7 let s MINIJak vidím, tak rok jsem nic nenapsal. Jaký tedy byl sedmý rok s MINI?
Rozhodně jsem se nenudil. Jednoho větrného podzimního dne si jedu takhle na pohodu a z ničeho nic přiletěla z nedaleké stavby obří tlustá polystyrenová deska, kterou jsem nejdříve nabral předkem a pak přes levé zpětné zrcátko odletěla pryč a zrcátko vzala s sebou.Tím byl odstartován sled dalších událostí.
Příloha:
au.jpg [ 368.34 KiB | Zobrazeno 26684 krát ]
Jednoduchá operace výměny zrcátka se zkomplikovala tím, že nějaký idiot na dvoře servisu nezabrzdil svoji dodávku, která se rozjela a nabourala mi auto.
Měsíc jsem byl bez auta, ale dostal jsem jako náhradní auto BMW. Servis mi auto opravil zadarmo, ale už více než půl roku se dohaduje s pojišťovnou viníka aby dostali peníze za opravu. To je story, že by vydala na samostatný blog
Příloha:
bum.jpg [ 363.79 KiB | Zobrazeno 26684 krát ]
Na jaře začal blbnout ukazatel teploty, když vystoupala teplota na cca 70st. tak teploměr ve vteřině vyskočil na max a auto vyhlásilo přehřívání motoru. Po vypnutí motoru a opětovném zapnutí teplota spadla a cyklus se opakoval. Pomohla výměna termostatu a čidla teploty.
Abych nebyl tak negativní, tak jsem se po letech dokopal k pořízení pořádných pneu. A vítězem se stává Michelin Pilot Sport 5
Příloha:
pilot5.jpg [ 367.75 KiB | Zobrazeno 26684 krát ]