Srazy, akce, návrhy na akce, menší srazy...
10. zář 2012 06:57
2Peppino : normalne bych vystavil aukci se uvidi u koho pojede
bohuzel letos abstinujem budem soutezit v porodnici
10. zář 2012 09:17
pane jo fešanda!!

ale zase pozdě
10. zář 2012 10:03
Jeste nehazej flintu do zita. Ja taky rozhodil site a pokud se jeste nekdo ozve, tak to jeste muzem nejak poladit.
Zatim teda pokud bude chtit se necham "osedlat" já
10. zář 2012 15:45
Blacky píše:Jeste nehazej flintu do zita. Ja taky rozhodil site a pokud se jeste nekdo ozve, tak to jeste muzem nejak poladit.
Zatim teda pokud bude chtit se necham "osedlat" já

..jo jo , Ty hřebče
12. zář 2012 09:32
Noo tak se to zacina rysovat. hihi. Pristi patek se rozhodne, jestli by mela volno jeste jedna kamaradka. Taaakze se o ty sikovne navigatorky (nebo i ridicky), muzem nejak podelit. Resp. myslim, ze se vlastne podeli oni o nas. Pepino, jak je to s tou dostihovou jezdkyni od tebe? Uz si ji to vubec rekl? Muzeme sni pocitat na 100%.
A jak to tedy bude stou cestou? Navigace mi rika, ze to mam brat prez Prahu. Dle programu se v patek registruje od 16 hod. Pred tim se porad pripravuje. V kolik tam chcete dorazit? Bude to stacit na tu 16hod? Tj pojedu z UL kolem 12 hod, kolem 13 v praze a pak na hradec. Tam nekde by se dalo srazit.
12. zář 2012 10:44
maly Tip pro zavodnikypokud pojedete nocni Rallye
poridte navigatorovi baterku , cteni lampicku , celovku....

bude se vam lepe ridit
... jo a bacha na zvirata ja mel loni Srnu a Kocicku nastesti vcas dobrzdeno
12. zář 2012 11:59
aha klasicky cteci lampicky nestacej? OK neco sezenu. Nekde sem mel takovou malou do zapalovace. dík.
12. zář 2012 12:02
Blacky: Stačí, ale se svítícím autem se řídí celkem špatně:)
12. zář 2012 12:17
Taken ma odzkouseno
2Blacky..jde to ale neni to nejlepsi varianta
12. zář 2012 12:18
Hmmm to mi neprijde. Kdyz se rosviti jen ta na strane spolujezdce, tak to skoro ani nepoznam. Mam v nich monocockovy diody a v pohode. Navic jak psal Pampe radsi pojedu pomaljes, abych netrefil nejakou zver

ale proste vezmu si nejakou baterku i na nocni ukoly.
Co treba tohle?
- Přílohy
-

- svetlo.jpg (17.05 KiB) Zobrazeno 10127 krát
12. zář 2012 12:29
loni byla i rychlostni zkouska na uzavrene silnici
12. zář 2012 14:51
Ad. kamarádka: včera jsem s ní byla fotit a vypadalo to, že to platí
Ad. světlo: čelovka je již zapsána v povinné výbavě na sraz
A ještě jedna otázka pro zkušenější - je možné v soutěžích jako je slalom, rychlostky apod. soutěžit s jedním autem ale dvěma řidiči (mužská a ženská kategorie), ač byl nahlášen řidič pouze jeden? Tzn., že by slalom jel jak Peppino - hodnocen v mužské kategorii, tak já - hodnocena v ženské kategorii zvlášť?
12. zář 2012 16:46
2Efe: zkus tohle adresovat na vlakno u klassiku ci rovnou na MINI.CZ
12. zář 2012 18:53
Blacky píše:Noo tak se to zacina rysovat. hihi. Pristi patek se rozhodne, jestli by mela volno jeste jedna kamaradka. Taaakze se o ty sikovne navigatorky (nebo i ridicky), muzem nejak podelit. Resp. myslim, ze se vlastne podeli oni o nas. Pepino, jak je to s tou dostihovou jezdkyni od tebe? Uz si ji to vubec rekl? Muzeme sni pocitat na 100%.
A jak to tedy bude stou cestou? Navigace mi rika, ze to mam brat prez Prahu. Dle programu se v patek registruje od 16 hod. Pred tim se porad pripravuje. V kolik tam chcete dorazit? Bude to stacit na tu 16hod? Tj pojedu z UL kolem 12 hod, kolem 13 v praze a pak na hradec. Tam nekde by se dalo srazit.
..aby bylo nakonec dost řidičů
12. zář 2012 20:28
My máme doma stejnej problém jako Efe, taky bychom chtěli oba

)))
13. zář 2012 08:13
Blacky píše:... jak je to s tou dostihovou jezdkyni od tebe? Uz si ji to vubec rekl? Muzeme sni pocitat na 100%.
Účast dostihové jezdkyně potvrzena, těší se
13. zář 2012 08:14
bluegirl píše:My máme doma stejnej problém jako Efe, taky bychom chtěli oba

)))
Napíšu do mini.cz, uvidíme.
13. zář 2012 09:19
Těšíme se...
13. zář 2012 10:18
bluegirl píše:My máme doma stejnej problém jako Efe, taky bychom chtěli oba

)))
tak nelze