak jestli ma vic jak 137cm :banana:

05. pro 2012 14:46

ale prd. Se tam vejde i 180 cm beznej :alien: mimozemstan.
Naposledy upravil Blacky dne 05. pro 2012 16:53, celkově upraveno 1

05. pro 2012 16:31

to jo,ale podle toho kdo sedi na prednim sedadle :D neber to doslova tech 137cm,muze mit v klidu i 155cm 8)

05. pro 2012 21:49

Koukám, že je načase abych se taky přidal :D Mám kolem 180ti, ale jsem zvyklí na jízdu v naší rodinné Hondě Prelude '97 s uspořádáním 2+2 a tam opravdu není moc místa. Hřeje mě, že pojedu v MINI a to je to hlavní! :)

05. pro 2012 21:52

:D v Prelude jsme jeli ve ctyrech - vsichni 180cm+ byl to docela masakr

05. pro 2012 21:57

mierne off akt. topic ale snáď k hlavnému sa to priblíži

teplota v sobotu okolo obedu
http://www.yr.no/place/Czech_Republic/H ... /long.html
priateľských 13st.C v minuse... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

05. pro 2012 22:15

Peppino píše::D v Prelude jsme jeli ve ctyrech - vsichni 180cm+ byl to docela masakr

To si umím představit :D

05. pro 2012 22:20

Dokud jsem byl na prednim sedadle, tak to jeste slo, ale vzadu jsem mel pocit, ze se zivej ven nedostanu :mrgreen:

05. pro 2012 22:23

Efe ti dovoluje moc chleba z globusu to bude ten problem :mrgreen:

05. pro 2012 22:24

to je vzadu vždy...
viď nočná rally čo si vyhral-nevyhral....a predsa som sa mýlil... :blush:

05. pro 2012 22:43

Efe uz chleba nekupuje, ale pece domaci :wink:

Speedy a v cem jsi se mylil? Bibbendum (bo jak se ten bilej tlustoch jmenuje) jsi vedel spravne ne?

05. pro 2012 22:46

to bola reakcia na tvoje
ale vzadu jsem mel pocit, ze se zivej ven nedostanu :mrgreen:

ja som mal podobný pocit na narozemini...
nemá to nič s tvojím umením-to nemalo chybičky...
...ale to študovanie Blackyho predku za nami, do toho úkoly...a warm up nesmiem zabudnúť a už to šlo...

05. pro 2012 23:45

Bez strachu. Zenuska se zase rozmyslela, tak jedem jen sami dva. Taakze pohoda. 55 kilo míň se hodí. :biggrin:

Jinak -13 brrrr. doufám, že nikoho nenapadne nějaka vtipna prochazka po okolí. Prijed, sup do baru na grog. Nejaky rychlí focení a další grog. no a tak vydržíme pár hodin a pak zase šupky domu :mrgreen:

05. pro 2012 23:47

Peppino píše:Dokud jsem byl na prednim sedadle, tak to jeste slo, ale vzadu jsem mel pocit, ze se zivej ven nedostanu :mrgreen:

Já měl podobný pocit.

speedygon79 píše:to bola reakcia na tvoje
ale vzadu jsem mel pocit, ze se zivej ven nedostanu :mrgreen:

...ale to študovanie Blackyho predku za nami, do toho úkoly...a warm up nesmiem zabudnúť a už to šlo...

Jak tomu mám rozumět? :?:

06. pro 2012 03:03

Blacky píše:Jinak -13 brrrr. doufám, že nikoho nenapadne nějaka vtipna prochazka po okolí. Prijed, sup do baru na grog. Nejaky rychlí focení a další grog. no a tak vydržíme pár hodin a pak zase šupky domu :mrgreen:

Doufám, že předpověď vyjde a bude polojasno, už si ani nepamatuju, kdy na mě v Peci naposled svítilo sluníčko. My s sebou vezmeme pesana, budeme testovat obleček, takže s procházkou se počítá :D

06. pro 2012 11:26

Zatím nepotvrdili JanM, připínáček, ikenamini. Skuhi sice nepotvrzoval, ale psal, že jede určitě, tak asi jede.

06. pro 2012 15:41

Pojedu s dcerou Anickou, ty dalsi dva radsi necham doma s tatinkem.
Jel by nekdo se mnou z Liberce? Bojim se, abych nekde neuvizla, gumy mam naprd. :roll:

06. pro 2012 20:27

@ blacky> no proste si siel velku cast rally za nami a mal som nutkanie sa otacat a pozorovat predok tvojho mini...potom si nas predbehol a problem pominul...ale aj tak mi bolo z toho vozenia vzadu u pepina na hrane, ze mi nebolo zle...
@ irca> ak to xces risknut, my sa prisposobime a pojdeme tak ako bude treba...ale pokojne sa nejake to miesto v aute najde...predsa cestari maju o5 prekvapko, vid dnesne celodenne snezenie na libercku a stav ciest je pekny adrenalin...
zial nie kazdy ma 4kolu, dobre gumy a odvahu...

@ all> moj akt.zdrac. stav je 50/50, bud sa z toho cez noc dostanem a budem v pho, alebo sa to zlomi a budem doma... :blush: ale ak by sme sli, tak mozme zrejme o 10-1015 napr. od radnice a cestou nabrat lukiho v jbc...to snad bude dost casu na pohodovu jazdu pre kazdeho...

06. pro 2012 21:41

speedygon79 píše:@ blacky> no proste si siel velku cast rally za nami a mal som nutkanie sa otacat a pozorovat predok tvojho mini...potom si nas predbehol a problem pominul...ale aj tak mi bolo z toho vozenia vzadu u pepina na hrane, ze mi nebolo zle...
@ irca> ak to xces risknut, my sa prisposobime a pojdeme tak ako bude treba...ale pokojne sa nejake to miesto v aute najde...predsa cestari maju o5 prekvapko, vid dnesne celodenne snezenie na libercku a stav ciest je pekny adrenalin...
zial nie kazdy ma 4kolu, dobre gumy a odvahu...

@ all> moj akt.zdrac. stav je 50/50, bud sa z toho cez noc dostanem a budem v pho, alebo sa to zlomi a budem doma... :blush: ale ak by sme sli, tak mozme zrejme o 10-1015 napr. od radnice a cestou nabrat lukiho v jbc...to snad bude dost casu na pohodovu jazdu pre kazdeho...

léčit léčit, žádný marodění!! :wink:
Odeslat odpověď