Srazy, akce, návrhy na akce, menší srazy...
Odeslat odpověď

Re: Čo tak vyraziť si?

18. zář 2014 10:35

s Nitrou suhlaim :DD

18. zář 2014 10:59

Toho 4.10. by som sa aj ja pridal :wink: , inak ak je tu niekto BA/okolie a chce sa stretnut, mozme urobit jazdu na Braunsberg, je to kopcek v Rakusku 15km od Bratislavy, asfaltka vedie az na uplny vrch a je odtial nenormalny vyhlad...

18. zář 2014 11:04

Naj by bolo nieco taketo :D
Přílohy
IMG_89918928706039.jpeg

18. zář 2014 11:06

M'išo píše:Toho 4.10. by som sa aj ja pridal :wink: , inak ak je tu niekto BA/okolie a chce sa stretnut, mozme urobit jazdu na Braunsberg, je to kopcek v Rakusku 15km od Bratislavy, asfaltka vedie az na uplny vrch a je odtial nenormalny vyhlad...

No tak dobehni do tej Nitry a tam sa môžme dohodnúť na jarnom výjazde na ten kopec.

18. zář 2014 11:34

Miso, ja som priamo z BA :)

18. zář 2014 14:41

Patrik145 píše:Miso, ja som priamo z BA :)

jj vsimol som si uz :D, tak keby si niekedy chcel skocit sa povozit/na kus reci, napis ;)

18. zář 2014 19:28

Rano som volal s Johnym tak idem aj ja dufam ze tam dojdeme v co naj pocte..:)

http://www.penzion-hoffer.sk/stranky/sk ... /mapka.php

tak ok 4.10. cca 13:00 zraz tam..:)

21. zář 2014 17:26

4.10.2014 (sobota) v Penzióne Hoffer pri Nitre okolo 13:00 h. Pridám sa aj ja s manželkou. Robo Trnava.
PS: ďakujem Jozef1605 spojka aj zotrvak vymenené.

21. zář 2014 18:10

jasne zamalo.. inac som stretov tvoju zenu.. aka nahoda:)))) a mas zotrvak jediny na svete ako ti ho Fero spravil lebo bol vyrabany na mieru.. mas tam s peugeota:))))

21. zář 2014 19:36

Ak bude cas dobehneme aj my...

22. zář 2014 11:09

jozef1605 píše:jasne zamalo.. inac som stretov tvoju zenu.. aka nahoda:)))) a mas zotrvak jediny na svete ako ti ho Fero spravil lebo bol vyrabany na mieru.. mas tam s peugeota:))))

No jo... Fero je macher. Aj spojka je na mieru lebo lamela bola hrubšia tak dal v sachse urobiť tenšiu lamelu. Zatial som ani nespoznal že tam nemam dvojhmotný zotrvák. Tak nechápem na čo to tam montujú.

23. zář 2014 22:40

Niekto z vás písal že na Mini nejazdí za zlého počasia no pokojne dobehnite aj na inom aute aspoň sa spoznáme.
Pred chvíľou som písal aj Richardovi Bollovi (predseda Slovenského Klubu Mini SKM) tak ak bude mať čas hádam príde a dá info o SKM tým čo máte Mini len chvíľku a chceli by ste v budúcnosti prísť aj na nejaký oficiálny zraz, alebo akciu klubu.
U Hoffera to vraj býva plné tak ak sa bude dať pokúsim sa nám rezervovať stôl, neviem síce koľko ľudí teda nakoniec príde a či prídete sami, alebo aj z nejakým spolujazdcom/spolujazdkyňou, rezervujem to pre desať ľudí ak nás príde viac budeme musieť dúfať že bude ešte niečo voľné navyše. Prípadne tí čo budú chcieť jesť si dajú obed a zvyšok si popozerá Zoo čo majú okolo penziónu a spoločný pokec dáme niekde v kaviarni v Nitre, alebo okolí.
Mnohých z vás nepoznám a písali ste mi postupne že určite prídete alebo že možno prídete a niektorý ste ešte zavolali iných známych z Mini tak trochu som stratil prehľad koľko nás bude, a ani tu nejdem robiť prezentačku viem aká je doba a že aj tomu čo povedal určite môže niečo do toho prísť, nakoniec aj mne sa môže niečo vyskytnúť, takže sa stretneme na parkovisku pred reštauráciou alebo si nás nájdite dnu dúfam že aspoň pár nás bude v nejakom oblečení Mini tak si prisadnete :mrgreen:

02. říj 2014 17:57

helou..:)
Trnavaci a okolie.. Davam zraz 4.10 o 12:00 12:10 vyrazam.. pri TESCU parkovisku.. ale vzadu pri OMV pumpe..Tak odtial vyrazime po starej ceste smer HC-NITRA...Takze tesim sa na VAS!!!!

02. říj 2014 18:02

Ešte neviem kedy vyrazím rozmýšľal som či by som nemal ísť skôr tiež pôjdem po starej no však máme na seba číslo v najhoršom si zavoláme....

02. říj 2014 19:08

Cavte ja pôjdem doobeda do na tak ked by išli chlapci z blavi tak o dvanástej tak sa pridam napiste mi az a dohodneme sa :bigups:

03. říj 2014 07:09

Caute, kedy a odkial vyraza BA a okolie?

03. říj 2014 19:09

Tak ja som auto dnes nachystal dúfam že sa zajtra vidíme a už to nikto neodriekne :)

03. říj 2014 19:53

Mrzi ma to, ale zo zdr. dôvodov to ja osobne musím zrušiť. Tak , nekdy příště :-(

03. říj 2014 20:30

zajtra o ten 12:00 ako som pisal vyssie..:)

04. říj 2014 01:25

zajtra sa mi pride pozriet kupec na auticko :(. takze u mna passe tiez
Odeslat odpověď